powered by goodbeer.dk
26 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: næsten sort
Anmeldt af reneac
dufter ikke af meget men lidt lakrids. smager lidt af lakrids og så kommer der en kraftig smag af alkohol, nok ikke for alle, jeg syntes den var dejlig tung i det
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: klar gul
Anmeldt af Paulaner
Gold Tripel 10 har et flot ret groft stabilt knitrende offwhite skum og en intens citrus syrlig frugtig duft. Smagen er mild og rund for en Triple af denne styrke. Men øllet har trods de høje procenter masser af finesse, lækre nuancer og en syrlig-sød fyldig krop. Malt-humlebalancen er særdeles fin. De frugtige toner præger både smag og duft, mens det normale belgiske gærpræg her er mere nedtonet. Karboniseringen er blød og spiller fint sammen med de mange smagsindtryk. Mundfølelsen er fyldig, frisk og frugtig med dominans af den bitterhed, som kendes fra smagen af en citronkærne, der knuses mellem tænderne. I den lange eftersmag anes en smule orangeskal og modent gult æble a la Golden Delicios. En klasse Triple, der i alle måder signalerer gode råvarer og lige som Corsendonks Pater absolut ikke skal drikkes lige fra køleskabet, hvis man skal have alle smagsindtryk med. De næsten 10 % skjules særdeles godt. En ny sværvægter fra Corsendonk som i høj grad kan anbefales.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En dejlig øl, der er meget let drikkelig, den jeg fik havde flot skum og en klar lys farve, smageren en let og smager lidt af det belgiske gær og blomster, man kan ikke smage at det 7,5 %
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødgylden
Anmeldt af Munken
En af fordelene ved at være med her, er at man ofte kan undgå klare nitter ved at læse anmeldelser, især hvis man kender anmeldernes smag. Jeg kunne dog ikke lade være med - omsider - at investere i denne for selv at smage - for det er jo en Corsendonk

Men Paulaner har ret. Man kan lige akkurat spore Corsendonk-gæren (må det vel være), men det meste drukner i syltede grøntsager. Alt for sødt, og altså mere grønt end frugt. Den kan også minde lidt om nogle af de kiksede bock-øl, der kan være slik-søde uden at have nok smag til at følge med.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af tux
Stor fylde, en anelse  blomme i smagen. efterlader en stor eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørkt gylden
Anmeldt af tux
En klassisk juleøl af belgisk kvalitet. God fylde og sødme i smagen. Har drukket den i hed sommervarmen,  lad Være med det....
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: guldgylden
Anmeldt af Paulaner
En guldgylden Blond med et flot stabilt svampet offwhite skum og en krydret gærpræget maltet duft. Ikke noget unikum i typen hos et bryggeri, der for mig har sine Trumfer i den exceptionelle mørke Corsendonk Pater og juleøllet Corsendonk Christmas. Øllet er lettilgængeligt, forholdsvist kraftigt og fyldig for en Blonde med en del gær, frugt med æbletoner og lys karamelmalt. Alt sammen sekunderet af en aromatisk Pilsner agtig humling med gode nuancer og en lille let syrlighed, der er med til at samle indtrykkene. I eftersmagen toner humlen ud sammen med gærnoterne. Ikke det største sus fra Corsendonk.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Agnus Tripel er en lidt atypisk tripel som ikke helt smager som forventet af en belgisk tripel. Skumkronen er stor og fyldig, og ja, den knitrer som Paulaner har bemærket i sin anmeldelse. Skumkroner plejer at røbe en masse om øllet før man smager, så jeg kan kun give Paulaner ret i at høresansen også skal tages i brug når man hælder sit øl op i glasset. Under den fyldige vedvarende skumkrone finder man en elegant aroma af citrus, lyst brød og koriander. Smagen er knap så fyldig som man forventer af en tripel. Den har gode frugtige nuancer af citrus og lidt appelsin, men jeg savner lidt den særprægede belgiske gærsmag som hører en god tripel til. Karboneringen er muligvis også lidt for hård for en tripel, og det dræber lidt de fine smagsnuancer som bør ligge i stadiet mellem mellem malt og humlebitterhed. Eftersmagen er blød og behagelig, uden at være alt for humlet og det passer fint til en tripel. Ligeledes er eftersmagen halvtør, så som tripel er den bestået. Der findes dog meget bedre tripler fra Belgien end denne og fra Corsendonk foretrækker jeg også deres Dubbel (Pater), selvom øltypen er en ganske anden.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: dejlig gylden
Anmeldt af reneac
smager rigtig godt og har den der belgisk eftersmager som er sådan lidt humlet i det 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørkebrun
Anmeldt af gbjensen

En meget behagelig og varm be. lgisksidder jule ale, der fint kan nydes hele vinteren, hvis beholdningen, som for mig, ikke slipper for hurtigt op. Den er en rigtig vinter varmer. Smagen er varm og behagelig, fyldt med fine nuancer, så som nødder, nilliker og frugtsmag af rønnebær og æbler. Dens Finish er frugtagtig og humlet, uden at den bliver tør.

Sider i Aalborg på the whalf Og nyder denne gode øl igen. Uhm hvor det godt. Den har en god frugtig aroma med smag af kirsebær mm. Malten er sød og tydelig men øllen er ikke for sød. I fin balance med sig selv.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11720 Anmeldelser af 250402 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95714


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!