powered by goodbeer.dk
522 Ølanmeldelser
Side 1 af 53 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
flot hvid skum og en duft af syrlig frugt. smagen er meget humlet, og med en snert af moden banan meget lækkert og meget balanceret
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: uklar lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Pænt hvidt skum og syrlig humlet frugtig duft. Smagen er velafbalanceret for en IPA. Her møder man en fin afrundet maltside, som sekunderes af en aromatisk stærkt grapepræget humling. Bag grapetonerne anes også et kendbart touch af tropisk frugt som ananas og papaya. Yderligere spores lidt hyldeblomst i smagen. Smagen er meget læskende, ligesom frugtigheden i den dominerende grape giver bred tilgængelig for entusiaster, der ellers ikke er til de mere bitterhumlede IPA'er.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Meget velduftende IPA. Fersken, citrus og abrikos findes i både aroma og smag. Karboniseringen er middel og bidrager til god behagelig fylde med let maltet smag der står i fin kontrast til humlen. Let citrus smag mod slutningen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Hoppy Fluffy er en IPA med stabilt hvidt skum og den dufter herligt af eksotiske frugter som er vanskeligt at sætte arter på. Smagen er meget rig på frugt og især citrus smager igennem. Mundfølelsen er cremet og moderat bitter, men som helhed ganske lækker. Balancen mellem malt og humle kan virke noget udtværet i denne IPA, men dens hovedsmag af eksotisk frugt gør den til en rigtig god IPA med stor fylde og smag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mahogni
Anmeldt af reneac
Meget mørk af en ipa, og med meget malt i smagen ikke dårlig, men mangler nok lidt humle smag for at rigtig være en ipa, kan generelt godt lide deres meget lokal præget tekster der henviser til deres øl, men generelt er det noget lidt ordinæret øl, ihverfald dem jeg har smagt
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Flot hvidt skum på denne fantastisk velduftende IPA. Den både dufter og smager af ananas, passionsfrugt, fersken, mango og citrus. Endvidere har den en let maltet sødme med meget elegant balance mellem malt- og humlesiden. Som helhed er det en absolut perfekt IPA der byder på stor smagsoplevelse og er til lang tids nydelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
Kold kan den drikkes, men smager som en hvidvin tilsat kulsyre og tro egentlig både øl og vin ville smage bedre hver for sig. Den er meget sur og smag ikke som øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys tåget
Anmeldt af reneac
lille fint hvidt skum selv farven er meget lys og noget tåget, smagen er humlet, med meget citrus, den dufter meget frisk
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Fin humlet duft og moderat hvidt skum. Smagen har en god balance, hvor den blomsteragtige aromatiske humlings nuancer  tillader maltsidens toner af lys karamel og lidt appelsin, ferskn og honning at komme til orde. Mundfølelsen er middelfyldig og eftersmagen er bitternuanceret med en lidt udtørrende afslutning. God en varm sommerdag på terrassen. Ikke exceptionel men solid med præg af godt bryggerhåndværk og gode råvarer. For IPA fans som sætter pris på kvalitet uden overdreven bitterhed. De 63 IBU på etiketten overraskede mig - jeg havde ikke efter helhedsindtrykket ventet så meget. Købt i Føtex, hvor 3-4 De Molen øl indgår med frit valg blandt fx. Rodenbach Alexander i frit valg og blanding med 5 for 100 kr. Jeg læser i anmeldelserne, at Reneac også har benyttet sig af dette glimrende tilbud. 

Vuur & Vlam - det betyder Fyr og flamme. Sådan er det hele vejen igennem. Yderligere øl er fx: Hel & Verdoemenis og Bommen & Granaten.
Jo, flamsk går nemt, når man har drukket et par stykker.Smile Med de ølnavne kunne man mistænke, at Kaptajn Haddoch tilbringer sit otium hos De Molen i Holland.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset lys rav
Anmeldt af Paulaner
Flot meget holdbart cremefarvet skum og humlekrydret let sødlig duft. Smagen er på maltsiden rund, fyldig og gær- og karamelpræget, mens en både aromatisk og bitter humling med citrustoner supplerer i en udmærket balance. Hvedemalten mærkes både på det flotte skum og et let nuance af koriander. En IPA med en god fyldig krop og balance, som ydermere er til en fornuftig pris på kun 25 kr. for 75 cl. i REMA 1000. Kvalitetsmæssigt er den bestemt heller ikke hæmmet af at være brygget for Gourmetbryggeriet af  selveste Het Anker i Mechelen. Det traditionsrige belgiske bryggeri, som står noget af det bedste belgiske øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 53 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11441 Anmeldelser af 226847 øl fra 246 lande og 12106 bryggerier. Billeder: 88374


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!