powered by goodbeer.dk
89 Ølanmeldelser
Side 1 af 9 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Koshihikari er brygget efter tyske foreskrifter for pilsnere, men er brygget med ris istedet. Den er moderat skummende og dufter lidt af Hallertau humle med dens lidt karakteristiske aroma af blomster. Smagen er lidt lys karamelmalt med god fyldighed der dernæst overgår til humlens lidt tørre eftersmag med god balance mellem malt og humle. Det er bestemt ikke nogen prangende pilsner, men i sin helhed er den udemærket.

Teejay's ølanmeldelse nr. 1900
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
en dejlig stout, og ikke en øl man lige forbinder asien, den er meget balanceret og ikke helt så voulgær som de kan blive
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af reneac
En dejlig sort lager øl fra Japan, har et rødligt skær som gør den ser rigtig godt ud i glasset, den dufter let brændt og af kaffe, sagen er meget mild og afrundet en rigtig dejlig øl. 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af reneac
Det er ærgerligt at thailandsk øl ikke er lige så spændende som deres mad, den øl er lige så eksotisk og spændende som våt bølgepap, men ok det er en øl for alle
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Moderat skumkrone og lidt mere en middel karbonisering. Aroma er maltsød med strejf af kamille. God fyldig smag af lys karamelmalt og lidt citrus. Kamilleblomst i eftersmagen blandes fint med en diskret humle der giver fornuftig balance i øllet. Smagen er ikke voldomst præget af nogle bestemte ingredienser, men er tilpas for en pilsner. Eftersmagen er halvtør og er lang og behagelig. Det er ikke en udpræget fantastisk pilsner, men kamillen gør den lidt anderledes og egentlig ganske god.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
Duften er der ikke meget af, smagen er meget tam og flad, og i forhold til prisen vil jeg faktisk heller havde en tuborg
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
denne er på 8% og ikke 6,5, den er meget sprittet, smager som en sprittet tung Barley wine, uden sødmen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
er ikke til ingefær øl men skal det være er dette en af de bedre den er rigtig godt afstemt
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Moderat, moderat og moderat. Det er vist alt hvad man skrive om denne pilsner øl hvis man skal beskrive skumkrone, smag og bitterhed. Ingen af delene byder på særlige højdepunkter. Den er gennemsnitlig hele vejen igennem og er som mainstrem pilsner ganske ok. Den vinder sikkert meget hvis man nyder den i dens hjemland hvor klimaet er noget varmere end her i Danmark. Sikkert en meget læskende pilsner i et varmt klima.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Tykt vedvarende nougat farvet skum. Aromaen er let kaffe og tørret frugt. Smagen er ikke helt som man kan forvente af en stout som bærer titlen Espresso Stout. Den er både sød og syrlig på samme tid, men har kun lidt præg af kaffe mod slutningen. Fyldigheden er mest som udkogte grøntsager med en vandet kaffesmag som afslutning. Den minder mest om en dry stout med dens vandede fylde og mangel på maltsmag og mættende fylde, som efter navnet må antages at være kaffe. I eftersmagen folder den sig dog lidt mere ud og har en diskret kaffesmag, men det er ikke en stout som lever op til sit navn. Jeg synes den er lidt kedelig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 9 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9

I Databasen: 11720 Anmeldelser af 250402 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95714


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!