powered by goodbeer.dk
12207 Ølanmeldelser
Side 1 af 1221 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Lys tåget
Anmeldt af reneac
Duft er frisk og smagen er dejlig frisk let humlet
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rubinrød
Anmeldt af Teejay
Danish Berry Pudding præsenterer sig med en fortryllende dyb rubinrød farve, der sætter forventningerne højt. En let skumtop hviler på overfladen, som en subtil hvid sky, der ledsager øllets intense farve. Ved første duft er øllets aroma en overvældende lækker duft af friske nyplukkede jordbær. Friske og saftige noter af jordbær fylder næsen med deres sødlige og frugtige aromaer. Bag disse jordbærtoner findes subtile undertoner af vanilje og krydderier, der tilføjer dybde til duften og antyder kompleksiteten af den kommende smagsoplevelse. Den lever op til sit løfte om en eksplosion af jordbærsmag ved hvert eneste tår. Jordbær dominerer smagspaletten med deres søde og saftige karakter. Disse bærrige noter akkompagneres af en behagelig syrlighed, der tilføjer en friskhed til øllets smag. Mod slutningen afslører en delikat vaniljesødme sig, der balancerer de frugtige elementer og bidrager til en rund og velafbalanceret finish. Øllets tekstur er blød og cremet, med en let krop, der omslutter smagsløgene uden at virke for tung. Det moderate kulsyreindhold giver en behagelig prikkende fornemmelse på tungen og forstærker den frugtige karakter af øllet. Det er netop her at smagen af fløde fornemmes og bekræfter at det er rødgrød med fløde, blot i form af øl. Danish Berry Pudding er en sand fornøjelse for enhver elsker af frugtige øl. Med sin dybe bærsmag, delikate sødme og cremede tekstur formår denne øl at imponere på alle fronter. Perfekt til at nyde som en forfriskende dessert eller som en festlig godbid når som helst på året. Endnu engang må jeg tildele toppoint. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørkebrun
Anmeldt af Teejay
Easter Bock præsenterer sig med en smuk dyb ravfarve, der lyser op i glasset. Skummet er cremet og fyldigt, med en let elfenbensfarve, som efterlader et flot spor langs kanten af glasset, mens det langsomt svinder. Ved første duft er der en behagelig og intens aroma af malt, der dominerer, ledsaget af sødmefulde noter af karamel og mørkt rugbrød. Baggrunden byder på subtile strejf af tørret frugt og en anelse krydderi, der tilføjer dybde til oplevelsen. Den første tår af Easter Bock afslører en imponerende kompleksitet. Den maltrige karakter er i centrum, med en sød og fyldig smag af karamel og brød. Mod slutningen afsløres en let bitterhed, der balancerer øllets sødme og bidrager til en behagelig finish. De sødmefulde noter af malt og karamel hænger ved og i længden finder jeg den alt for sød og savner hurtigt lidt mere humle til at balancere smagen bedre. Den er en middel repræsentation af en klassisk tysk bock-øl, der kombinerer dybde, kompleksitet og drikkelighed, men der findes mange sydtyske bock-typer der er langt bedre.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: ravfarvet
Anmeldt af Paulaner
En IPA lige ud af landevejen, hverken imponerende i duft, skum, udseende eller smag. Middelfyldig med humlen til den bitre side uden dog at være decideret overdoceret, mens maltsiden bortset fra en anelse frugt ikke byder på de store nuancer. Lidt flad i karboniseringen. Solid, typerigtig og velafbalanceret men ikke særlig ophidsende og lidt fantasiløs i sin type.

 

 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af reneac
En ok bock let drikkelig men heller ikke en man husker er lidt ligegyldigt, ikke så sød som frygtet efter der på etiket står tilsæt utrolig mængder nektar
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
Frisk sprød øl, nemt drikkelig og meget perlene
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rav
Anmeldt af Teejay
Beer Here er kendt for at skabe nogle ganske interessante og smagfulde øl, og Myrendal er ingen undtagelse. Den præsenterer sig med en tiltalende, dyb gylden til ravfarvet tone, som er klart og indbydende i glasset. Den skaber et flot, cremet skumhoved, som langsomt falder sammen og efterlader diskrete spor på glassets sider. Karboneringen er moderat, hvilket giver en livlig visuel effekt. Aromaen, som møder næsen, er en kompleks blanding af sødlige maltnoter, der blander sig med en bouquet af blomster og frugt fra humlen. Der er hints af karamel og toffee, der balanceres fint med en let krydret og måske endda citrusagtig humleprofil. Det er en indbydende aroma, der sætter forventningerne højt. Ved første tår mødes man af en rig maltprofil, der hurtigt balanceres af en moderat til høj humlebitterhed. Smagen udvikler sig til noter af tørret frugt, måske abrikos eller fersken, sammen med en antydning af nødder og rugkiks. Der er en underliggende sødme, der aldrig bliver for dominerende, takket være den veljusterede bitterhed, der følger godt efter i smagsprofilen. Medium til fyldig krop med en glat og næsten cremet tekstur, som gør Myrendal til en fornøjelse at drikke. Karboneringen er moderat, hvilket bidrager til en forfriskende fornemmelse uden at blive for sprudlende eller flad. Eftersmagen byder på en vedvarende, men behagelig bitterhed, der efterlader en tør fornemmelse i munden. Der er en langvarig maltet sødme, der balancerer bitterheden, og inviterer til endnu en tår. Noter af humlens blomster og frugtighed ligger også tilbage på tungen, hvilket afrunder oplevelsen. Myrendal fra Beer Here er en imponerende øl, der balancerer rigdommen fra malten med friskheden fra humlen på en måde, der gør den både kompleks og tilgængelig. Det er en øl, der kan nydes af både den erfarne ølkender og nybegynderen, som søger kvalitet og dybde i deres ølvalg. Uanset om det er til en rolig aften hjemme eller som ledsager til et måltid, leverer Myrendal en smagsoplevelse, der er både tilfredsstillende og mindeværdig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset gullig
Anmeldt af Paulaner
Duften er et festfyrværkeri af ananas, citrus og tropisk frugt som mango og Papaya. Frugtnuancerne går fint igen i smagen, som suppleres en fyldig veldoceret sødme fra malten. Humlen er primært aromatisk. som i en normal NEIPA. Forvent derfor ikke snerpende bitterhed, frugten er her det helt dominerende element. De hele 8 % skjules virkelig fint, og smagsindtrykkene runder helhedsbilledet fornemt af.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Svagt flygtigt hvidt skum med flot krydret bouquet af citrus orange og karamel. Smagen er fyldig med en en del frugt i form af grape og orange hertil en god nuanceret humling, der sammen med en let brusende karbonisering giver friskhed.  Varm sødme, god syrlighed, rund alkohol, nuanceret humlet afslutning og fin balance - belgisk tripel velbrygget med fantasi og gode råvarer på dansk facon.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: bleggul
Anmeldt af Paulaner
En ganske god pilsner med lette citrustoner og en nuanceret blomsterpræget aromahumling. Skummet er ret holdbart med fine blonder langs glassets sider. Maltsiden er let sødlig med noter af korn og lidt maltsødme med blomster og honningtoner. Letdrikkelig og frisk men ikke det store sus - god rund og tilnærmelig bælleøl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 1221 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 12207 Anmeldelser af 267329 øl fra 247 lande og 12875 bryggerier. Billeder: 102413


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!