powered by goodbeer.dk
32 Ølanmeldelser
Side 1 af 4 : 1 2 3 4
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: lys diset gylden
Anmeldt af Paulaner
En italiener i en flot spændende flaske, som indholdet desværre ikke levede op til. Cotta 21 er en Hvedeøl med behersket skum og en syrlig frugtig middelfyldig maltkrop. Hertil kommer en anonym ret tør friskhed af lette citrustoner, som afsluttes af en behersket aromatisk humling. Igen en øl udvalgt af Dansk Supermarked fra den jævne nedre del af mellemvaren. På alle parametre bortset fra lige prisen og det sidste koster altså et glas herfra. Produktet er OK men ideforladt og løfter hverken øjenbryn, pirrer eller vælter borde og stole, Kun mht. flaske og udstyr lever Cotta 21 op til den nye respekt, som fx Baladin, Amarcord og Bierra del Borgo har skabt for italiensk øl. Tag jer nu sammen Dansk Supermarked!
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rav
Anmeldt af Teejay
Moderat vedvarende skum. Dejlig aromaa af mørkt brød og friske bær. Smagen er karamelmaltet med antydning af friske sommerbær og humle som jeg fornemmer er amerikansk på grund af den markante krydrede humlekant. Dejlig lang eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Bleggylden, diset
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestival 2017: Bleggylden diset øl der i udseende minder om en witbier. Aromaen er meget svag og indeholder kun lidt maltnoter. Den er moderat humlet og har kun lidt maltet smag. Minder mest om en tynd witbier uden nogen nævneværdig karaktertræk. Ikke et stort hit.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Her har vi så den hidtil bedste glutenfri øl, jeg har smagt. Jeg kan ikke finde bedre beskrivelse end den, Sarek giver her. Jeg er virkelig positiv overrasket over Estrella Damm Daura, som har en fin malt humlebalance og gode nuancer i begge registre. At den er brygget på sukker og ingen malt, er imponerende. Det sidste er faktisk et halv glas ekstra værd. - Dejlig at gluten allergikerne har mulighed for at drikke så god en Pilsner.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Denne italienske hvedeøl er brygget med landets ældste kendte kornsort Farro, som er en af antikkens gamle hvedesorter. På dansk opdeler man ikke hvedesorter i så mange arter som der i virkeligheden findes, så med danske øjne er denne hvedeøl brygget på hvad vi kender som Spelt hvede. Det er en lys diset øl med groft skummende udseende. Aroma er let hvedemalt, ikke på den tyske lidt federe og kornfriske facon, men snarere den belgiske lidt tilbagrtrukne facon hvor også noter af citrus fremgår. Smagen er lidt citrus og let sødlig maltsmag der lige netop balancerer den syrlige citrussmag som er hovedtema i denne øl. Det er en tørstslukkende og letdrikkelig hvedeøl som ikke vækker den største begejstring hos mig, men som alligevel nok ville give større behag hos mig hvis tidspunktet for nydelsen var mere rigtigt. Mere rigtigt ville, for mig, nok mest være en lun sommeraften hvor den overvejende citrus syrlige eftersmag sikkert ville virke lidt mere læskende og passende end på en halvkold aften midt mellem vinter og forår.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødgylden
Anmeldt af baaj
frugtig og maltet duft med et svagt hint af whisky

Hvidt skum som dog ikke holder længe

Røget whisky smag

Røget whisky eftersmag

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
en dejlig ipa, hvor humlen træder dejligt frem en rigtig dejlig tørst slukker, måske ikke så eksotisk igen men rigtig god
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brun
Anmeldt af baaj
Frisk fyrrenåleduft

Grovporet brunt men ikke holdbart skum

Sløret udseende, Syrlig krydret smag

svag bitter lidt røget eftersmag

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af tux
Den smager vel som en maltoøl skal. Godt med sødme fra malten.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
Smager ok men skuffende da jeg bare havde højer forventninger, lidt for sød, men heldigvis humle til at spille op mod sødmen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 4 : 1 2 3 4

I Databasen: 11687 Anmeldelser af 249180 øl fra 247 lande og 12508 bryggerier. Billeder: 95358


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!