powered by goodbeer.dk
10190 Ølanmeldelser
Side 1 af 1019 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Svagt skummende pilsner med let aroma af bygmalt. Det er en helt gennemsnits pilsner uden særlige karakterer, men en behagelig og velsmagende øl som sikkert vil høste mere ros hvis den blev nydt under Cypriotiske himmelstrøg.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rødbrun
Anmeldt af Teejay
Spinkel skumkrone. Smagen er noget sød i forhold til de almene mørke lagerøl. Først rammer smagen af møre chokolade der langsomt overgår til kakaobønner og kaffe. I smagen findes også lidt honning og noter af rugbrød. Let humlebitterhed holder eftersmagen længe. Delikat og velsmagende øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Let syrlig smag so langsomt overgår til lidt honning sødet maltsmag med tydeligere smag af passionsfrugt og smag af frisk korn fra hvedemalten. Humlen er diskret og medvirker til lang eftersmag. Det er en glimrende sommerøl og en øl som er tørstslukkende og let drikkelig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
En dejlig velsmagende pilsner med flot vedvarende skum og en behagelig aroma af bygmalt med frugtige noter. Smagen er som en vanlig pilsner med let smag af ananas og passionsfrugt. Den er velhumlet og måske på kanten til at opfattes som en pale ale. Som pilsner er den lidt anderledes end vanlige pilsnere, men på en varm sommerdag tror jeg den vil være helt perfekt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset rav
Anmeldt af Teejay
Tydelige aroma af hasselnødder. Smagen har også en stor andel af hasselnødder og maltsødme med karakter af flødekaramel og brun farin. Karboniseringen er let og medvirker til middel mundfylde og medium lang eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Humlet stikkende duft. En for mig overhumlet Pale Ale, som jeg aldrig havde investeret i, hvis jeg havde læst Teejays anmeldelse før jeg med gode erfaringer med Greene King stak den i indkøbskurven. Jeg deles hans bedømmelse. Den virker bitter-besk og ude af balance med sine tørre spinkle og papirtynde maltside. En maltside som stort set ikke nåede frem til mine smagsløg på grund af humlestyrken.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
Flot i glaset og dufter dejlig af øl, og smager godt fin balanceret, men kan ikke smage koriander, enebær som den skulle være tilsat
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødbrun
Anmeldt af Paulaner
Brasserie d Achouffes øl har for mig altid budt på positive oplevelser og denne nyfrembragte frugtøl i sortimentet var ingen undtagelse. Lyst rødbrunt flygtigt skum og duft af syltekirsebær og marcipan. De samme indtryk går igen i smagen, som er flødeagtigt, blød og feminin. De 8 procent slår ikke meget igennem umiddelbart, og karboniseringen og den lette aromatiske humling sørger sammen med syren fra kirsebærerne for at øllet har et frisk indtryk. Mundfølelsen er sødlig og middelfyldig med fin balance mellem indtrykkene. I forhold til de meget lignende Kasteel Rouge og Petrus Oud Red skiller den sig ud med det flødeagtige feminine udtryk, men som disse absolut en frugtøl, som kan anbefales.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset lys brun
Anmeldt af Paulaner
Duft af kaffebønner og flygtigt beige skum. Smagen har på maltsiden lette toner af brun karamel, mørk chokolade, lyse usvovlede rosiner og en hel del kaffe - især igen umalede kaffebønner, som suppleres af gær, frugtige toner af lime, citrus og citronskal. Karboniseringen er blød, og mundfølelsen er middel til fyldig og sødlig til sød. Humlingen er behersket og danner blot kant, ligesom de 9 % skjules meget godt. En Juleøl, der nu har rundet de 2 år i skabet og blev nydt til kaffen efter risalamanden juleaften. Savnede lidt mere sødme og krop men ellers i topklasse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gul
Anmeldt af Teejay
Vedvarende spinkel skumkrone. Behagelig velduftende af fersken, passionsfrugt og lime. Mundfylden er god og fløjslblød og danner en let hinde i hele mundhulen. Smag af eksotisk frugt som er passionsfrugt, fersken, lidt mandarin, lime. Rugmalten fornemmes ikke i smagen. Eftersmagen er elegant humlet på en moderat måde hvor IBU'en på ingen måde er for gennemtrængende. Meget delikat og lækker IPA.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 1019 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11087 Anmeldelser af 208907 øl fra 245 lande og 11678 bryggerier. Billeder: 82633


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!