powered by goodbeer.dk
65 Ølanmeldelser
Side 1 af 7 : 1 2 3 4 5 6 7
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Rød
Anmeldt af Teejay
Let skummende frugt ale blended af 2/3 Rodenbach ale lagret 2 år i egetræsfade og 1/3 yngre ale. Som forventet er smagen naturligvis kirsebær. Den har lang og dyb smag af let syrlige kirsebær med lidt egetræ i bunden af smagssprektet. Den byder ligeledes på lang eftersmag og kan nydes koldt som en aperitif. Jeg finder den meget velsmagende og fyldig, selvom jeg ikke er topfan af kirsebær.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørkerød
Anmeldt af reneac
meget mørk flot rød med flotteste lyserøde skum, men den lugter meget sur, og den smager som en sur udgave af en ufortyndet ribena saft, den var virkelig svær at få ned
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden let diset
Anmeldt af Paulaner
Et vellykket ægteskab mellem Gouden Carolus Van de Keizer Rod og både 2. og 3. års Lambic fra Boon. Resultatet er en yderst velafbalanceret syrlig/sødlig øl med et medium hvidt skum. Der er en del Lambic med smag af æble og modne røde stikkelsbær. Hertil kommer en fin fuldfyldig frugtig tone af for mig lidt ubestemmelige modne mørke røde bær og egetræ. Mundfølelsen er fyldig, frugtig og let syrlig. De næsten 10 % skjules fint. Som Sour Ale/Lambic er den lettilgængelig næsten champagneagtig. Kort sagt en pryd for en type som ret så mange opfatter som både  sær og vanskelig tilgængelig. Igen fantastisk godt gået Het Anker. En fødselsdagsgave fra min ældste søn, som har ventet længe på en lejlighed. Den var endelig kommet her ved en familiefrokost, hvor alle familien 4 ølentusiaster var til stede.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødlig
Anmeldt af reneac
En dejlig syrlig øl, kan lige nu fået i nogen føtex til 5 øl for 100 kr. et virkelig godt køb, en vildt spændene og meget syrlig øl, og kan klar smage kirsebær
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: grumset lys brun
Anmeldt af Paulaner
Syrlig frugtig duft og beige flygtigt skum. Smagen er syrlig/sur og snerpende med sure æbler, stikkelsbær og især hindbær - men også læskende og frugtig med en svag bund af malt og en vis sødme. Godkendt i sin type men også med den mangel på krop og rygstød, som lidt mere alkohol ville give. Jeg drikker den dog  gerne igen for tørsten en varm sommerdag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
Den bedste i deres nye serie af alkoholfri øl, havde jeg smagt den en varm dag, havde den måske fået idt højer scorer, ikke en dårlig ølden har en dejlig frugtig duft.lidt tam smag, men let drikke smager lidt som cider
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødbrun
Anmeldt af Paulaner
Sikke en skuffelse. Liefmans Goudenband har en underlig gæret frugtig duft og i smagen et ret tørt syrlig-surt rodsammen af frugtige indtryk og vildgær. Gennem en 10 cl. på ølfestivalen 2019 forsøgte jeg forgæves at få skik og hoved og hale det hele. En medsmager rystede også på hovedet, og kirsebærsmagen fandt jeg aldrig frem til. Liefmans Goudenband smager for mig mere som Geuze end frugtøl. Øllet er bestemt ikke mig, der er ellers er ret begejstret for frugtøl og også kan værdsætte fx Rodenbachs sure øl. Jeg giver forsigtigt 5 glas. Fejlgæret?
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rød
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Dejlig sur øl med surheden på den behagelige side af smagssprektret. Den har en dejlig smag af blåbær og let vandet fylde. Eftersmagen er syrlig af friske sommerbær og den lidt ubehagelige aroma af Brett er helt fraværende, men bidrager til dens syrlige og friske smag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødlig
Anmeldt af reneac
En sjov oplevelse, en meget syrlig øl, og absolut ikke en øltype jeg kan lide, denne har noget dybte og et eller andet dragene, og tro er man til berliner weisse er dette sikkert en rigtig god
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Spätale er en sur øl med aroma og smag af citrus, røde bærfrugter og en anelse brett gær. Den er anderledes og mere markant humlet end sædvanlige sure ale, og det giver i helheden er lidt anderledes og spændende oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 7 : 1 2 3 4 5 6 7

I Databasen: 11543 Anmeldelser af 240776 øl fra 247 lande og 12345 bryggerier. Billeder: 92802


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!