powered by goodbeer.dk
11522 Ølanmeldelser
Side 1 af 1153 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
En dejlig duft af gær og citrus, den er meget perlerne i glasset, smagen er frisk og dejlig humlet
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Den har nogenlunde vedvarende skum og en lovende duft af koriander og malt. Koriander findes i smagen sammen med let syrlig smag og let smag af hvedemalt, frisk kornsmag og en maltsødme, der har en lille smule honning i bagagen. Den er humlet i den lette ende af skalaen, og det skal den også være for ikke at dominere det samlede billede, som har hovednuancerne af malt, korn og sødme. Dejlig blond ale.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys tåget
Anmeldt af reneac
en god balanceret ipa, med en god lidt skarp humle, ikke meget eftersmag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af Paulaner
En IPA lige ud af landevejen med lækker humlet duft (Cascade?), god balance og en bitterhed, der gør den tilgængelig for de fleste. Malten har karameltoner og en let fyldig sødme, mens humligen er præget af citrus og grape og indeholder både bitterhed og aroma uden at gå grassat i IBU skalaen. Fin en varm sommerdag på terassen men også fin til en fodboldkamp her i fjernsynet. Måske ikke nogen topøl men en rigtig fin mellemting i en type, der for mig rummer vel mange ekstremer. Når den så oven i købet tit kan fås til 12 kr. ....
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Stor flot og vedvarende skumkrone. Den har en behagelig aroma af både chokolade og røg. Den klassificeres som en røgøl, men er måske mere en røget porter. Smagen er mørk bitter chokolade, lette noter af mokka, mørk karamel, hårdtristet sødlig malt og en elegant let røget smag som ikke får dominans i de øvrige smagsindtryk. Dejlig og delikat porter.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Fin lysebrun skumkrone og en god smag og aroma af hårdtristet malt. Smagen er engelsk lakrids, brændt malt og en behagelig smag af mørk chokolade med en god humlebitterhed til følge. Det er en ganske god porter der smagsmæssigt forbedrer sig eftersom som den bliver mere tempereret.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden/orange
Anmeldt af Teejay
Moderat vedvarende skumkrone og en delikat aroma af citrus og hvedemalt. Denne NEIPA er brygget med både hvede- og havremalt og begge dele smages i form af hvedemaltens friske smag af korn samt havremalten som bidrager med lidt smag af semi-mørkt brød. Udover dette har den en meget fin smag af lidt karamelmalt, lidt gær og dernæst smages humlen som er helt uovertruffen god med tydelig smag af citrus, bitter appelsinskal og fersken. Den har dejlig bitterhumlet afslutning med lang eftersmag og lidt syrlig afslutning. Jeg er meget overvældet over dens smag, for alt står i perfekt balance indbyrdes og det resulterer i en NEIPA som er nærmest det perfekteste man kan opnå.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af reneac
En dejlig sort lager øl fra Japan, har et rødligt skær som gør den ser rigtig godt ud i glasset, den dufter let brændt og af kaffe, sagen er meget mild og afrundet en rigtig dejlig øl. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af reneac
Bliver glad når man læse at det er en whisky kaffe Stout, og den er helt sort og dufter let røget, men da man smager den bliver man lidt skuffet den er nemlig lidt tarm i det. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mahogni
Anmeldt af reneac
En rigtig dejlig julet øl, med en masse af de smage man forbinder med jul, uden det bliver for meget. Ved ikke om det er en ny opskrift hvert år 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 1153 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11522 Anmeldelser af 237301 øl fra 247 lande og 12290 bryggerier. Billeder: 91728


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!