powered by goodbeer.dk
10877 Ølanmeldelser
Side 1 af 1088 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
en dejlig sort øl med flot skum, meget ristet smag, der er tilsat lidt røg, og det er ligeved at blive for meget, der er også lidt humle til modspil, og man kan også godt smage kaffe
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
blød dejlig duft, en dejlig afrundet blød smag, som er let humlet en virkelig lækker læskende øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
er rimmelig sikker på at den jeg smagte var et fejl bryg, men den var lidt sur i duften, flad og kedelig, meget tør eftersmag og en let metalisk smag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
dufter meget af citrus frugt, og har en dejlig frisk smag, smager meget af grappe, og har en let bitterhed.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
let syrig duft, smager af syrlige æbler, smager meget som en cider, og svært at forbinde den med en øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af reneac
meget ristet mørk bitter, og lidt røg, men også en lidt flad fornemmelse
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brun
Anmeldt af reneac
kvalmende varmel duft, og meget sød maltet smag, uintresant
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
Flot farve og dufter dejlig blomsteret, har en dejlig kraftig blomsteret smag, man glemmer let at der er "ingen " alkohol i, en meget vellykket øl, i forhold til at der ingen alkohol er. meget positiv oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Der er nok mange der tager fejl af Stout og Sweet Stout. En Sweet Stout er brygget med laktose, også bedre kendt som mælkesukker (bærer ofte navnet Milk Stout), og giver en blød og behagelig stout, mens Imperial Stouts og Stouts i al almindelighed typisk er aloholstærke og pågående i smag og fyldighed, Carlsberg har med denne stout brygget en Sweet Stout som er mild, moderat alkoholsvag og med fuld tryk på smagsnuancerne. Smagen er chokolade, brun farin, svag kaffe  og rugbrød, mens aromaen mest er kaffe, Det er en elegant Sweet Stout hvor maltsødmen er i højsædet og alkoholniveauet er passager. Den smager af meget mere end den egentlig er, og jeg synes rigtitg godt om den
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Orangegylden
Anmeldt af Teejay
Meget sparsomt skum. Aroma af mandarin, abrikos og appelsin. Smagen er stærkt domineret af sødme, hvilket en trippel også gerne må være, men i dette tilfælde overgår det til vammel maltsødme hvor jeg mistænker bryggeriet for anvendelse af maltessens. Aroma er i orden, men den har en syntetisk og parfurmeret smag af førnævnte frugter og desværre forfølges disse smagsnoter helt ud i eftersmagen. Jeg er meget skuffet og må ende med at køkkenvasken bliver det sidste stoppested for denne Tripel. Kedeligt er det, men efter min mening er den totalt kikset.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 1088 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 10877 Anmeldelser af 193654 øl fra 244 lande og 11019 bryggerier. Billeder: 76693


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!