powered by goodbeer.dk
11985 Ølanmeldelser
Side 1 af 1199 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Lys rav
Anmeldt af OskarVitus
En øl du bemærker. Efterlader for meget aftryk for mig. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys rav
Anmeldt af OskarVitus
Fred være med denne øl. Øllenes svar på en trækkerdreng. Brugt, beskidt men vanedannende. Hvorom alting er, vil jeg sandsynlighvis vende tilbage til øllen her. Så må man tygge lidt på denCool
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk og mystisk
Anmeldt af OskarVitus
En omstændig øl. Sød, om du vil, men ikke desto mindre en hæsblæser af fadbamse. Nydelse er ikke en kendsgerning - mandens ven. Det er for alvor noget der giver dig hår på brystet. Kraftig, frugtig, altædende. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af OskarVitus
En øjenåbner af en øl. Hvis du har problemer med at stå op om morgenen, vil jeg anbefale at du ved gry skyller førdagens fortrydelser ned med sådan en basse her. Den berygtede alkohol marginal er en smagssag - ser du glasset halvt fuldt eller halvt tomt?

Sidebemærkning: Min yndlings gravøl 


OskarVitus's første ølanmeldelse
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Paulaner
Lækker frugtig citrus orangeduft og smukt hvidt skum. Smagen er middelfyldig syrlig/sødlig med samme frugtige toner som i duften. Hertil kommer lidt blomsteragtige toner og et lille touch af koriander, som følger med ud i eftersmagen. Helhedsindtrykket er en smule rodet frisk lidt anderledes Blond, men alt i alt en velsmagende øl med en primært aromatisk vel afbalanceret humling.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Flot skummende ale med dejlig indbydende aroma af passionsfrugt som spreder sig ud i rummet. Den har dejlig og fyldig smag af lidt lette krydderier samt en gennemtrængende smag af tropiske frugter. Foruden passionsfrugt, som er hovedtema i denne ale, så smager man også citrus, ananas, fersken og mango samt en lille smule flødekaramel som nænsomt runder hele smagssprektret af i fuldendt nydelse. Her kan alle IPA-fan og IPA-fornægtere sagtens være med, alle vil nok kunne finde et eller andet positivt, for dette er en ale der bør tilfredsstille alle på en eller anden facon.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
En flot skummende Wit med dejlig indbydende aroma af frisk hvedemalt, koriander og citrus. Frisk og læskende smag af hvedemalt, let krydret smag af koriander samt en passende syrlig smag af citron. Humlebitterheden er tilbagetrukken og balancerer maltsødmen på fin vis. Endvidere har den en dejlig smag af bitter citronskal og er i det hele taget meget typerigtig og velsmagende.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødlig
Anmeldt af reneac
meget sur men samtidigt dejlig frisk oven på nogen sorte øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
duften er letter brændt, smager af let brøndt kaffe på den gode måde
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
en meget lækker øl, der er virkelig godt balanceret, den er stærk og kraftig og stadig sød og lækker, og så kommer saltkaramellen snigne
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 1199 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11985 Anmeldelser af 263193 øl fra 247 lande og 12765 bryggerier. Billeder: 100667


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!