powered by goodbeer.dk
63 Ølanmeldelser
Side 1 af 7 : 1 2 3 4 5 6 7
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
jeg har aldrig smaget en sort neipa tilsat gran, smager rigtig godt som en god porter men med noget frisk hed fra både humle og gran, duften er lidt skarp af gran
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
den er mere en stout i smagen end den er en IPA, det sort har overtaget, men den har lidt friskhed
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Dejlig aroma af chokolademalt, hårdtristet malt og espresso. Smagen er hårdtristet karamelmalt, mørk bitter chokolade og espresso kaffe som overgår til dejlig langtrukken humlet bitter eftersmag med lidt mørke rugbrødsnoter mod slutningen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset mørk brun
Anmeldt af Paulaner
En middelfyldig Black IPA med et fint lyst brunt skum og en smørrund maltside. Duften er mørk ristet og humlekrydret. Øllet indgår i Het Ankers Indulgence serie, hvor der introduceres en ny for hvert år. Hopscure var her øllet fra 2018. Kun en af disse årgangsøl har hidtil opnået status til at indgå i det faste sortiment. Nemlig den første i serien – Gouden Carolus Indulgence 2015 Whisky Infused. En prægtig øl som nu fås på både 33 cl. og 75 cl. flasker. Men tilbage til Hopscure fra 2018, som har en rund poleret silkeblød malt med ristede noter af mørk karamel, kaffe og et strejf af mørk chokolade, mens de anvendte 5 humlesorter går op i enhed med saftige bitre grape toner, hvor næsten frugtkødet i den gule grape fornemmes i den ret tørre eftersmag. Karboniseringen er blød og fint samstemt med helheden, der er præget mere af finesse end kraft. Ned trækker den lidt smalle nuancepalet i den vel blide malt, som hos mig ikke helt formår at afbalancere humlebiddet i eftersmagen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
en dejlig sort der er let drikkelig, den god humle til den mørke brændt smag er rigtig godt
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Meget flot og vedvarende beige skumkrone. Aromaen er ristet malt med tydelige noter af mørk tørret frugt (rosin og sveske). Smagen er let brændt malt med sødlige noter af rosin, sveske og brun farin. Humlebitterheden er fremtrædende af frisk græs og fyrrenåle. Derefter kommer maltsødmen tilbage og byder ind med lette kaffenoter, mørk chokolade og lidt mørk karamel. I den tørre efteramag finder man lidt grapefrugt og til sammen er det en meget elegant og velbrygget India Black Ale.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: meget mørk ale
Anmeldt af reneac
Lækker øl, som med alt andet øl fra Gouden Carolus bliver ens smagsløg udfordret, her af en masse lækker humle, og en let ristet smag og meget velbalanceret
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
En Black IPA med behagelig aroma af citrus, eksotisk frugt og malt. Smagen er fra begyndelsen mest præget af humle hvor bl,a, abrikos, citrus og passionsfrugt dominerer, Mod eftersmagen blander der sig brændte toner af malt som bidrager til en smule sødme i helhedsindtrykket, At det er en IPA er man ikke i tvivl om, og karboniseringen er middel til blød hvilket giver en fremragende eftersmag der holder længe og giver totalt et positivt resultat.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
jeg syntes denne øl smagte som om der var en bryg fejl, den havde en let syrlig smør duft, og den smagt lidt klisteret og som om der blev en fedtet smag i munden, jeg syntes ikke den var særlig god, men tror det faktisk nok den skulle smag sådan
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
sort, duften er sødelig, og smager lidt af tøret frugt, og kaffe og rigtig velbalanceret, og hvis dette havde været standarten på alle deres øl forstår man ikke de er gået konkurs, men kunne forstå at de havde haft et helt parti julebryg de måtte kalde tilbage da de var blevet inficeret, rigtig ærgelig da denne øl var topklasse
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 7 : 1 2 3 4 5 6 7

I Databasen: 11690 Anmeldelser af 249249 øl fra 247 lande og 12512 bryggerier. Billeder: 95402


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!