powered by goodbeer.dk
1186 Ølanmeldelser
Side 1 af 119 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Lys rav
Anmeldt af OskarVitus
Fred være med denne øl. Øllenes svar på en trækkerdreng. Brugt, beskidt men vanedannende. Hvorom alting er, vil jeg sandsynlighvis vende tilbage til øllen her. Så må man tygge lidt på denCool
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Let flygtigt hvidt skum og blomsterhumlet duft. Smagen signalerer Pilsner med lidt mere af det hele. Deklarationen på etiketten siger, at der her er taget et tjekkisk udgangspunk, men for mig er der mere aroma end tjekkisk IBU i humlingen. Intet ondt herom fra min side. Jeg synes også, at Humle Fryd har en god fyldig let sødlig maltside med lidt honningtoner, som står i god balance i forhold til øllets øvrige elementer. Som Pilsner er den god og viser typen fra dens bedste sider. Nogen decideret stor øl er Humle Fryd dog ikke målt på Goodbeers store klinge, men jeg kan godt lide den og smager den gerne igen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af Paulaner
Let duft af honning og bergamotte og en ganske fint for en Pilsner ret så stabilt hvidt skum øger forventningerne. Smagen lever op hertil med en god nuanceret humling og de nævnte smagsnuancer fra duften oven i det, man finder i en normal dansk pilsner. Den smager af noget og bliver med sin fylde længere i munden end Tuborg og Carlsberg og smager dertil også godt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Her er der dømt Pilsner af tjekkisk inspiration med lidt mere humle end den danske national ditto. Øllet dufter ikke af alverden men har en rund og velafbalanceret smag uden mislyde. Den smager ganske godt som Pilsner, men byder ikke på den store oplevelse og ligger dertil under den danske Tuborg i klasse. Jeg ville nok hellere donere penge direkte til Ukraine frem for at importere en dusinvare i form af sådant øl. I givet fald er der faktisk også Ukrainsk øl af en del bedre kvalitet end denne typiske lidt sekundære industrivare.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Duft af korn og hvidt brød som går igen i malten i de runde lidt kønsløse smagsindtryk. Eftersmagen domineres af en svag ekstraktagtig garvesyrepræget humling, der minde om det bitre syrlige afdryp fra en Medova tepose. Her skal vi nok næsten to klasser under Tuborgs den grønne og Carlsbergs Hof. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Krombacher Pils er ikke særligt revolutionerende blandt udvalget af pilsnere. Den har fint lag af vedvarende skum, en aroma af lidt humle samt frisk græs. Smagen har lidt maltsødme i form af lyst brød og humlebitterheden er fint balanceret med noter af lime. Her ud over er den helt almindelig, tørstslukkende og letdrikkelig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
En mild Pilsner som gør et lidt spagfærdigt indtryk med et præg af lys malt, korn og et strejf af vanilje. Yderligere tilkommer en afdæmpet ekstraktpræget humling uden nogen nuancer, der ikke gør noget godt for det samlede indtryk af en typisk all-around pleaser af laveste fællesnævner. Efter et glas skubbede jeg den fra mig. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En rigtig dejlig pilsner, den er rigtig glar og flot, duften er let humlet og smagen er frisk let prikkende en rigtig god pilsner
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
En helt ok pilsner men heller ikke mere
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
En salt og lime lager fra det kendte californiske Stone Brewing vakte min nysgerrighed da jeg fandt den på Systembolaget i Sverige under min nylige ferie. Skuffelsen er ikke stor, men dog tilstedeværende, for der er ikke meget karakter over denne lagerøl. Den ligner, dufter og smager ved første indtryk som en vanlig pilsner, og sikkert også lidt som industripilsner, altså uden spændende indtryk på hverken malt- eller humlesiden. Mod afslutningen har den lidt smag af lime, men desværre på en noget syntetisk facon der minder om noget tilsat essens. Salten er helt fraværende, den har dog en tør eftersmag der muligvis med lidt god fantasi kan frembringe lidt fornemmelse  i retning af salt. Den er slet ikke dårlig, men den er bestemt heller ikke overraskende god. Det er en pilsner der nok nærmest placerer sig i den lavere ende af hvad man kan kalde gennemsnittet, så dermed en drikkelig pilsner der dog hurtigt glemmes igen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 119 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11985 Anmeldelser af 263193 øl fra 247 lande og 12765 bryggerier. Billeder: 100667


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!