powered by goodbeer.dk
11 Ølanmeldelser
Side 1 af 2 : 1 2
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Sarek

Der er anvendt både ris og sukker foruden bygmalt, og det er med til at gøre øllet blød og let som så mange indiske øl er. Alkoholen kan ikke fornemmes og da den er på 8 % bør man passe på.

Har lige læst godnathistorie for mine børn, "Den fantastiske Hr. Ræv" af Roald Dahl, anbefalingsværdig! Moralen var at ræven til sidste tog numsen på sine plageånder. Og denne flyvende ræv af en øl snyder også dig hvis du ikke er påpasselig.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Flot skummende gyldent pilsnerøl fra Indien. God humlet aroma og en usædvanlig blød karbonering der gør den både letdrikkelig og tørstslukkende. Måske har den ikke den største pilsneroplevelse med sig, og måske er den i virkeligheden slet ikke særlig indisk, for den er nemlig kontraktbrygget til det europæiske marked ved Burton i England. Men har man én gang stiftet bekendtskab med det autentiske Indien og landets fantastiske infrastruktur hvor alting ligner kaos, men alligevel får dagligdagen til at fungere, så kan opfattelsen af denne øl ændre sig. Med Indiens kulturelle forskelligheder, mad, dufte, farver, glade mennesker som trodser deres fattigdom til trods for ærlighed og stolthed - ja, så bliver man enten forelsket i landet og dets indbyggere eller skræmt fra vid og sans! Jeg blev det første og derfor fryder jeg mig over hvert enkelt lille tår af denne øl, selvom den kun har svage aner til det ældgamle land som ingen andre kulturer i verdenshistorien nogensinde har kunnet kue. Længe leve Indien!

Nå, det blev så mere end hyldest til Indien end det blev en ølanmeldelse!

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay

Fin humlearoma. Meget maltet pilsnerøl med god humlet eftersmag. Meget tysk i sit udtryk, men bestemt en typerigtig og tørstslukkende pilsner.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay

Diset gylden pilsner med absolut ingen aroma. Groft skummende med god smag af malt og humle. Dejlig tysk inspireret pilsner. Helt typerigtig uden sidespring og den bliver i længden lidt for ensformig.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
De indiske øl jeg indtil videre har smagt har ikke været de helt store successer. Dette er den første luksusøl jeg smager fra Indien, og det er egentlig en meget fornuftigt sammensat guldøl med god maltet smag og fin humlet bitterhed. Den kan hurtigt virke en smule 'flad' på grund af dens svage karbonering. En guldøl på det jævne.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Ulrik

Det ligner en pilsner, både i farve, karbonering og skum.

Den dufter maltet, af citrus og den smager fortrinligt med en dejlig friskhed.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Moderat skumkrone og lidt mere en middel karbonisering. Aroma er maltsød med strejf af kamille. God fyldig smag af lys karamelmalt og lidt citrus. Kamilleblomst i eftersmagen blandes fint med en diskret humle der giver fornuftig balance i øllet. Smagen er ikke voldomst præget af nogle bestemte ingredienser, men er tilpas for en pilsner. Eftersmagen er halvtør og er lang og behagelig. Det er ikke en udpræget fantastisk pilsner, men kamillen gør den lidt anderledes og egentlig ganske god.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay

I det indiske forår med 30 grader er en velvoksen pilsner på 650 ml. bare lykken. Aromaen byder på lidt mango og abrikos. Maltfylden er ikke ret meget, og den smager nærmest udgæret og vandet. Den er lidt hårdt karboneret og har en humlebitterhed som er let og hurtigt svindende. Men en god tørstslukker, det er den.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rav
Anmeldt af nn1
Er anmeldt af en tidligere bruger, der har tildelt denne øl 5.50 glas
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Kingfisher er indbegrebet af indisk øl. Den er ganske enkelt den mest kendte indiske øl overhovedet, og kan sammenlignes med hvad en Carlsberg er for Danmark. Det er en typisk industirpilsner, som produceres i store mængder hver eneste dag året rundt. Det smager man også tydeligt, for det er en vanlig pilsnerøl uden store udsving i karakter, aroma og smag. Den er brygget for at behage den almene øldrikker, det vil sige på en måde hvor flest mulige mennesker verden over vil kunne drikke den uden at rynke på næsen. Vanlig maltsmag med en moderat humlet bitterhed mod slutningen. Tørstslukkende, letdrikkeligt og meget anonym. Kingfisher har den dårlige vane at tilsætte små mængder glycerin i øllet for at forlænge øllets holdbarhed. Det er ikke farligt i den forstand, men drikker man rigtig mange Kingfisher på en gang så vil tarmsystemet begynde at brokke sig og man bør finde et toilet i en fart. Men er du ølnyder ligesom som mig behøver du ikke frygte noget. Man kan nemlig slet ikke drikke så mange af dem inden man bliver træt af Kingfisher.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 2 : 1 2

I Databasen: 11141 Anmeldelser af 210235 øl fra 245 lande og 11762 bryggerier. Billeder: 83028


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!