powered by goodbeer.dk
7 Ølanmeldelser
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: kobber
Anmeldt af Paulaner
Minder en del om bryggeriets Pale Ale. Mitchells Milk & Honey Ale har her samme mentolpræg i den fint tilmålte aromatiske humling. Men her er der mere fylde på maltsiden i form af brune maltbolsjer, karamel og lidt chokoladehonning. Mundfylden er middel, rund og let sødlig. De ekstra 2 procent på alkoholen i forhold til Pale Alen gør også rigtigt godt med hensyn til helheden.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af Paulaner
Flygtigt hvidt skum og ristet maltet duft. De ristede toner går over i smagen, hvor krydrede islæt af kaffe, kamille, frugt og et let anstrøg af kanel bidrager til en sødlig helhed, der med de lidt malplacerede kamille/kanel? toner snerper hen ad det grønsagsagtige. Underlig øl, der uden egentlig at smage dårligt, stritter forvirret ud i forskellige retninger.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: kobber
Anmeldt af Paulaner
Flygtigt offwhite skum og lækker krydret maltet duft. En duft. som desværre ikke træder igennem i smagen, der virker tynd og vandig med en svag let frugtig maltside og en ditto kraftløs let mentolpræget bitteraromatisk humling. Mitchells Bosun´s Pale Ale er ikke decideret dårlig men en tynd Pale Ale, som ikke er den lange eksportvej fra Sydafrika værd. Men tak alligevel til den venlige ekspedient, der gav mig den gratis i tilgift til en god handel.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Gylden pilsner med harmonisk aroma af karamel, let humle og honning. Smagen er ligeledes præget af sød honning, karamelmalt og en let behagelig humle. Som pilsner sætter den bestemt ingen nye rekorder i forhold til standarden, men honningen bidrager alligevel til en god oplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Strågul
Anmeldt af Teejay

Flot skummende pilsner med gode aromaer af malt og humle. Smagen er vanlig for en pilsner, selvom denne har lidt mere sødlig maltsmag end vanligt. Humlebitterheden er sporadisk og har kun en let blomstret bismag som toner ud i en tør eftersmag, hvor humlebitterheden desværre dør ud. Som tørstslukker er den glimrende, men i det store hele er den ikke sensationel.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af gbjensen

Har en flot skumhat, men ringe eller manglende duft.

Smagen skulle efter øltypen være sødlig, men jeg finder den mwere tør og lidt brændt. Ellers var det en spændende oplevelse at smage en milk stout, der kommer helt fra Sydafrika.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: strågul
Anmeldt af nn1
Er anmeldt af en tidligere bruger, der har tildelt denne øl 6.00 glas
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:

I Databasen: 11380 Anmeldelser af 224312 øl fra 246 lande og 12042 bryggerier. Billeder: 87534


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!