powered by goodbeer.dk
54 Ølanmeldelser
Side 1 af 6 : 1 2 3 4 5 6
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af reneac
en mild ale, der er en fyldig ale med dejlig rund smag, der er meget smag, der er noter af kaffe og chokolade og en stor spænde vide i smagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Egentligt er det en ale med gode takter, men den virker sammenrodet og udefinerbar i sin helhed. Jeg smager kaffe, karamelsødme, nødder og lidt engelsk lakrids. Med lidt omhu kunne det hele måske være mere nuanceret og velbrygget, men det er og bliver en rodebutik hvor intet af øllets smagsnoter finder balance. Det eneste hyggelige er etiketten hvor man får et kærkomment gensyn med onkel Fester fra Addams Family. Denne lidt uhyggelige onkel som kunne tænde en elpære ved blot at putte den i munden, men som ved nærmere bekendtskab egentlig er ganske godmodig - han har blot udseende imod sig. Øllet er ikke værdigt til et gensmage. Onkel Fester er derimod værdig til at gense i filmene om Addams Family.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af Paulaner
Wychwoods Halloween Ale har et ret stabilt smukt svampet beige skum og en kaffepræget humlekrydret duft med islæt af skumbananer og bolsjer. Smagen fremtræder ristet på maltsiden med kaffe, karamel, lidt ristede nødder og lakrids plus så igen skumbananerne. Humlingen er let bitter, ret enstonig og tjener for mig blot til at lægge kant til malten. Mundfølelsen er sødlig og let til middelfyldig. En lidt disharmonisk Ale med en sjov etiket og da også ganske spændende men lidt rodede nuancer. Selv om jeg giver den 7 glas, foretrækker jeg dog at vælge en anden øl til næste Halloween.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: klar gylden
Anmeldt af Paulaner

Svagt hvidt skum som suppleres af en kraftig krydret blomsterduft lidt a la en blomstrende gul rapsmark. Som primær smagsnuance sporer jeg althea bolsjemalt. Et krydderi der nok er mindre kendt som bergamotteolie. Hertil kommer honning og lys karamel i malten som modsvares af en blomsterkrydret humle. Jeg mindes ikke nogen anden øl med en sådan blomsterduft og ditto smag. Badger Golden Champion Ale er middelfyldig og afrundet tør med en let skarp afslutning. Det er en frisk sommerøl, som er forfriskende anderledes og står utroligt flot i glasset. God bergamottekrydret eftersmag.

 

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en meget mild øl med rigtig god smag, der er meget frugt i smagen, og så er der også poing for en gennemført koncept
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: orange
Anmeldt af baaj
Maltet duft med et strejf af ingefær

lyst finporet skum

Alt for sødlig med lidt infegær i eftersmagen og ikke megen humle

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Munken
En sær kop øl. Det smager en hel del af ingefær, og det er blandet op med en temmelig smørfed maltsmag. Nogle britiske øl falder i min smag, men ikke denne.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En fin humlet smag, dag for lidt sødme i malten efter min smag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brunsort
Anmeldt af Paulaner
Beige svagt og flygtigt skum og brændt duft. Smagen er brændt med lidt kandistoner men ellers tynd i nuancepaletten, hvilket er det samme for humlens vedkommende, der blot bidrager med en svag aromatisk lidt ekstraktagtig garvesyrepræget skarphed. Mundfølelsen er sødlig men udtørrende. Tilsat farve i form E150C, hvorfor? Opslag på nettet sagde, at der her var tale om beer/baker caramel - altså kunstigt smagsstof, som anvendes i øl og sauce. Hvorfor griber et microbryggeri til sådant?
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Ulrik
Der blev efterladt flotte gardiner på glasset selv om skumdannelsen ikke var stor.
Positiv og dejlig øloplevelse, dufter af søde gyldne frugter....appelsin eller sød citron og ingefær (det er ikke en Ginger Ale)
Ikke for meget og ikke for lidt.
En klart anderledes øl som jeg klart kan anbefale.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 6 : 1 2 3 4 5 6

I Databasen: 11720 Anmeldelser af 250402 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95714


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!