powered by goodbeer.dk
30 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Lys
Anmeldt af reneac
Dufter lidt af over modne frugt, smagen er meget frisk lidt og god noter frisk frugt 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Smuk hvid skumkrone som er vedvarende. Aromaen er dejlig med lidt udefinerbare frugter. Malten smager sødt blandet med frugtige nuancer som minder mest om friske sommerbær, men er svært at sætte præcise navne på. Humlebitterheden er nok lidt høj for denne øltype, men lidt græs, citrus og blomst sætter en fin afsluttende kant.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af reneac
En sjov oplevlse dufter lidt sur, skal ikke drikkes for kold, smager æidt af banan, og har en kraftig gær smag, og en mild blød humle profil
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset rød
Anmeldt af Teejay
Svagt skummende cream ale med fin diset rød farve. Aromaen er fyldt med modne hindbær. Smagen er let vandet og tørstslukkende og har en dejlig fyldig smag af hindbær. Den er ikke alt for sød, for bærrenes naturlige syre giver god balance i fyldigheden. Til slut har den en diskret humlet eftersmag. Dejlig forårsdrik.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Flot vedvarende skumkrone og fin aroma malt og humle. Smagen er lyst brød og karamelmalt. Maltsødmen er tilpas og holder længe i smagen indtil en svag, men behagelig, humlet eftersmag sætter fin kant for malten. Det er en øl som smager meget lettere i forhold til styrken, som har normal pilsnerstyrke. Som kölsch er den vanskelig for mig at definere, for jeg har ikke smagt så mange af slagsen så mit vurderingsgrundlag er ringe. Men det er en letdrikkelig, tørstslukkende og læskende øl som smager ganske godt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af tux
Den har en lidt cremet smag, måske jeg godt kunne tænke mig at der var mere humle til at opveje den cremede sødme i øllen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset bleggylden
Anmeldt af Paulaner
Kølner Ale har moderat skum og frugtig duft. Smagen er ligeledes ret afdæmpet med frugt, smag af lidt nyslået græs og lidt karamel, som så sekunderes af en svag aromatisk humling. Mundfylden er let sødlig, vandig og ret moderat. Karboniseringen fremstår relativ flad og eftersmagen svag og kort.  En øl der ikke efterlader noget uudslettelige indtryk på denne anmelder.

 

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Munken
En ret mild sag, som dog har frugtig humle nok til at skille sig ud fra mængden af konsum-øl. Jeg tænker England, men det er sikkert rigtigt, at der er noget køln over den. Måske en anelse for klistret i malten til at være på toppen her i varmen. Men til prisen på 10 kr. for en halv liter et udmærket køb.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af tux
Nu kan jeg ikke lige huske hvad den klassiske kølsch smager, men der mere undergæret end overgæret over denne her. Meet lige ud af landevejen, og som anden anmelder er den måske nok ikke de mange penge værd.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
en gylden ale, med en dejlig balance og en dejlig smag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11687 Anmeldelser af 249180 øl fra 247 lande og 12508 bryggerier. Billeder: 95358


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!