powered by goodbeer.dk
38 Ølanmeldelser
Side 1 af 4 : 1 2 3 4
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: rav
Anmeldt af Janchik

Årgang 2007. Lækker humlet duft med blomster og citrus med flot maltbaggrund, karamel, nødder og mild mild frugt. Middelfyldig, læskende, flot afstemt bitterhed, smag af malt, karamel og nødder, citrus/grape og blomstret og let parfumeret. Total vinderøl!!!!!!! Bemærk min årgang 2007 havde 5,3% alk. Herligt med en ikke alt for stærk juleøl men med så meget god smag

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk Rav
Anmeldt af Janchik
Dette her er en oralorgasme!!! Bliver du budt på denne her øl skal du simpelthen sige   Øllen er krystal klar trods flaskegæring. Farven er mørk rav, på grænsen til rødbrun. Skummet er tæt og stort, og stabilt. I duften er der malt, karamel, let kaffe og en blomsteragtig humlearoma. Øllen er middelfyldig, med en saftig og lækker maltbaggrund, brændt karamel, let kaffe, frisk blomstret smag fra humlen, let citrus og en vedvarende bitterhed i finalen. Det kan ikke blive bedre end det her. Jeg har egentlig kunnet lide den i flere måneder, men for hver gang jeg drikker den, bliver den bedre og bedre. GO ROUGUE, GO!!!!

Janchik's ølanmeldelse nr. 100
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rødbrun
Anmeldt af Janchik
Stort flot skum når øllen hældes op. Duften er ganske enkelt vidunderlig  med karamel, frugt, frisk humle og malt. Øllen er middelfyldig og behagelig blød. Smagen består af karamel, tropisk frugt, malt, en lidt træagtig humlesmag og perfekt afstemt bitterhed. Der er ikke andet at sige om den at den er virkelig vidunderlig og must have. Mesterværk i sin klasse!
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Blom
Fremragende bitter. Gylden med tæt skum, der har parfumerede noter i aromaen og en fremragende bitterkrydret smag! Fik kun en smagsprøve, men skal helt sikkert prøve hele øllen af en dag!

Mange tak til Vinens Verden og Carsten Holmberg for smagsprøven.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørkebrun
Anmeldt af Blom
Dyr, men fremragende chokoladestout. Jeg er vild med genren og har min favorit i Kjaerstrups kakaostout, som efter min ydmyge mening er sublim. Denne her svend når nu også godt deropad og har til forskel fra f.eks. klassikeren Youngs double chocolate stout en udpræget bitterhed til at kontrastere chokolade- og kakaosmagen. Desværre er den lidt for dyr... 65 kr. for 75 cl. Jeg ville ønske at man kunne få det gode amerikanske øl lidt billigere herhjemme, for meget af det rangerer, som favoritter i min egen personlige ølverden.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af tux
Den har en stor frugtsmag, er lette sprittet, man skal ikke have mange, men en skal man have.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af tux
Sort i farve og smag, ikke meget hindbær over det. Men god portvinsagtig smag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af tux

En rigtig chokolade-øl, den smager helt vildt meget af chokolade, uden at det bliver overdrejen. Det gode ved det er at den ikke smager så meget at det ikke er øl længere. Den er fint humlet i eftersmagen, så det bitre passer fint som afslutning på den søde, chokolade indledning. En god øl, at afslutte juleaften, som den blev brugt til.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af gbjensen

Sort øl, lysebrun skumhat, duft af chokolade og humle i skøn forening. Det er en lidt sødlig chokolade stout som har tydelige aromaer af kaffe, chokolade (af den mørke og bitre slags). Finish er lettere humlet og den holder længe.

En fin øl til lidt hygge eller en dessert eller kage.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørkebrun
Anmeldt af reneac
En dejlig øl dufter lidt af Nutella, og smager også lidt af det, og den må ikke blive for varm for så bliver den vammel 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 4 : 1 2 3 4

I Databasen: 11178 Anmeldelser af 211810 øl fra 246 lande og 11788 bryggerier. Billeder: 83664


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!