powered by goodbeer.dk
30 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Moderat skummende Pale Ale med god aroma af lidt karamelmalt og humle. Den har en let smag af karamelmalt med ret hurtig overgang til en humlet smag, hvor New Zealandsk humle giver stor fyldig smag af citrus, mandarin og udefinerbare sommerbær. Den har stor hovedvægt på humlen og det kan måske virke lidt for dominerende, så lidt bedre kant mellem malt og mandarinens sødlige indtryk kunne ønskes. Den har lang eftersmag og er som helhed ganske velsmagende.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Orange
Anmeldt af Teejay
Denne gose med sin vedvarende fyldige skumkrone er lidt af en sensation. Især når man er så heldige at finde et godt tilbud hvor man får 5 styk for 100 kr., og så opdager hvilken perle det er. Aromaen er lidt gær og ellers er det bitter appelsinskal i store mængder. Smagen er solid og fyldig af søde appelsiner, som de friskpressede solmodnede appelsiner der indeholder meget sødme. Dernæst har den lidt syrlig smag og en tilpas bitter eftersmag hvor det er appelsinskal der smager mest igennem. Eftersmagen er også lidt saltet og det er så absolut en fantastisk velsmagende øl med meget stor fylde.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gul
Anmeldt af Teejay
Moderat og vedvarende skumkrone og en meget lokkende aroma af fersken, eksotisk frugt samt lidt gær. Smagen er helt i top og har i begyndelsen lidt anstrøg af gær hvorefter den overgår til fersken, mango og passionsfrugt med tilpas bitterhed der sætter en fin kant til frugtsødmen. Til slut har den lidt delikat syrlighed. Den er særdeles lækker og har har middel karbonisering som medvirker til langtrukken eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Flot vedvarende skumkrone og en god aroma af citrus. Smagen er fin for en IPA der ikke smager af alt for høj IBU. Smagen er citrus og lidt blomster og det er generelt en dejlig læskende og tørstslukkende IPA med let sødlig malt og en humlet biterhed der sætter fin kant i overgangen mellem malt og humle. Det er ikke nogen stor overraskelse for IPA-kendere, men bestemt heller ikke en kedelig IPA.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en øl på hø, som er spontan gæret alle alarm klokker bimler, men den viser sig faktisk at være rimelig god der er en dejlig mundfuld, den smager lidt af stald uden det tager over og den er lidt skarp i smagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørkerød
Anmeldt af reneac
meget mørk flot rød med flotteste lyserøde skum, men den lugter meget sur, og den smager som en sur udgave af en ufortyndet ribena saft, den var virkelig svær at få ned
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys tåget
Anmeldt af reneac
ligner lidt juice i glasset og så lækker og indbydene ud lugten var meget skarp og let sødelig. Smagen var med en meget gennemtrænkene smag af mango, og med en del sødme i eftersmagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
er en dipa, men syntes ikke den er såkraftig og man smager ikke de 8.5%, den har dejlig frugt noter. meget jucie og fyldig i munden
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af reneac
ligner nøsten juice i glasset, men smager af noget mere end juice, den er meget kraftig i duften af noget citrus agtigt, smagen er meget stærk og man kan tydeligt mærke at der er noget power i den
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
flot hvid skum og en duft af syrlig frugt. smagen er meget humlet, og med en snert af moden banan meget lækkert og meget balanceret
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11687 Anmeldelser af 249180 øl fra 247 lande og 12508 bryggerier. Billeder: 95358


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!