powered by goodbeer.dk
89 Ølanmeldelser
Side 1 af 9 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: lys diset
Anmeldt af reneac
Ligner at det er juice der er i glasset og det er også virkelig en tørste slukker, med rigtig meget humle men velafbalenceret
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
Flot øl med en rigtig kraftig smag af humle virkelig en øl for humle elsker
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
dejlig humle bombe, med noter af blomster, men forvent ikke noget særlig jullet
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
En lækker humlet ipa, der en rigtig lækker balance, det er godt nok blevet et stort bryggeri siden 1979, men heldigvis holder kvalitet stadig
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En kraftig humlet øl, med en meget klar og præcis humlesmag, og som fremstår meget klar og ren i sin smag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Denne IIPA er fuldblodet aromahumle med fuld tryk på alle ventiler. Den udsender en velduftende aroma af alle de eksotiske frugter man kan tænke sig. Abrikos, mango, ananas er i særdeleshed i både smag og aroma, men også lidt fyrrenåle tilføjer en vis behagelig krydret eftersmag. Lidt maltet smag og lidt smag af honning kan findes i begyndelsen, men det er humlen som gør sit store indtog i denne IIPA. Eftersmagen er knastør. Fantastisk velsmagende IIPA.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
er rimmelig sikker på at den jeg smagte var et fejl bryg, men den var lidt sur i duften, flad og kedelig, meget tør eftersmag og en let metalisk smag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørkerød
Anmeldt af Teejay
Svagt skum, men til gengæld en heftig og lækker aroma af bær og let humle. Smagen er afsindig lækker og har en stor maltsødme der smager af mørk karamel. Endvidere er dens sødme præget af mørk sirup og brun farin. Den er meget vinøs i sit første indtryk og minder først rigtig meget om en barley wine. Dens høje maltsødme overgår langsomt til en frisk syrlig smag af bær og man smager tydeligt jordbær, hindbær, appelsinskal, svesker, rosiner, abrikos og andre udefinerbare tropiske frugter. Humlebitterheden er halvtør og behagelig og medvirker til fremhævelsen af førnævnte frugter. Bitterheden, som jeg havde forventet for en Imperial IPA, er ikke pågående og lang for eftersmagen præges mest af sirup og brun farin i smuk ledsagelse af syrlige frugter som giver lang og behagelig eftersmag. Som IPA synes jeg nok den er vidtgående i sin type, for helt til slut i smagssprektret fremkommer også lidt honning og en træagtig eftersmag som man normalt kun finder i fadlagrede øl (jeg ved ikke om denne IPA har været fadlagret, men tror det ikke). Det er en yderst elegant og velsmagende øl, men jeg tænker altså mere barley wine, eller til nød strong ale, når jeg smager. Det er på grund af dens store vinøse fyldighed med tydelige Sherry noter der får mig til at sammenligne den med barley wine, men trods alt bærer den på en IBU som sikkert gør en Imperial IPA værdig. Frugten, fylden og dens vinøse udtryk får mig bare på andre tanker, og det gør ikke denne øl dårligere af den grund. Jeg havde bare en lidt anden forventning.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2017: Stor hvid skumkrone. Aromaen er frisk med masser af eksotisk frugt og citrus. Smagen er kortvarig maltsød med karamelmalt, men hurtigt indtræder en dejlig humlet smag af passionsfrugt, grape, fersken og fyrrenåle. Eftersmagen er lang og halvtør.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys rav
Anmeldt af Teejay
Flot cremet skumkrone. Dejlig aroma af fyrrenåle, grape, passionsfrugt og ananas. Smagen er meget fyldig og delikat af alt det førnævnte uden den helt bitre og snerpende afslutning. Lang dejlig eftersmag og en stor øloplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 9 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9

I Databasen: 11141 Anmeldelser af 210235 øl fra 245 lande og 11762 bryggerier. Billeder: 83028


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!