powered by goodbeer.dk
11075 Ølanmeldelser
Side 1 af 1108 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
1
13/12-2018
Farve / udseende: Rødbrun
Anmeldt af Teejay
Prægtig vedvarende skumkrone og en delikat maltaroma. Fin smag af sødlig malt hvor blandt anden hasselnød og flødekaramel er at finde. Humlebitterheden er næsten ikke tilstede og det giver desværre en øl som for mig er alt for sød. Den har lidt for klistret og vammel sødme til min smag og den associerer lidt som en mørk hvidtøl blot med en kunstig sødme der minder om sødetabletter istedet for en naturlig maltsødme. Det er bestemt ikke min smag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rødbrun
Anmeldt af Teejay
Groft skum som hurtigt flader ud til små skumøer. Aroma er malt og mørk karamel, men på en lidt syntetisk måde. Smagen er karamel, lidt lyst brød og igen en syntetisk maltsmag. Humlebitterheden er flad og moderat og tilføjer ingen redning til denne alt for søde øl. Helhedsindtrykket er discount og dårlige råvarer. Ikke en øl jeg vil anbefale.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
3
10/12-2018
Farve / udseende: diset lys brun
Anmeldt af Paulaner
En lager, som de fleste nok ville kalde en Classic med den brunlige farve og maltede krydrede duft. Den har lidt mere af det hele både på maltsiden med gode ristede toner med en del brun karamel og en humling med gode nuancer, der lige føjer en ekstra dimension til den normale pilsner. Karboniseringen er meget blød i den engelske stil, men øllet er ret fyldigt og meget velsmagende. Kroppen er ret rund og maltsødmen højere end typens gennemsnit. En fin øl, hvor prisen på de 40 kr. dog forekommer lidt i overkanten.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Ingen nævneværdig aroma, men hvad den mangler i aroma er til gengæld i smagen. Moderat humlet sur ale med delikat smag af stikkelsbær, citrus og rønnebær. Det er en dejlig frisk ale som nok er meget passende på en solrig dag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Spätale er en sur øl med aroma og smag af citrus, røde bærfrugter og en anelse brett gær. Den er anderledes og mere markant humlet end sædvanlige sure ale, og det giver i helheden er lidt anderledes og spændende oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Svag syrlig aroma af citrus. Smagen er også delvist præget af citrus, mens den øvrige karakter vejer nærmere over mod egetræ, ribs, frisk hø og lidt udefinerbar mineralsk smag. Det er en glimrende og velsmagende sur ale.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rødbrun
Anmeldt af Teejay
Dejlig jule ale med god aroma af røde sommerbær og sødlig malt. Smagen er god og fyldig af kirsebær, kanel, nelliker og øvrige julekrydderier såsom lidt brun farin der giver en moderat sødme i øllen. Markant humlet bitterhed kommer man næsten aldrig udenom når man har Mikkeller i sit glas. Denne gang svitgter heller ikke, men dens humleniveau er præcist afpasset den ellers søde øl så helheden bliver en delikat og meget smagsfuld juleøl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: næsten sort
Anmeldt af reneac
En rigtig dejlig øl, med en masse fylde, og let brændt, og godt med humle i eftersmagen, er startet som en øl til juletid, og står også godt til julemaden
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En rigtig behaglig duft en let duft af modne frugt, smagen er lækker har noter af (over)modne eksotiske frugter og let citrus, rigtig lækker
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys brunlig
Anmeldt af Paulaner
Beige skum og ubestemmelig lidt stikkende ristet duft. En meget ubestemmelig øl sammensat af indtryk af tørret mørk frugt, en smule mørk karamel og ristet malt.  Virker uharmonisk uden inspiration og sjæl. Bock står der på deklarationen? I så fald en besynderlig kombination, idet humlingen er kraftig og minder en del om den Mandarina humle, som anvendes i Grauballes ligeledes noget kiksede Forårsbock. En Bock, som kalder sig tysk inspireret, skal ikke udstyres med en så markant humleprofil. Det er at gøre vold på typerigtigheden.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 1108 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11075 Anmeldelser af 207316 øl fra 245 lande og 11604 bryggerier. Billeder: 82174


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!