powered by goodbeer.dk
23 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: karamelbrun
Anmeldt af Paulaner
70 års fødselsdagen blev så afsluttet med en god gammeldaws middag på Den Lille Kro i Aarhus. Her blev de øvrige øl så suppleret med en yderligere krydret karamelduftende Brown Ale med tydelige belgiske elementer. Blødt karboniseret med fine brune karameltoner, et lækkert skud ølgær og et strejf af chokolade - sekunderet af en blid velafbalanceret aromahumle og et tydeligt islæt af bitre røde bær – Tørrede tranebær tipper jeg. Et spændende, bitterkrydret og lidt anderledes islæt i en Brown Ale, der gav humlen en ekstra dimension som kontrast til sødmen. Mundfølelsen er fyldig, sødlig til sød med en krydret maltet frugtig eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset mørkerød
Anmeldt af Teejay
Vedvarende middel skumkrone. Smag og aroma synes jeg mest er lidt sammenrodede kogte grøntsager. Endvidere smager den af lidt mørk karamel og lidt snert af appelsin. Den er mest sødlig i sin helhed, men desværre på en lidt syntetisk måde med præg af engelsk vingummi. Humlebitterheden finder jeg også syntetisk med lidt smag af sæbe/parfume. Den virker lidt forkert sammensat og rodet.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: kobber
Anmeldt af reneac
lidt bitterhed fra tyttebæerne reder den lidt kedelig øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2017: Dejlig fyldig stout med fuld knald på aroma og smag af hårdtristet malt. Chokolade og kaffe smages let i begyndelsen, men det er smagen af rosiner og rom der har hovedvægt i denne stout. Moderat humlet med lang eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rav
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2017: En IPA med 10 gange så store mængder humle og en samlet IBU på 500. Det måtte jeg bestemt prøve, når nu IPA som øltype har fået mere plads i min smag de seneste år. Skumkronen er moderat og aromaen er mest fyrrenåle. Smagen er fra begyndelsen kun humle på en agressiv og fastholdende facon, hvor det er helt umuligt at spore nogen som helst smagsnuancer i humlen. Bestemt ikke en øl for humlefølsomme ganer, og heller ikke lige en IPA for mig. Den er såmænd meget spændende for forsøgets skyld, men er alt for agressiv i humleudtrykket. Meget tør eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2017: Flot vedvarende skumkrone. Dejlig markant aroma af kaffe. Smagen er som cremet kaffe med en lille bismag af chokolademalt, men det er kaffen som danner fylden i denne stout. Mod slutningen har den en let sødme fra mælkesukker og til sammen giver det en god og velsmagende kaffestout.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
Meget smag i forhold til den lave alkohol, en humlet frisk duft, og en smag der passer til, det er en dejlig frisk øl, som man kan drikke med god samvidighed
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af reneac
En meget kraftig øl, meget sød smag af rom og Rosin, rom er meget gennemtrækkende, en rigtig festabe
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
hvidt skum for at vise pandaens 2 farver, dejlig frisk øl, med tilsat humle fra stillehavet, kryderet med citrógræs og bambus, og så er udgangs punktet en dark Ipa, virker måske som lidt meget forskeligt, men er faktisk meget balanceret
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2016: Moderat skummende. Aroma af rosin og svesker. Farinsød smag med fylde af rosiner og svesker samt brændt malt. Meget sød, men delikat stout som er nærmest likøragtig i sin helhed. Glimrende til isdesserter.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11722 Anmeldelser af 250457 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95761


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!