powered by goodbeer.dk
619 Ølanmeldelser
Side 1 af 62 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
En rigtig dejlig øl, det er en klon af midtfyns bryg 1000, med valnødder, grunden til de har lavet den er at det er opfinderen af opskriften der også har lært ø-bryg op, og da midtfyn havde lavet bryg1000 og flyttet, overtog Ø-bryg deres udstyr, så man kan sige ringen bliver sluttet, det er en perfekt balanceret imperial stout, med rigtig meget dybte og fylde
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En rigtig god ipa, som smager meget af humle smager som om det er nogen amrikanske humler der er noget citrus i smagen, den er dejlig balanceret også købt i lidt
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
En dejlig øl, hvor der er en god balance, købt i lidl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: kobber farvet
Anmeldt af reneac
den svagest af dem jeg smagte fra Lidl den mangler simpelhen noget smag, den er lidt tynd i det, og der er en lille bismag som jeg ikke rigtig kunne difinere
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
smager egntlig ok, en del af lidl nye serie af øl, som bliver brygger i uk for lidl, den mangler måske lidt humle for at kunne kaldes en ipa, men positivt at flere tager øl hjem vi eller ikke fik smagt og til priser der er helt ok ca 18 kr for ½ liter.

 

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
En ok øl, med godt skum, men lidt for sød til min smag, men rigtig mange kvinder i selskabet var vild med den
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
Et dejligt samarbejdsbryg, en porter med et flot skum en dejlig indbydende duft, og en dejlig smag der lever op til forventningerne.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brunlig
Anmeldt af reneac
En god humlet IPA, med god humle smag, og en der har en masse smag, husker den som om den forsvand lidt hurtig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: møk
Anmeldt af reneac
En dejlig øl med en masse alkohol, og en øl der varmer, men på den gode måde, den har noget ristet og mørke frugter over sig
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
meget lidt skum, en kraftig øl, men som er alt for sød, man kan desværre ikke smag at der er brugt rigtig gode råvare, da sødmen bare tager over
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 62 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 10672 Anmeldelser af 183655 øl fra 244 lande og 10522 bryggerier. Billeder: 73005


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!