powered by goodbeer.dk
28 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Meget spinkel skum, men en en gennemtrængende og delikat aroma af espresso og mørk chokolade. Tung og agressiv smag af espressokaffe. Meget olieret og tyk mundfølelse, men senere i forløbet har den lidt blid cremet flødesmag som gør den fyldig og lækker. Karbonisering er fraværende og det er dens kaffenoter der sætter dagsordenen i stor stil. Den har kaffens lidt beske smag mod slutningen og det er ikke noget jeg bryder mig særdeles meget om. Omvendt er det fra etiketten ingen hemmelighed når den bærer navnet Double Espresso, så man er ligesom advaret fra start. Aromaen er der i mod helt fantastisk og derfor vandt den også guld i 2012 ved World Beer Awards for bedst duftende øl. Dens beske eftersmag af kold kaffe generer mig til set sidste og den dækkes desværre helt af humlen. Den vinder point på aroma, men taber lidt igen på eftersmagen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
dejlig smag af kaffe og man kan smag at det er god kaffe der er brugt, det er dejlig amonisk øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2017: Flot vedvarende skumkrone. Dejlig markant aroma af kaffe. Smagen er som cremet kaffe med en lille bismag af chokolademalt, men det er kaffen som danner fylden i denne stout. Mod slutningen har den en let sødme fra mælkesukker og til sammen giver det en god og velsmagende kaffestout.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Let skummende porter med delikat aroma af mokka og engelsk lakrids. Smagen er moderat engelsk lakrids og en god portion mokka. Alt sammen afsluttes fint af lidt røgmalt og det er bestemt en fyldig og god øl med lang behagelig eftersmag hvor mest den engelske lakrids har råderet.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
smager og dufter kraftigt at kaffe, på grund af den lave alkohol, mangler den noget modspil, det er næsten som at drikke en god stærk kop kold kaffe, men det smager af kvalitet og poing for at lave øl med lav alkohol
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af reneac
meget flot skum, havde nok forventet lidt mere af denne type øl, men hvis man skal havde en begynder staut er det et godt bud, den er dejlig mild og rund men uden kant
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Broughton Santas's Stout er brygget efter bryggeriets opskrift på Coffe Stout og er en sort vedvarende skummende havrestout brygget med kaffe. Aromaen er ristet malt, mørk chokolade, kaffe og lidt vanilje. Smagen er god med tydelige smag af kaffe, lidt mørk chokolade og fyldig malt. Havrens indhold er måske dens lidt anonyme maltside, som dog efterlader god tør eftersmag med lang eftersmag. Karboneringen er medium og bidrager til god maltfylde. En dejlig og tilpas fyldig stout.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Tykt vedvarende nougat farvet skum. Aromaen er let kaffe og tørret frugt. Smagen er ikke helt som man kan forvente af en stout som bærer titlen Espresso Stout. Den er både sød og syrlig på samme tid, men har kun lidt præg af kaffe mod slutningen. Fyldigheden er mest som udkogte grøntsager med en vandet kaffesmag som afslutning. Den minder mest om en dry stout med dens vandede fylde og mangel på maltsmag og mættende fylde, som efter navnet må antages at være kaffe. I eftersmagen folder den sig dog lidt mere ud og har en diskret kaffesmag, men det er ikke en stout som lever op til sit navn. Jeg synes den er lidt kedelig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af tux
En god dybte i smagen af kaffe og karamel. Der er faktisk bund i smagen, og den er helt klart vær at drikke, ikke mindst til prisen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af reneac
En fantatisk øl til prisen, det er en rigtig kaffe porter med masse af bitterhed fra kaffen, og dejlig letter brænthed
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11441 Anmeldelser af 226847 øl fra 246 lande og 12106 bryggerier. Billeder: 88374


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!