powered by goodbeer.dk
1731 Ølanmeldelser
Side 1 af 174 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Flot vedvarende skumkrone og næste ingen aroma. Smagen er mørk karamel, hårdtristet malt og lidt engelsk lakrids. Den er moderat humlet og har fin balance mellem maltsødme og bitterhed. Den er nok mest til den side og smagen af lakrids holder lang eftersmag i øllet. Generelt er Warpigs øl et stort hit hos mig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Svagt skummende porter med god aroma af lakrids. Smagen er meget fyldig af hårdtristet malt og sød lakrids. Særdeles velsmagende og lækker. Nænsom humlet bitterhed og behagelig lang eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rød
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Dejlig sur øl med surheden på den behagelige side af smagssprektret. Den har en dejlig smag af blåbær og let vandet fylde. Eftersmagen er syrlig af friske sommerbær og den lidt ubehagelige aroma af Brett er helt fraværende, men bidrager til dens syrlige og friske smag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Orange
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Svagt skummende øl med god aroma af jordbær. Smagen er syrlig med noter af søde jordbær. Det er en meget delikat og smagsfuld øl helt uden humlet bitterhed. Lang fyldig eftersmag af jordbær og let syrlighed. Fin velbrygget øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset orange
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Flot vedvarende skumkrone og en dejlig aroma af fersken. Skummet er cremet og fyldigt og smager friskt af ferksen. Jeg ikke helt om jeg bedst kan lide dens skum eller selve øllet, for når øllet smages er det en mere dyb og pågående ferskensmag med anstrøg af god og fyldig humle. Den har lang og halvtør eftersmag hvor smagen af fersken bevares lige til det sidste. Meget fin IIPA hvor styrken slet ikke fornemmes.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk kobber
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Svagt skum, men delikat aroma af mørk karamel og let humle. Smagen er mørk karamel, let brændt maltsødme, svesker, rosiner, dadler, træ og sirup. Det er en fadlagret Old Ale og i smagen finder jeg svage toner af rom, men jeg er ikke helt sikker på om det er romtønder den har været lagret i. Mod slutningen har den lidt smag af hasselnødder og karboniseringen er perlende og bidrager med lang halvtør eftersmag. Alkoholen stikker en smule i mundhulen, så langtidslagring vil sikkert give den en anden og mere blød finish. Lige nu er den velbrygget og smagsfuld, men nogle få år i kølige og mørke omgivelser vil sikkert gøre den mere rund.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Gylden pilsner med harmonisk aroma af karamel, let humle og honning. Smagen er ligeledes præget af sød honning, karamelmalt og en let behagelig humle. Som pilsner sætter den bestemt ingen nye rekorder i forhold til standarden, men honningen bidrager alligevel til en god oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Fin lysebrun og vedvarende skumkrone og dejlig aroma af røg. Smagen varierer kortvarigt over mørk chokolade, ristede kaffebønner og engelsk lakrids, men det er dens røgmalt som er hovedtema. Den blev serverer med en lille skvat Tullamore Dew og sammen med porteren blev den en ganske velsmagende oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset mørk orange
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Let skummende ale med tydelig aroma af syrlige hindbær. Smagen er markant af hindbær som giver god syrlighed i øllet. Senere kommer smagen og sød lakrids og sætter en god kant for syrligheden. Helheden er en velsmagende øl i fin balance mellem syrlighed og sødme. Den er yderst delikat og forfriskende.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset rød
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Bloody Pale Ale er brygget som en PA med blodappelsiner. Den har tyk vedvarende skum som dækker over aromaen der dermed er lig nul. Smagen er let maltet med karamel og derefter kommer en dejlig smag af appelsin og især bitter appelsinskal. Den er moderat humlet og har lang og halvtør eftersmag. Meget dejlig øl som nok hører til i den IBU-lette ende af Pale Ale, men som med appelsinpræget gør den særdeles spændende.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 174 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11203 Anmeldelser af 212369 øl fra 246 lande og 11796 bryggerier. Billeder: 83921


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!