powered by goodbeer.dk
Tap 6 Unser Aventinus 2012 Vintage fra Weissbierbrauerei G. Schneider & Sohn
Teejay den 21/02-2019
Farve / udseende: Diset brun
Ja, gad vidst om man opnår samme resultat ved at gemme sin Aventinus i 3-4 år i et mørkt skab, som Paulaner spørger om afslutningsvis i sin anmeldelse af denne øl? Jeg tror det næppe. Ligesom Paulaner synes jeg også at milepælene skal markeres med noget særligt. Jeg har har nu efter ca, 13 år som ølanmelder på Goodber.dk nået til endnu en milepæl, nemlig anmeldelse nr. 1700. Det er måske alt for få anmeldelser vil nogle måske mene, men til gengæld fra ølanmelderne på nogle af de 'store' ølsites handler Goodbeer.dk om personlighed og passion og så tager det bare lidt længere tid at komme på top 10. Min Tap 6 Unser Vintage fra 2012 har jeg gemt mørkt og køligt i ca. 2 år og fra start vidste jeg at den skulle have en særlig plads i mit repetoire. Spændt løsnede jeg det lilla bånd og pakkede den ud af det lysebrune papir. Flasken og etiketten ser ud som alle andre øl, men på forhånd vidste jeg at der ventede noget særligt. Til stor nydelse foran pejsen står der på anden hjemmeside for ølanmeldere, og det bifalder jeg gerne. Jeg må nøjes med centralvame, men tænder dog et stearinlys for at komme i rette stemning. Skumkronen er svag, men aromaen sætter forventningerne i højgear. Dejlig aroma af mørk karamel og mørk chokolade blandet med hårdtristet malt højner forventningerne til smagen. Smagsmæssigt er det en næsten guddommelig kombination af vanilje, rugbrød , hvedemalt, moden banan og karamel. Som bismag fornemmes lyst brød, kanel og kandiserede tørrede frugter (svesker og rosin). Det er så absolut noget af det bedste øl der findes i verden så toppoint gives hermed.

Teejay's ølanmeldelse nr. 1700
Christmas Ale fra Fur Bryghus
Teejay den 21/02-2019
Farve / udseende: Kastajne
Moderat skummende ale med fin aroma af hårdt ristet malt. Smagen er maltsød med noter af karamel, rosin, svesker og tørrede bærfrugter. Mundfylden er tyk, cremet, god og fyldig. Man smager knap nok dens styrke på 9.4% alk. I etfersmagen, som er delvist humlet, finder man en spændende krydret smag af kanel, nelliker og brændt malt blandet med små doser af citrusfrugt. Den har endvidere en blød og meget velafbalanceret karbonering som sætter alle smagselementerne i fokus. Meget velbrygget og fin juleøl som vil passe perfekt til enhver julefrokost. Dog skal man nok være lidt påpasselig med hensyn styrken hvis man også vil have en akvavit til maden og samtidig holde sig oprejst til osten!
Oude Gueuze fra Oud Beersel Brouwerij
Teejay den 21/02-2019
Farve / udseende: Gylden
Meget svær øl at beskrive. Den er flot gylden-orange med sporadisk skum og en en syrlig aroma. Smagen er ikke så sur som forventet, snarere noget i retning af en Berliner Weisse. Den har fine nuancer af grapefrutit, citronskal og lidt hyldeblomst. Humlebitterhed er totalt fraværende, og det skal den sådan også være i en Geuze. Mod slutningen nærmer den sig en æblecider brygget med syrlige grønne æbler med en tilpas indgang til sødme i form af modne sommerbær. En elegant og meget velsmagende Geuze, som er både tørstslukkende og inspirerende for øltypen. Jeg har ikke smagt mange Geuze, men gør det bestemt gerne igen efter at have smagt denne. Min version er brygget og tappet i 2017, og jeg ved ikke helt om 2 års lagring har betydet så meget for helheden. Den er i hvert fald godkendt som en god delikat øl hos mig. Den sidste halvdel tilføjer jeg lidt sukker og laver derved en Faro efter belgisk forbillede. Det rykker ikke vildt ved den totale oplevelse, men derimod bliver den heller ikke kedeligere.
Weizenbock fra Schlossbrauerei Reckendorf
Paulaner den 18/02-2019
Farve / udseende: diset lys brun
Frugtig duft af brun karamel, banan og koriander og off-white meget talende knitrende skum. Smagen har de samme elementer plus lidt grønsagsagtige toner men virker lidt sammenrodet, og mangler lidt de karakterfaste nuancer, som man finder i typekongen Schneider Aventinus. Hertil kommer, at hvedemalten virker hård og lidt hengemt og tør i sammenligning med de friske saftige toner man finder i såvel Aventinus, Kuchlbauer Aloysius og til dels også Erdinger Pikantus. Den er bestemt OK, og en øl jeg aldrig vil takke nej til en anden gang. Men konkurrencen er hård i det sydlige Tyskland og der er kun et par hundrede kilometer men også tre glas fra Reckendorff til Kelheim, hvor typepræsidenten Aventinus bliver brygget hos Schneider. Købt i Bamberg.
Brown Ale fra Brooklyn Brewery
Paulaner den 16/02-2019
Farve / udseende: mørk brun
En karakterfast amerikansk version af den engelske Brown Ale, der for mig ofte har udviklet sig til en lidt af en difus sød lala type. Her en lidt mere humle end normalt og fine nuancer af brændt malt, kaffe og en anelse engelsk lakrids i afslutningen. Mundfølelsen er middelfyldig med en passende sødme og gode udfordrende nuancer på både malt- og humlesiden.
Scorcher IPA fra Brooklyn Brewery
Paulaner den 16/02-2019
Farve / udseende: gylden
Moderat hvidt skum og krydret humlet duft. En stardard IPA med en nuanceret bitteraromatisktoner af grape og knusteccitruskærner med et strejf af ja min barndoms hyldeblomst sommerdrik (som står i deklarationen). Smager udmærket og er uden den anmasende enstonige bitterhed, som for mig præger de mere ekstreme IPA'er. Som jeg sætter pris på også lader maltsiden komme til orde og danne et fin lidt rundt sødligt karamelbetonet modspil til humlenuancerne. Velbrygget IPA med moderater procenter som gør sig godt blandt de mange forskellige i typen, som Brooklyn byder på.
Kihoskh Elderflower Lemon Wit fra Mikkeller
Teejay den 16/02-2019
Farve / udseende: Diset gul
Meget forfriskende witbier med aroma og smag af hyldeblomst, lemon, citrusfrugter, gær og hvedemalt. Let syrlig smag dominerer hele smagssprektret og det en klassisk Wit med tydelig anstrøg af førnævnte elementer. Perfekt sommerøl.
Stout fra Big Drop Brewing Co.
Teejay den 10/02-2019
Farve / udseende: Sort
Dejlig og velsmagende stout med aroma og smag af kaffe, kakaobønner samt et let strejf af vanilje. Den smager mest til den søde side, men lidt brændt maltkarakter giver den mod slutningen en fornuftig balance. At den er alkoholfri betyder ikke at den er kedelig. Den mangler måske lidt fylde og robusthed i forhold til de alkoholtunge stout, men holder alligevel et fint niveau for typen.
Kirstines Juleøl fra Indslev Bryggeri
Paulaner den 04/02-2019
Farve / udseende: diset rødbrun
Pænt hvidt skum og duft af jordbær og banan. Øllet fremtræder for mig som en alkoholsvag udgave af Indslevs Julehvede. Frugtig duft af jordbær og banan. Begge indtryk går igen i smagen, der suppleres af lys karamel, gær, en anelse nellike og en meget blid aromatisk humling. Helhedsindtrykket er en rund blødt karboniseret velsmagende øl, der fremtræder lydefri, men også vandig og lidt kraftløs i munden. Det fremhæves af bryggeriet som en fordel, når man selv skal køre hjem. Sympatisk, men jeg vil nok foretrække i stedet at drikke en halv fuldblods hvedeøl med normale oktaner i stedet.
Piraat Triple Hop fra Brouwerij Van Steenberge
reneac den 03/02-2019
Farve / udseende: lys
En dejlig kraftig humlet øl, med en rigtig dejlig balancer mellem den kraftig humle og den kraftig alkohol
Ny øl: MENY Jule Ale 2018 fra Bryghuset Svaneke
Teejay den 23/02-2019
Øltype: Ale - Strong Ale
6.00% alkohol
Meny Jule Ale er en overgæret øl af typen English Strong Ale. Øllets mahognifarve stammer fra den mørke og blide münchner malt samt et lille skud karamel malt. I samspil med den nøje udvalgte gær bidrager humen med frugtige nuancer af røde bær og en kende appelsin. Jule Ale går rigtig godt til de lune juleretter. Overgæret.
Ny øl: Jule Ale fra Bryghuset Svaneke
Teejay den 23/02-2019
Øltype: Ale - Brown Ale
5.50% alkohol
Ny øl: Glutenfri Julebryg fra Bryghuset Svaneke
Teejay den 23/02-2019

Øltype: Ale - Brown Ale
5.00% alkohol
Nyt Micro bryggeri: Hørsholm Bryghus
Teejay den 21/02-2019
Stumpedyssevej 4
2970 Hørsholm
Danmark

På Restaurant Skovhus brygger vi øl.

Vi har storslået valgt at kalde vores lille håndbryggeri for Hørsholm Bryghus.
Det er indtil nu blevet til 9 forskellige øl.

Vi valser, koger, lagrer, tapper, kapsler og etiketterer alt selv.

Øllet brygges på et semi-automatisk anlæg, Speidel Braumeister. Vi brygger ca 55 liter ad gangen.

Navnene på vores øl stammer fra vores familier.

Vi brygger kun efterår og vinter og det er udelukkende en hobby, så det er ikke
altid, at hele sortimentet er tilgængeligt.

Teejay den 18/02-2019
500 W. Western Ave, Suite 1
49440 Muskegon
Michigan
Teejay den 17/02-2019
9436 Center Point Lane
20110 Manassas
Virginia
Nye billeder
Teejay den 08/12-2018
Mikkeller Baghaven er beliggende på Refshaleøen i København. Dette område har i de seneste år forvandlet sig fra indsutriområde til mere beboelse med en skøn sammenblanding af caféer, træningscentre og lav bebyggelse. Mikkeller Baghaven er indrettet i en gammel lagerbygning med højt til loftet og skøn udsigt direkte til Øresund. Om sommeren serveres der udenfor og stedet indenfor en enkelt indrettet med langborde og bænke. Langs bagvæggen er der reoler med tønder indeholdende de øl som på et tidspunkt skal lanceres som nye fadlagrede øl i de ca. 15 ølhaner som stedet har. Udover et godt og repræsentativt udvalg af Mikkeller øl har stedet også et mindre udvalg af flaskeøl.
Paulaner den 04/11-2018
Mine bedste mørke og lyse belgiske juleøl (+ lidt østrigsk og italiensk) I anledning af den kommende højtid gentaget og revideret fra 2015.

Bush Premium Noël - (10 glas på Goodbeer)

Kun på 75 cl. flaske. For mig juleøllenes juleøl. Fint krydret med masser af julestemning på en bund af blød karamel. Ikke nem at opspore, men den haves i Den belgiske ølbutik og Belgisk Bryg i København og hos fx Øltønden i Thorsøe og Brygshoppen i Randers.

Chouffe N'ici - (8.7 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske. Også med masser af julestemning og ditto krydderier. Her skinner anistonerne tydeligt i gennem. Brygges i modsætning til ovennævnte året rundt som vinterøl. Fås hos fx Den belgiske ølbutik og Belgisk Bryg i København, Ølhandleren og brygshoppen i Randers.

St. Feuillien Noël - (9 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske.  Behøver ikke nærmere præsentation. Juleøllet der var med til at starte ølrevolutionen her i Danmark. Massiv fylde og masser af julekrydderier på den belgiske facon. Fås i fx Føtex, Bilka, Kvickly og de fleste ølhandlere.

Bush Noël - (8.5 glas på Goodbeer)

Fås kun på 33 cl. flaske. En dejlig juleøl, når man nu kun er sig selv. Masser af krydderier men måske en smule smårodet i sine indtryk. Men hvor er den dog dejlig julet og som den varmer. Haves i Den belgiske ølbutik i København, hos Ølhandleren i Give og hos fx Øltønden i Thorsøe.

Gouden Carolus Christmas - (9 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske. Noget voldsommere end Bush men fyldig og blød aromatisk meden del lakridstoner. Jul og fylde så det batter. Fås en mange steder fx Vinoble, Øltønden, Ølhandleren i Give, den belgiske ølbutik og Belgisk Bryg i København og en del specialbutikker fx Voldby Købmandsgaard og Brygshoppen i Randers.

Corsendonk Christmas Ale - (7.8 glas på Goodbeer)

Fås både på 25 og 75 cl. flaske. Dejlig krydret og julet juleøl som er en smule afdæmpet i forhold til St. Feuillien Noëls mere bombastiske styrke. Men fremragende både i sig selv og til kaffe og æbleskiver. Fås fx i Føtex og Løvbjerg eller i de fleste velassorterede ølbutikker.

Abbay des Rocs speciale Noël - (8.8 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske. Juleøl med typens sædvanlige islæt af gær og mørk tørret frugt tilsat en del brændt malt. Fås desværre ikke ret mange steder. Men dog i Brygshoppen i Randers og hos Ølhandleren.

Bernardus Christmas - (8.3 glas på Goodbeer)

Fås både på 33 og 75 cl. flaske.  Fra at være husøl hos COOP for nogle år siden er den nu meget sjælden. Ikke min yndling med dens lidt skarpe lakridstoner, men ellers har den hvad en belgisk juleøl skal have og er faktisk den juleøl, der er ratet højest på ratebeer. Haves i Den belgiske ølbutik og Belgisk Bryg i København, hos Ølhandleren i Give og hos fx Øltønden i Thorsøe og Voldby Købmandsgaard.

Samichlaus Classic - (8.8 glas på Goodbeer)

En østrigsk klassiker på 14 procent skal også nævnes. Et helårsbryg som ikke bare fås ved juletid. Der er nu 4 udgaver af denne øl, en Schwarzbier, en Helles, Barrique og så den oprindelige Classic. Fås hos fx hos Vinoble og Ølhandleren i Give. Enkelte COOP butikker har den også, men der er meget langt mellem dem. Lækker meditationsøl.

 

Mine bedste lyse belgiske juleøl.

 

Delirium Christmas.- (8.3 glas på Goodbeer)
Fås både på 33 på oftest på 75 cl. flaske.  Rødgylden på kanten af det brune. Den bedste af de mere lyse juleøl. Masser af varme og bitre mørke bær. Fremragende lagringspotentiale. Fås både hos Ølhandleren, Brygshoppen i Randers og i Den belgiske Ølbutik og Belgisk Bryg i København.

Val-Dieu Bière de Noël - (8.5 glas på Goodbeer)
Val-Dieu leverer sammen med Abbay des Rocs nogen af Belgiens bedste klosterøl. Lidt mere4 spinkel med med fint lyst krydderi og toner af fx vaniljekrans. Sjælden i Danmark. Fås hos Ølhandleren i Give og Brygshoppen i Randers.

Tongerlo Christmas - (8.1 glas på Goodbeer)
Fås kun på 75 cl. flaske. Let lys juleøl med karakter af en belgisk Blonde tilsat en smule juleappelsinskal. Fås i COOP fx fakta og er nok markedets billigste belgiske juleøl. Her er fin valuta for de 25 kr. som den som oftest koster. Men den har ikke fx Val-Dieus kvaliteter.

Stille Nacht - (8.5 glas på Goodbeer)
Fås kun på 33 cl. flaske. En hammer stærk specialitet fra specielle Dolle Brouwers. Varmende, krydret og lagringsegnet med mange spændende nuancer. Som juleøl nok lidt speciel og ikke helt for begynderen, men man lærer virkelig at værdsætte den.

Tsjeeses X-mas Ale (Kerstbier) - (9 glas på Goodbeer)
Fås kun på 33 cl. flaske. Som Stille Nacht helt sin egen men mere julet og som et lidt overlæsset overflødighedshorn. Helt sin egen og heller ikke nogen begynderøl fra bryggeriet som også bragte os fuldtræfferen Pannepot. Del den med en ligesindet, der gerne vil prøve noget helt andet. Jeg faldt for den straks. Fås nok også i en Port og Bourbon Barrel aged udgave i Den belgiske Ølbutik. Især den første er uovertruffen.

 

Læg mærke til italienske La Baladin.


La Baladin er ved at komme frem i flere specialbutikker i Danmark - dog stort set kun på 75 cl. flasker, som tilgengæld er virkelig flotte - ikke mindst som gaveobjekter. Det er særdeles spændende fyldige juleøl i den belgiske stil. Prisen er ofte ret høj, men kvaliteten er afgjort også derefter.

Anbefales kan her:

Baladin Lëon 9 % - en herlig fuldfed krydret juleøl, som er virkelig lækker til en hyggestund. En juleøl der først hed Baladin Noël. Da de glade ølentusiaster forlangte den hele året ændrede man navnet til Lëon, som jo er Noël stavet bagfra.

Derudover leverer La Baladin en ny juleøl hvert år. I år 2018 er det:

Baladin Noël Liquirizia 9 % som bl.a. er tildelt 6 stjerner i Christian Andersens anmeldelse af juleøl i JP 3. november 2018. Næstforrige årsøl hed fx Noël Cafe. Flere andre Baladin øl er egnet til Julehygge fx Elexir og Super.

 

 

Teejay den 06/09-2018
Ifølge FødevareWatch starter produktionen af øl på bryggeriet i Indslev igen i denne uge. Otte-ni medarbejdere fra Indslev Bryggeri overgår til de nye ejere, mens der næppe bliver plads til Anders Busse Rasmussen, Indslev Bryggeris tidligere direktør.

Indslev Bryggeri gik konkurs i begyndelsen af sidste uge, men de historiske bygninger på Vestfyn får ikke lov til at stå stille. I dag underskrives en købsaftale, hvor Bryggeriet Vestfyen fra Assens overtager Indslev-direktør Anders Busse Rasmussens værk. 

- Vi er grundlæggende glad for, at Indslev Bryggeri drives videre. Men der skal samtidig lyde et par opfordringer fra vores side; hold fast i den høje kvalitet, der gennem årene har sikret Indslev Bryggeri en række øl-priser og en stor skare af fans, og sørg for, at den legesyge og innovative tilgang til øllets verden forbliver intakt, lyder det fra Hans Peter Jepsen, landsformand hos Danske Ølentusiaster. 

Administrerende direktør hos Bryggeriet Vestfyen, Poul Mark, har netop bekræftet, at Indslev Bryggeri bliver en del af koncernen. 

- I den løsning, vi har fundet, sikrer vi naturligvis, at der forsat produceres pa? Indslev Bryggeri, men vi skal i det hele taget bygge videre på bryggeriets store viden og kompetencer, når det gælder produktionen af specialøl, siger Poul Mark.

Rasmus Damsted Hansen, salgsdirektør hos Bryggeriet Vestfyen, er glad for, at Indslev Bryggeri bliver en del af Vestfyen. 

- Det bliver spændende sammen med kollegerne på Indslev Bryggeri at bygge positivt videre på de stærke mærker, der nu bliver en del af Vestfyens-familien. Det er hele Ugly Duck-serien fra Indslev et godt eksempel pa?. Det er rigtig godt brygger-håndværk, der har givet en velfortjent positiv respons fra forbrugerne, siger han. 

Indslev Bryggeri blev grundlagt af Frederik Christian Rasmussen i 1897. I 2006 genåbnede Anders Busse Rasmussen bryggeriet efter en omfattende modernisering og renovering.

Teejay den 31/08-2018
Der er sket en kedelig hændelse på Fyn. Indslev Bryggeri og det underliggende varemærkebryggeri Ugly Duck Brewing er gået konkurs. Mandag sendte Anders Busse Rasmussen, direktør hos Indslev Bryggeri, en mail med nyheden til aktionærerne. I mailen skrev han, blandt andet: "Efter længere tids intens kamp har vi desværre måttet erkende at det ikke længere er muligt at fortsætte driften af bryggeriet. Det betyder at vi her til eftermiddag er blevet erklæret konkurs ved skifteretten i Odense, og at der nu er indsat en kurator til at bestyre boet”. Begge bryggeriers konkurs er et stort tab for det danske ølmarked. Jeg tror vi er mange som ønkser god vind til Anders i håb om at han finder midler til at drive bryggeriet videre i en eller anden form.
Paulaner den 08/08-2018
Kvickly har Co'oppet sig i Holstebro med mange spændende øl fx Sterkens St. Paul 33 cl serie 25 kr., Hertog Jan Prestige 75 cl kr. 50, de andre fra Hertog Jan serien i 50 cl., De to Abbaye des Rocs flagskibe Grand Cru og Triple Imperiale i 75 cl. til 67 kr. Gouden Carolus Triple og Classic 75 cl. til kr. 50, en masse spændende danske specialøl uden for COOPs for mig fantasiløse stivnede normalsortiment, hvor foretagsomheden centralt virker ret så meget tilbagelænet. Særligt skal fremhæves Weissenbock juvelen Aventinus Vintage 2012. En 10 år lagret Aventinus, som ses på billedet til kr. 40. En oplevelse som enhver Weisbierfan burde unde sig. I det hele taget er her mange andre spændende øl i et fint vekslende udvalg.  Godt at lokale Kvickly forretninger tager initiativer som dette og råder bod på den centrale passivitet.

I Databasen: 11111 Anmeldelser af 209534 øl fra 245 lande og 11734 bryggerier. Billeder: 82784


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen