powered by goodbeer.dk
603 Ølanmeldelser
Side 1 af 61 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Flot skummende ale med dejlig indbydende aroma af passionsfrugt som spreder sig ud i rummet. Den har dejlig og fyldig smag af lidt lette krydderier samt en gennemtrængende smag af tropiske frugter. Foruden passionsfrugt, som er hovedtema i denne ale, så smager man også citrus, ananas, fersken og mango samt en lille smule flødekaramel som nænsomt runder hele smagssprektret af i fuldendt nydelse. Her kan alle IPA-fan og IPA-fornægtere sagtens være med, alle vil nok kunne finde et eller andet positivt, for dette er en ale der bør tilfredsstille alle på en eller anden facon.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
2
01/01-2023
Farve / udseende: lys brun
Anmeldt af Paulaner
Nuanceret humlet duft og behersket ret flygtigt offwhite skum. I det hele taget gør øllet ikke det store indtryk i glasset. Maltbunden består af brun karamel uden nuancer, mens humlingen er nuanceret og veldoceret med både bitterhed og aroma. Mundfølelsen er relativ tør og middelfyldig. Konklusion: Ikke nogen stor øl men dog heller ikke nogen ordinær øl som IPA betragtet, selv om den i typen trods prisen ikke byder på nogen hurraoplevelse. Under alle omstændigheder er Julehumle - trods navnet - absolut ikke nogen juleøl - hverken i fremtræden eller smagsnuancer. Hvorfor i alverden skal den så introduceres som en sådan? - oven i købet med en idiotisk konstrueret semi-religiøs juledeklaration på etiketten.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
flot skum, smage er meget kraftig humlet og meget frisk en virkelig lækker øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
humlet duft let sommerlig smagen er let sødelig og humlet og den er lidt ude af balance. den er blevet skruet ned i alkohol tro jeg da der stod 6 % i mine nonater
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk brun
Anmeldt af reneac
En dejlig jule øl med en god smag af varme Kryderier uden det bliver for meget
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Vedvarende skum og fin aroma af humle. Smagen er dejlig syrlig med noter af friskpresset appelsinjuice. Ingen nævneværdig maltkarakter udover lidt nuancer af frisk korn. Kort efter er det humlen der smager igennem med dejlige citrusnoter af appelsin, grape og lime. Engima humlen kiler sig ind helt til slut og efterlader sig smag af melon, hindbær og lidt grønne vindruer. Det er en vældig god IPA som med sine syrlige smagsnoter bliver meget delikat.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: ravfarvet
Anmeldt af Paulaner
Medium flygtigt hvidt skum og svag humlet duft. Smagen er forbavsende svagt humlet for en IPA, som indledende minder mest om et Pilsner - altså en lager. Men ved anden slurk folder øllet sig ud som en velafbalanceret IPA, hvor jeg på mine humlefølsomme smagsløg kunne smage malten, som takket være den tilsatte hvedemalt var rund og middelfyldig med toner af halvmodent grønt æble og lidt korn. Denne udmærkede maltbund er modsvaret af en nuanceret velsmagende bredspektret humle, der i kvalitet var langt over forventning i forhold til øllets lave pris. Jeg fortrød bestemt ikke, at jeg havde vovet mig ud i et køb af en hel sixpack på tilbud. Jo, inkarnerede IPA fans vil helt sikkert savne en kraftigere humling men denne fordinder på udmærket vis aroma med den gode humlesmag af tropisk frugt. Jeg ser i Lumberjack en begynder IPA, som intet savner med hensyn til nuancer på hverken malt- eller humlesiden, og som vil være en glimrende introduktion til alle i typen. Forholdet mellem pris og kvalitet giver et ekstra halvt glas,
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
ingen skum og meget kraftig humle duft duften er let bitter let og lækker læskende, fik den kun 14 dage gammel hvilket gjord den fremstod meget frisk og sprød
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
ikke meget duft, ikke rigtig en ipa den har ikke rigtig nogen krop, men dejlig blød og uden ret meget bitter og eftersmag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset gylden
Anmeldt af Paulaner
Tja en noget fancy IPA, som med sit tilsæt af frugtsaft vel er at betegne som en New England IPA. En frugtig duft af ananas breder sig ved opskænkningen under det grove middelfyldige skum. Smagen afslører ikke uventet et bittert indtryk af primært ananassaft, men også en del kokos og en smule gær ved siden af frugten. Derimod synes jeg ikke vaniljen fra deklarationen trænger sig på. Mundfølelsen er sødlig til sød, fyldig og med afslutning en god bitterhed som modspil til sødmen. Den tilsatte havremalt medvirker til  en vis fylde og rundhed. Øllet er læskende og velafbalanceret, men også ret bastant i sine indtryk. Ikke en øl man fristes til at drikker flere af efter hinanden. Pina Colada Milk Shake IPA er navnet, og øllet virker for mig lige så overlæsset i sine indtryk som dette. Jeg sidder efterhånden tilbage med følelsen af, at bryggerfantasien hos Albani i denne serie nærmer sig friløb?  Men nu er den da prøvet af
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 61 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11985 Anmeldelser af 263193 øl fra 247 lande og 12765 bryggerier. Billeder: 100667


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!