powered by goodbeer.dk
11 Ølanmeldelser
Side 1 af 2 : 1 2
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: brunsort
Anmeldt af Paulaner
Lysebrunt flot skum og lovende typerigtig porterduft. Smagen er rund og sødlig og lever op til duften. I smagen er der brændt malt, mørk karamel, kaffe, lakrids mv. Dette modsvares af en for typen behersket humling, der primært er aromatisk. Som Porter er den velafbalanceret. Den har det hele og lader alle indtryk tone ligeværdig ud i eftersmagen. Primátor Stout er dertil lettilgængelig og meget velbrygget. Derudover er det meget sjældent, man møder en så kraftig Porter på så få procenter.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys rav
Anmeldt af Paulaner
Moderat beige skum og frugtig krydret maltet duft. Primátor Rytirský 21 er af type for mig langt nærmere Bock end luksus Lager med sine ret så Bock prægede sødme og  ditto smagsindtryk af kandis og lys sirup. Humlingen smager til gengæld af Pilsner, mens mundfølelsen er ret fyldig og sødlig til direkte sød med lidt klistrede toner. Smagen er trods sødmen ret afbalanceret i kraft af den enstonige lidt bitterskarpe humling. En lidt primitiv humling, som sammen med alkoholskarpheden og manglen på finesser  trækker ned i helhedsindtrykket. Ikke det største sus. Men det er da rart og betryggende, at tjekkerne også kan producere andet end Pilsner. Men som Bock kan jeg nok nævne de første 20 tyske og danske Bocks, som jeg ville vælge forinden.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
en over drivelse at kalde det en jule øl det er en kedelig pilsner
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
smagr ikke af ret meget
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: uklar gylden
Anmeldt af tux
En hvedeøl der er frisk uden alt for meget syntetisk banan, så rigtig kold kan den nok godt gå.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk brun
Anmeldt af Paulaner
Offwhite skum og duft af brændt malt. En sådan set typerigtig men elendigt afbalanceret Doppelbock med smagsnuancer af kandis, sirup og brændt malt, der går over i toner af et strejf af røg. Humlingen er sparsom og Bock aromatisk, men formår på ingen måde at hamle op med den voldsomme søde malt. En sødme som slår kvalmende igennem allerede fra første mundfuld. For mig og mit selskab Festivalens flop - selv en smagsprøve på 3 cl. måtte skyndsomst skylles ud. Jo bevares, vi har da smagt meget godt tjekkisk øl de sidste år, men nu er det som om det er 1. division og ikke superligaen, der ryger ind over grænsen. Denne er simpelthen for ringe.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En tør humlet øl. En pilsner lidt over middel
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af nn1
Er anmeldt af en tidligere bruger, der har tildelt denne øl 4.50 glas
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mat gul
Anmeldt af Blom
Dejlig frisk hvedeøl. Sød-syrlig på den måde, hvor man bliver helt opfrisket i munden. Den er ikke specielt kompleks, men den har sin charme og er lige som en hvedeøl skal være med flot tæt skum. Bør lukkes op kold fra køleskabet på en varm dag - måske i haven, mens solen bager tørstfornemmelsen frem.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort/brun
Anmeldt af nn1
Er anmeldt af en tidligere bruger, der har tildelt denne øl 6.00 glas
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 2 : 1 2

I Databasen: 11720 Anmeldelser af 250404 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95720


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!