powered by goodbeer.dk
172 Ølanmeldelser
Side 1 af 18 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: mørk rav
Anmeldt af reneac
smagen er frisk af blåbær, en øl der smager bedste efter et par mundfuld da den er meget frisk, uden at være rigtig sur
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af reneac
en dejlig øl, der dufter af hindbær, og en snart af ladrids, ved ikke hvilken version jeg smagte, men den var rig på hindbær, og det var meget en frugt øl, svært at finde lakridsen, men dejlig tørst slukker
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rosa
Anmeldt af reneac
En meget sød øl, med en kraftig maltprofil, og smag af kirsebær, faldt ikke lige i min smag, man skal nok havde sine fans
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødlig men noget mørk
Anmeldt af reneac
en ok øl, men lidt unfair smagt vi den efter 2 rodenbach, og der er den ikke oppe, den har en lidt spids kraftig efter smag af noget humle
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Anmeldelse fra 21.02.2019: Meget svær øl at beskrive. Den er flot gylden-orange med sporadisk skum og en en syrlig aroma. Smagen er ikke så sur som forventet, snarere noget i retning af en Berliner Weisse. Den har fine nuancer af grapefrutit, citronskal og lidt hyldeblomst. Humlebitterhed er totalt fraværende, og det skal den sådan også være i en Geuze. Mod slutningen nærmer den sig en æblecider brygget med syrlige grønne æbler med en tilpas indgang til sødme i form af modne sommerbær. En elegant og meget velsmagende Geuze, som er både tørstslukkende og inspirerende for øltypen. Jeg har ikke smagt mange Geuze, men gør det bestemt gerne igen efter at have smagt denne. Min version er brygget og tappet i 2017, og jeg ved ikke helt om 2 års lagring har betydet så meget for helheden. Den er i hvert fald godkendt som en god delikat øl hos mig. Den sidste halvdel tilføjer jeg lidt sukker og laver derved en Faro efter belgisk forbillede. Det rykker ikke vildt ved den totale oplevelse, men derimod bliver den heller ikke kedeligere.

Gensmagt på Fermentoren den 17.07.2020 hvor den blev skænket fra fad. Forskellen fra tidligere anmeldelse er ikke så stor, men fra fad bliver den lidt mere frisk og perlende så det fortjener en opgradering til 9.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rosa
Anmeldt af reneac
rigtig flot rød farve i glasset, og den dufter dejlig frisk af sommer og smager af friske rødlige frugt, en dejlig let drikkelige sommerøl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset mørk orange
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Let skummende ale med tydelig aroma af syrlige hindbær. Smagen er markant af hindbær som giver god syrlighed i øllet. Senere kommer smagen og sød lakrids og sætter en god kant for syrligheden. Helheden er en velsmagende øl i fin balance mellem syrlighed og sødme. Den er yderst delikat og forfriskende.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørkerød
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Min ølfestival 2019 havde jeg denne gang ikke forberedt hjemmefra. Derfor havde jeg ingen plan lagt på forhånd, for jeg havde besluttet at være spontan med mine ølvalg. Når jeg nu sidder tilbage med mine notater og skal omformulere dem til ølanmeldelser ser jeg et tydeligt mønster. Min ølfestival 2019 kom i stor grad til at handle om frugtøl - både spontangærede, lambic og andre øltyper brygget med frugt. Denne øl er diset mørkerød med let skum. Den har en tung og heftig aroma af hindbær og smagen byder også på fyldig sød smag af hindbær. Mod slutningen har den lidt syrlighed som balancerer helhedsindtrykket på fin vis og giver en dejlig og frisk øl som vil passe glimrende som aperitif på en lun sommerdag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Selvom jeg ikke kender smagen af Yuzu frugt, så tror jeg at denne spontangærede øl smager tydeligt af Yuzu. Den har let skum, syrlig aroma og smag af mandarin og måske lidt fersken. Ingen humlet afslutning og en forfriskende, tørstslukkende og dejlig frugtøl med halvtør eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset orange
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Det er en ufiltreret orange øl med frisk hvid skumkrone og en dejlig aroma af hindbær. Smagen har hvedeøllets friske maltsmag med små noter af moden banan indtil smagen af hindbær træder ind og bryder sødmen med en let syrlig og forfriskende smag. Det er en skøn sommerøl med meget opløftende og delikat fylde.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 18 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11690 Anmeldelser af 249250 øl fra 247 lande og 12512 bryggerier. Billeder: 95414


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!