powered by goodbeer.dk
22 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Tete de Mort betyder dødningehoved. En Triple med syrligsød humlet duft og hvidt medium skum. Smagen er fyldig, syrlig og frugtig med nuancer af citrus og melon. Mundfølelsen er præget af en middel sødme og en for typen relativ markant bredspektret bitteraromatisk humling. Karboniseringen er frisk, og de høje procenter mærkes primært som fylde og varme. Hverken etiketten eller denne øl er til at stå for - man napper gerne nummer 2.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af reneac
Den har en kraftig alkohol dom gør den smager lidt hen ad Barley wine, duften er også sød
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En god triple, med en svag humle og noter af krydderier, og en ikke alt for spritet eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: uklar
Anmeldt af Munken
Det kan godt være jeg har kritiseret Indslevs øl og været lidt utilfreds med deres Hvid, men denne her er den rene vare og dermed klart dårligere! Tyndt pjask (langt tyndere end netop Hvid) med en julet krydret citrus, der virker for dominerende ift. den manglende maltfylde. Det er nok bare stilen jeg ikke kan lide, men den er altså værre end Hoegarden som dog kan drikkes på en varm dag i mangel af ordentlig weiss. Paulaner kaldte det et andet sted frækt for opvaskevand, og det er sgu ikke langt fra!
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Uklar, gul
Anmeldt af gbjensen
Smagt i Valby på festivallen, som en del af en smagning hvor temaet var lav alkohol %

Her en frisk og frugtrig duft, en frisk og frugtrig smag - Citrus og grape uden at blive besk. Smagen er som sagt fuld af grape og mandarin, er let sødlig og dermed frisk og let drikkelig.

Jeg må sige at den overrasker positivt, jeg havde ikke forventet at en øl som denne her kunne være en speciel god øl oplevelse.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Svag orange
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2011: Disse blandingsøl har aldrig rigtig været et stort hit hos mig, men Agrumbocq har alligevel fået mig til at blive lidt begejstret. Dens basisøl er witbeeren 'Blanche de Namur' men dens karakter af hvedeøl er blevet skjult godt af vejen. Istedet får man en øl som har god aroma af mandarin og citrus (sidstnævnte er måske witbeerens eneste pejlemærke?). I munden bliver den meget perlende og frisk og har dejlig smag af mandarin uden at den bliver for sød og vammel. Den er forfriskende og velsmagende og så kan den helt bestemt bruges som alternativ til cider eller velkomstdrink. Man kan også bare slappe med et koldt glas Agrumbocq i sommervarmen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: uklar gylden
Anmeldt af tux

Jeg kan nu skrive, for ved hvilken gang, at hvedeøl ikke er mig, men jeg synes efterhånden jeg lærer at leve med de sure smage i hvedeøl.
Denne er en Belgisk af slagsen, og de er efter min mening knap så syrlige som de tyske.

Blanche er en hvede(eller witt) lige efter bogen, Øllet har en sløret korngul farve, en kraftig hvid skumkrone og en god kulsyreudvikling. Smagen er frisk, let sød/syrlig med toner af citrus, banan og koriander. Eftersmagen er lang frisk og let sødlig. (klippet fra anden hjemmeside, men kunne ikke have sagt det bedre selv).

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gennemsigtig med svæv
Anmeldt af Paulaner

Gennemsigtig ubestemmelig næsten hvidlig farve med svæv. Fint tæt skum med middel holdbarhed. Aroma af citrusskal og koriander. Smager meget kraftigt af citrus/citrusskal plus et lille strejf af appelsinsaft og grønne hvedekerner. En øl i god balance men generelt uden ret meget karakter og fylde. Decideret kedelig, tynd og skuffende i forhold til den langt mere karakterfaste fyldige St. Bernardus Blance Witbier. Eftersmagen er syrlig, ret tør og citronvandsagtig. Alt i alt en øl, som jeg ikke vil købe igen.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af tux

God sødme, lettere fylde, næsten ingen humle, har lidt samg af noget der minder om gærrester, er en smule bændt i smagen.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørkebrun/sort
Anmeldt af Teejay
Tykt, brunt skum. Dufter skønt af karamel og chokolade. Smagen er præget af sødlig karamel samt frugt. Det er en fyldig brune der har tydeligt præg af at være belgisk, men dog på en måde der gør den bemærkelsesværdig på den gode måde!
Desværre lidt sjælden i detailhandlen, men støder du på den er den helt klart værd at tage med hjem!
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11722 Anmeldelser af 250457 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95761


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!