powered by goodbeer.dk
159 Ølanmeldelser
Side 1 af 16 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
En dejlig stout, der smager af god ristning, har en dejlig skum krone, smagen er meget kraftig og har noter af kaffe
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brunsort
Anmeldt af Paulaner
"God og imødekommende stout, som jeg gerne anbefaler andre at prøve". Slutter Teejay sin anmeldelse. I tillid hertil serverede jeg Midtfyens Stout som en af 6 på vores ølaften. Som Stout er den så absolut både imødekommende og nuanceret. Dertil er den rund, lækker cremet og anstændig også over for folk, der for længst har givet tabt i forhold til fx Limfjordsporteren bastante angreb på følsomme smagsløg. Den leverer ikke hele paletten, idet smagsindtrykkene primært er kaffe (god kaffe), ristet malt, engelsk lakrids og et strejf af chokolade - men ikke meget af den sædvanlige røgsmag som ellers er i typen. Hertil bitterhumle - selvfølgelig - men i begrænsede afmålte doser i forhold til de øvrige smagsindtryk. Også sødmen og fylden stod sig godt hos de 5 smagstestere. Summa summarum: Godt bryggerhåndværk, hvor der er kælet for både nuancerne og helheden. Det giver 8 glas og god kredit for et godt råd til Teejay herfra.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørkebrun
Anmeldt af reneac
en dejlig øl, der dufter af whisky, og har en dejlig smag af whisky som er godt afrundet, og der er tydelige noter af kaffe, den har lagt på fade fra ardor. hvirkelig en dejlig øl, og er man lidt banke for at drikke Ørbæk, skal man stadig prøve denne
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Dejlig letdrikkelig stout med flot lysebrun skumkrone. Duften er chokolade og ristet malt og smagen er ligeledes chokolade, ristet malt og lidt tørret frugt. Den er blidt karboneret og har en olieret mundfylde med tør eftersmag og en diskret humlet bitterhed. Det er en meget cremet og mere fyldig Dry Stout end de typiske irske af slagsen. Eftersmagen er lang og behagelig med især chokoladenoterne som hovedtema.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
Dufter af kaffe, meget ristet smag af kaffe, men samtidigt en lidt flad smag.

Men fantatisk etiketter, som er lavet i samarbejde med Mark Wilkinson manden bag ilustration for bl.a. iron maiden og Judas priest

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: meget mørk
Anmeldt af reneac
en skuffelse, smager lidt hen ad en hvidtøl, med en snert af lakrids, mest i duften
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brunsort
Anmeldt af Paulaner
Duft med toner af krydderi og brændt malt. Skummet er lyst brunt og relativt flygtigt. Som Stout er den ret blid rund og sødlig med en brændt maltside og en lidt bolsjeagtig sødme a la lakridsbolsjer. Hertil kommer Stoutens sædvanlige toner af kaffe plus et strejf af chokolade. Jeg sporer også et mildt pust af røg. Enebærtonerne er behageligt afdæmpede og fint afstemt, så de går i ligeværdigt samspil humlen og giver kant til øllets runde olierede sødme. Blødt karboniseret og for typen middelfyldig. Fin ret lang eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af Paulaner
Double Stout 5.2% har beige middelholdbart brunt skum og lidt chokoladepræget humlet duft. Øllet fremtræder tørt og fyldigt med typen normale ingredienser af ristet malt, røg, kaffe og lidt chokolade - alt sammen med fine nuancer. Mundfølelsen er cremet trods det tørre indtryk, og øllet fylder godt op på smagsløgene. Der afsluttes desværre med en bitterbesk humling, der sammen med et tørt metalliske indtryk ikke rigtigt er mig. Her er for meget af den Guinness prægede traditionelle Stout. Jeg er skuffet, men holder du af denne klassiske Stout type, så skal du nok lægge allermindst et glas mere til her.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brunsort
Anmeldt af Paulaner
Lysebrunt flot skum og lovende typerigtig porterduft. Smagen er rund og sødlig og lever op til duften. I smagen er der brændt malt, mørk karamel, kaffe, lakrids mv. Dette modsvares af en for typen behersket humling, der primært er aromatisk. Som Porter er den velafbalanceret. Den har det hele og lader alle indtryk tone ligeværdig ud i eftersmagen. Primátor Stout er dertil lettilgængelig og meget velbrygget. Derudover er det meget sjældent, man møder en så kraftig Porter på så få procenter.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Stabilt offwhite skum. Begrænset aroma af hårdtristet malt og lidt mørk chokolade. Smagen er meget fyldig og lever helt op til forventningerne, selvom aromaen ikke i første omgang sætter forventningerne i vejret. Smagen er hårdtristet malt, lidt mørk chokolade og en fin krydret smag af enebær. Endvidere bærer den på lidt lyst rugbrød. Fyldigheden er stor og målretter sig mod enebærrene som giver den et fint udtryk af let krydret smag som sætter flot kant for den ellers typiske stout karakter. Prismæssigt kostede vist kun 15 kr,, og det er sådan meget billigt for en stout af denne størrelse og kvalitet. Det er en stout med meget fin balance mellem førnævnte smagsnoter og den lille finish med enebær gør den lidt anderledes. Delikat og velsmagende stout.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 16 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11690 Anmeldelser af 249249 øl fra 247 lande og 12512 bryggerier. Billeder: 95402


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!