powered by goodbeer.dk
35 Ølanmeldelser
Side 1 af 4 : 1 2 3 4
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Aroma er grapefrugt, lidt hårdtristet malt, men dog mest grape. Den smager kortvarigt at mørk karamel, men ret hurtigt overtager humlebitterheden med fuld tyk på grape, fyrrenåle og frisk græs. Karbonisering er middel og giver rigelig plads til humlens udvikling og efterlader lang bitter eftersmag af mest grape. En ret spændende Black IPA fra Mexico, hvorfra jeg ikke har de bedste erfaringer med øl. Men denne Black IPA skuffer bestemt ikke.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux

Rigtig god øl med en noget skærp smag. En maltet smag, Jeg har som de andre anmeldelser forventet en noget tynd og om ikke andet meget lys øl fra mexico. Men de må åbenbart have lidt koldere vejr ind imellem hvor den går til. Måske ligger bryggeriet tæt på Amerika, og dermed lært lidt om hvordan man brygger øl med lidt mere vildskab.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Brun
Anmeldt af gbjensen

Minder en del om en Newcastle Brown Ale, er måske lidt mere syrlig, men ellers er det en ganske fin ale.

Har en rund frugtsmag, med antydninger af æbler og lidt bitre urter eller bær.
Finish er humlet bitter, men ikke som en pilsner, for den er også rund og let frugtrig.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørkebrun
Anmeldt af nn1
Er anmeldt af en tidligere bruger, der har tildelt denne øl 8.00 glas
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Sarek
Når man siger mexicansk pilsner, falder tanken straks på noget letløbende smagsmæssigt tyndt sprøjt, der burde være forbudt at nyde steder hvor temperaturen er under 25 grader celsius. Eksempler herpå er Sol og bryggeriets egen Corona Extra.

Men Modelo Especial er en behagelig overraskelse. Fuldfed maltprofil og en humling på højde med de bedste tjekkiske pilsner.

Måske ville den i en blindsmagning ikke scorer så højt, men den er i særklasse den bedste mexicanske pilsner jeg har smagt.

Til mine medanmelder. Skynd jer nu i Fakta og køb den og Negro Modelo så vi kan få lidt flere anmeldelser af disse femragende øl.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Sarek

En velhumlet mexicansk pilsner, der overrasker fordi den ikke er Corona eller Sol-agtigt tynd i smagen. Nærmere sig den europæiske stil. Tilsyneladen hverken brugt majs eller ris i brygningen

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay

En positiv overraskelse at møde en mexikansk pilsner der smager af øl. Velhumlet og let blomstret med fylde og smag som en europæisk pilsner kan og bør smage. Jeg husker ikke lige hvor jeg købte den, men den var billig. Fra samme bryggeri har jeg "den røde gris" liggende og hvis den blot er halvt så god er det en god forretning jeg har gjort. Denne pilsner topper alt hvad jeg har smagt fra Mexico og den kan anbefales som en dejlig, velhumlet og fyldig tørstslukker. Sikkert også fremragende til mad, som ikke nødvendigvis behøver være Mexikansk.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk gylden
Anmeldt af gbjensen

Dette skulle være en Pale ale, der er også lidt engelsk karakter, det er ikke til at smage at den er brygget i  Mexico, der er ikke meget Corona over denne øl.

Det er en rigtig pale ale med enfin bitterhed og en let frugtholdig krop.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af nn1
Er anmeldt af en tidligere bruger, der har tildelt denne øl 7.50 glas
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk rav
Anmeldt af Teejay
Moderat skumkrone. God aroma af karamel og lyst rugbrød. Smagen er ikke så overraskende, men dog tilfredstillende af karamelmalt, lidt rugbrød og lidt sødlig krydret smag som minder lidt diskret om fyrrenåle, dog uden den bitre smag. Humlebitterheden er flot balanceret i forhold til maltsødmen, men i længden er det en ret diskret og anonym wienerøl. Den vil sikkert være meget velegnet til mexikansk krydret mad eller blot som en kølig øl når man har synes man har fortjent det. Nogen perle er det bestemt ikke, men typerigtighed og almindelige forventninger til en wienerøl bliver opfyldt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 4 : 1 2 3 4

I Databasen: 10961 Anmeldelser af 200792 øl fra 245 lande og 11260 bryggerier. Billeder: 79573


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!