powered by goodbeer.dk
10905 Ølanmeldelser
Side 1 af 1091 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: rav
Anmeldt af Paulaner
Let hvidt skum og syrlig frugtig duft. Maltsiden af lidt honning, karamel og syrlige æbletoner dominerer, og øllet afsluttet af en let aromatisk humling. Typen er Pale Ale. Som såden vælter den ikke så meget. Smagsindtrykkene er en anelse disharmoniske. Primært fordi æblerne har den bismag, som findes i skrællede æbler, der er har ligget lidt, så frugtkødet har iltet sig brunt. Det burde bestemt ikke være forekommet og kunne tyde på sjusk. Men det koster hos mig sammen med prisen mindst et glas hos mig. Mundfølelsen er sødlig/syrlig og middelfyldig. Normalprisen er groteske 45 kr. Jeg fik den for under det halve fra et stort parti på tilbud i Kvickly. Pris og kvalitet er bestemt ikke altid samsvarende i danske specialøl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Pænt, men flygtigt hvidt skum og humlet duft. Og ja, humlen spiller første violin her med malten som en lidt forenklet men udmærket klangbund af sødlig lys karamel og lidt honning. Humlingen er, hvad jeg kalder saftig og urtepræget. Hertil fremstår den aromatisk og uden overdrevne bitre toner.  Karboniseringen er i den høje ende, og øllet er middelfyldigt og indgiver et læskende indtryk med en let syrlighed, som fint afbalancerer den middelfyldige lette sødme.  God sommerøl som har forbavsende smag, fylde og eftersmag i betragtning af de relativt lave procenter. Status som både biodynamisk og glutenfri giver visse begrænsning. Det er også en udfordring, der rundes særdeles flot. Det giver 8 glas fra mig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Hvidt flygtigt skum og sødlig citron limonade duft. Mainstream Radler af de lidt bedre. Limonadesmagen er med frugt og kvalitet og helhedsindtrykket friskt, læskende og ikke for sødt.Et plus er også at man kan ane øllet i form af en god Helles ved siden af limonaden. En Helles jeg nok havde foretrukket, og jeg i saft og kraft vurderer til 7 glas. Her bliver det på Radler typens præmisser til 6 glas.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
Dejlig frisk pilsner, med dejlig smag af blomster, lidt til den søde side, men holdes i skak af blomster og humle, en rigtig tørstslukker
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Frisk humlet duft og ret holdbart hvidt skum. Smagen er forårsfrisk efter et enkelt koncept med en ukompliceret let maltside med toner af græs, honning og desværre også lidt almindeligt sukker, som så afbalanceres af en aromatisk bredspektret humling med en bitterhed som friske bladskud og en lille lakridssnert til sidst. Udmærket som påskebryg.  Den 7 % giver substans og fylde. Sødmen er behersket men rund og suppleret af en let syrlighed. Fin til mad og de forhåbentlig kommende varme sommerdage på terrassen. Maibocken er desværre ofte miskendt og dømt som en kikset guldøl herhjemme. Jeg er glad for typen, men denne er måske nok ikke helt typerigtig, idet sukkeret til dels fortrænger de normale honningtoner. Ind imellem kunne man ønske lidt mere af det tyske Reinheitsgebot nord for grænsen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Pænt hvidt skum og tør humlet duft. Første slurk bekræfter den gryende frygt - en IPA, Jeg hader, når man markedsfører en helt anden type under et kendt brand. Hobgoblin og Kinggoblin var maltprægede øl i en type, som man havde lært at kende og sætte pris på. I den henseende føler jeg mig her bondefanget af denne tørre grannålebeske ale med citrusgrape toner, Karboniseringen er friskere end i en normal engelsk type, men maltsiden slår knap nok igennem med sine få forkølede honningtoner. Som IPA byder den ikke på noget særligt i sin ret enstonige uafbalancerede bitterhed. Bedraget koster ½ glas. Den køber jeg ikke igen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: letter brunlig
Anmeldt af reneac
let grumset, og meget sød klisteret smag, meget lidt humle, ikke den store oplevelse og der findes andre bedre bud på køre øl der ude

smagte den på generel forsamlingen og der var den så ny at den ikke var lagt på deres hjemmeside i nu, men det er ikke altid det er godt at være først men nu kan jeg jo advare andre om denne øl

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
flot livlig øl med flot skum, men alt for sød, der er godt nok meget ananas smag det bliver for meget og har ikke noget med øl at gøre
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys let grumset
Anmeldt af reneac
en ok humlet pilsner, men bliver skuffet da der på dåsen står tropical lager og der er alså ikke meget tropisk over den
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
En lækker porter, der er meget smag af mørkebær, og den er behaglig i munden
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 1091 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 10905 Anmeldelser af 196492 øl fra 244 lande og 11099 bryggerier. Billeder: 77777


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!