powered by goodbeer.dk
491 Ølanmeldelser
Side 1 af 50 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en ok ipa uden dog at tilbyde noget nyt på nogen måde og lidt for ordinær i forhold til prisen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: grumset orange
Anmeldt af Paulaner
New England IPA er - sådan set lige som denne øl - fint dækket ind med den kommercielle beskrivelse. En sommerøl med middelfyldigt saftpræg af sur-sødlig saft, grape, lyse syrlige bær og hyldeblomst. Bitterhed er der ikke meget af her i den meget milde aromatisk citrusprægede humling.  Afslutningen er rund, relativ sød og sodavandspræget. Nok mest en dameøl på godt og ondt til terrassen. Jeg tvivler på at den er helt typerig - i hvert fald er der ikke meget IPA over helhedsindtrykket og frugten og sødmen mangler modspil i en egentlig humlekant. Intet genkøb her.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Ceejay
Skummet er pænt og cremet, og en rigtig god duft af fyrnåle og lidt af fodboldbane. Den har en rigtig frisk smag af citron.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Ceejay
Der er blonder i skummet, skarp duft af humle. meget god bitter smag, jeg kan ikke sætte ord på hva den smager af men den smager godt.

 

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Lidt svagt skummende øl. Aroma er humle, der er ikke nogen særlige nuancer i aroamen. Smagen er fyrrenåle og lidt citrus, men den er ikke så spændende humlet med eksotisk frugt som jeg havde forventet. Maltsmagen er udeladt og den bliver hurtigt lidt ensformigt humlet. Nelson Sauvin er ellers en delikat humle som plejer at have lidt bær og drue med i smagen, men i denne øl smages kun lidt bitter fyrrenåle. Lidt skuffende, men dog drikkelig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Ceejay
Øllen har fine blonder og hænger fint på indersiden af glasset. God duft af nye udspringte blomster og smag af gran nåle, meget forfrikende smag.

Ceejay's første ølanmeldelse
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset orange
Anmeldt af Teejay
God aroma af citrus og grape. Den har en svag maltet side af lys karamel, men overgår hurtigt til humlens syrlige og bitre smag hvori jeg kan smage grape, fyrrenåle, citrus og syrlige stikkelsbær. Jeg tror at jeg efterhånden har fundet ind til den nydelse man kan opnå med IPA, og denne IPA finder jeg ganske velsmagende og læskende. Det er en dejlig IPA til foråret med dens lette islæt af blomster. Den smager jeg gerne igen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Orange
Anmeldt af Teejay
Ved åbningsfesten af Hvidovre Bryghus fik jeg skænket en halv liter af denne IPA fra fad. Den har et flot cremet og vedvarende hvidt skumlag med fin aroma af græs og fyrrenåle. Smagen er først en smule maltsød, men man skal være lidt hurtigt for at fange maltsødmen, for straks efter overtager dens bitterhumle med pragtfuld smag af nyslået græs, masser af fyrrenåle og til slut en svag men delikat nuance af noget tropisk frugt som jeg bedst kan gætte på er en blanding af ananas og fersken. Eftersmagen er lang og delikat og byder også på lidt citrus. Alt i alt en dejlig IPA.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys, meget klar
Anmeldt af reneac
en dejlig meget humlet øl, rigtig meget aroma humle er lige ved den krammer over, men syntes den er frisk og meget frugtig, og den kraftig alkohol, gør den lidt merer spændene
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Vedvarende hvid skumkrone som dog afdækker en fin aroma af græs og fyrrenåle. Smagen er ligeledes frisk græs, lidt fyrrenåle, citrus, lime og grøn tea. Den har behagelig mundfylde og er en god ledsager til påskefrokostens sild.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 50 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11225 Anmeldelser af 213248 øl fra 246 lande og 11816 bryggerier. Billeder: 84262


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!