powered by goodbeer.dk
1141 Ølanmeldelser
Side 1 af 115 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Hvidt flygtigt skum og let duft af humle og græs plus en pikant note af melon. Smagen er ren industriel discount og præget af billige råvarer og en ekstraktpræget enstonig humling. Melonen, som ikke spores ret meget i smagen, redder den lige over niveauet af den danske Slots. Som tørstslukker til venstre hånd i yderste nød.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Flot holdbar skumkrone og en dejlig aroma af malt, gær og en smule humle. Smagen er frisk korn og lyst brød med søde maltnoter i baggrunden. Det er en meget typerigtig og meget tjekkisk pilsner, forstået på den måde at den er meget ren i smagen og dermed en pilsner uden store armbevægelser udi malt og humle. Saaz humlen er nænsom og sætter balance mellem sødme og bitterhed.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
hedder også Celia organic, og er en gluten free øl, som faktisk smager som øl, hvis man ikke har behov for det er den nok lidt kedelig, men for folk med gluten alegi er det et rigtig godt bud på en øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Smuk ufiltreret gylden pilsner med fint vedvarende skum. Aroma er frisk korn og lidt humle. Smagen er let syrlig af citrus, men også en elegant og let karamelmalt kan smages. Let behagelig humlet bitterhed som står i elegant balance til maltsiden gør denne pilsner til en dejlg læskende øl i sommervarmen. Eftersmagen er lang.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en kryderet pilsner, den er tilsat kirsebær og tranebær, og er lidt mere bitter en normal pilsner
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
En mellemting mellem en IPA og en pilsner lanceret under "probably best beer in the world". Hvad er vel bedre? Tja stort set det meste. Den deklarerede humleolie fremtræder som en behersket mellemting mellem egentlig humling og ekstrakt. Industriprodukter er bestemt set værre,og denne har en god rund men enstonig maltside, ligesom humleolien også fremtræder pænt i det samlede billede. Men alt i alt løfter dette egentlig sympatiske forsøg på at rokke lidt væk fra den traditionelle pilsner ikke mange øjenbryn. Den sætter sig mellem to stole ved hverken at tiltale IPA-fans eller de, der kun holder sig til den normale pilsner. Jeg noterer den for smagt med delvis godkendelse under rubrikken "OK men ligegyldig".
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Denne pilsner har fint vedvarende skum, aroma af malt og lidt humle. Smagen er svagt karamelmaltet med en passende balance mellem humle og malt. Humlen er den klassiske tjekkiske Saaz med krydret bitterhed og lidt overtoner af blomst. Meget dejlig pilsnerøl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Gylden pilsner med harmonisk aroma af karamel, let humle og honning. Smagen er ligeledes præget af sød honning, karamelmalt og en let behagelig humle. Som pilsner sætter den bestemt ingen nye rekorder i forhold til standarden, men honningen bidrager alligevel til en god oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Denne pilsner lanceres som en ufiltreret pilsnerøl, og det var netop derfor mit valg faldt på den. Skuffelsen opstår idet jeg ser en klar gylden pilsnerøl uden noget som helst svæv i glasset, så ufiltreret ville jeg ikke kalde den. Den har en let karamelmaltet smag og let skumkrone. Smagen er nok lidt mere maltsød end almindeligt for pilsnere, og efter kort tid har den overgang til god fyldig humle som balancerer smagsnuancerne meget fint. Dens gode fyldighed trækker lidt op fra den skuffelse jeg først blev mødt med.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
10
07/05-2019
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Maltet duft, sparsomt flygtigt hvidt skum og let metallisk maltet smag med noter a la afdryp fra en brugt medova tepose. Et gavesyreagtigt præg, der nok stammer fra humle(ekstrakt?), men jeg hader i en øl. Ellers bortset herfra en ret typisk middelhavspilsner, humlesvag og let sødlig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 115 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11262 Anmeldelser af 215486 øl fra 246 lande og 11869 bryggerier. Billeder: 84839


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!