powered by goodbeer.dk
30 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Rav
Anmeldt af Teejay
Grov vedvarende skumkrone og en dejlig humlet aroma. Smagen har en let karamelmalt med en lille smule antydning af hasselnødder mod slutningen. Den er meget fint balanceret i forhold til humlebitterhedens overtagelse, som byder på Amarillo humlens forfriskende smag af citrus og lidt bitter appelsinskal. Det er en meget dejlig øl som jeg også gerne køber igen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Vedvarende stabilt skum. Dejlig aroma af eksotisk frugt og citrus. Smagen er let karamelmalt, citrus, lidt bitter appelsinskal og en let bitterhed der smager af fyrrenåle og lidt koriander. Som IPA er den meget typerigtig og faktisk temmelig god. Den har en lang fin humlet bitterhed med blød kabonisering. I eftersmagen fornemmes også lidt honning der afrunder bitterheden på en behagelig måde.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset Rødbrun
Anmeldt af Teejay
Skumfattig Barley Wine på hele 12.7%, hvilket selvfølgelig er årsagen til dens mangel på ølskum. Den har fantastisk god aroma af mørk karamel, rosiner, svesker og anden tørret frugt. Smagen er en eksplosion af æbler, rosin, sveske, karamel, honning og lidt egetræ. Den har tyk og nærmest olieret fyldighed og dens alkohol er ikke prikkende, men giver en god balanceret varme i mundhulen som en god cognac ville gøre, uden på nogen måde at være dominerende. I eftersmagen finder man lidt brun farin og den holder eftersmagen af førnævnte smagsnoter meget længe. De Molen har for mig altid haft et højt niveau med deres øl - denne Barley er ingen undtagelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rav
Anmeldt af Paulaner
Det fleste har efterhånden opdaget, at De Molens fine øl har fundet vej til Føtex og Netto hylderne. Denne fristede med en bølge af krydret citrushumle duft allerede fra flaskehalsen inden ophældning. Smagen svarer på en måde til navnet. - Et opbrusende indtryk af lækker citrushumle, der så topper og viger lige inden eftersmagen, så man kan smage (pilsner) malten med den lettde lysekarameltoner i eftersmagen. Der er i den grad knald på korboniseringen, så hver stor slurk næsten følses som et indvendigt brusebad i maven. En i den grad forfriskende, men også lidt som en (overgæret) almindelig kvalitetspilsner med et skud ekstrahumle. Alle træk er forholdsvist enkle men står rent og skarpt. Jeg køber den meget gerne igen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden/orange
Anmeldt af Teejay
Moderat vedvarende skumkrone og en delikat aroma af citrus og hvedemalt. Denne NEIPA er brygget med både hvede- og havremalt og begge dele smages i form af hvedemaltens friske smag af korn samt havremalten som bidrager med lidt smag af semi-mørkt brød. Udover dette har den en meget fin smag af lidt karamelmalt, lidt gær og dernæst smages humlen som er helt uovertruffen god med tydelig smag af citrus, bitter appelsinskal og fersken. Den har dejlig bitterhumlet afslutning med lang eftersmag og lidt syrlig afslutning. Jeg er meget overvældet over dens smag, for alt står i perfekt balance indbyrdes og det resulterer i en NEIPA som er nærmest det perfekteste man kan opnå.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Fin humlet duft og moderat hvidt skum. Smagen har en god balance, hvor den blomsteragtige aromatiske humlings nuancer  tillader maltsidens toner af lys karamel og lidt appelsin, fersken og honning at komme til orde. Mundfølelsen er middelfyldig og eftersmagen er bitternuanceret med en lidt udtørrende afslutning. God en varm sommerdag på terrassen. Ikke exceptionel men solid med præg af godt bryggerhåndværk og gode råvarer. For IPA fans som sætter pris på kvalitet uden overdreven bitterhed. De 63 IBU på etiketten overraskede mig - jeg havde ikke efter helhedsindtrykket ventet så meget. Købt i Føtex, hvor 3-4 De Molen øl indgår med frit valg blandt fx. Rodenbach Alexander i frit valg og blanding med 5 for 100 kr. Jeg læser i anmeldelserne, at Reneac også har benyttet sig af dette glimrende tilbud. 

Vuur & Vlam - det betyder Fyr og flamme. Sådan er det hele vejen igennem. Yderligere øl er fx: Hel & Verdoemenis og Bommen & Granaten.
Jo, flamsk går nemt, når man har drukket et par stykker.Smile Med de ølnavne kunne man mistænke, at Kaptajn Haddoch tilbringer sit otium hos De Molen i Holland.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
En dejlig humle bombe, ved ikke om det passer den ikke brygges mere da den jeg fik var brygget 22/2 2020, det er en dejlig let drikkelig humle øl med en blosteret let bitter smag
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
Havde store forventninger, da jeg er stor fan af bryggeriet

meget perlene, en duft af humle, og meget blomsteret, en dejlig humlet og blomsterene duft, en rigtig dejlig tørste slukker, ikke så meget efter smag, og med kun 3,5 % alkohol.

De er begyndt at havde dem fast i nogen dagligvare butiker

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: diset mørk brun
Anmeldt af Paulaner
De Molens mange fantasifulde ølnavne har altid moret mig. Men selv om jeg har forsøgt at smage flere på forskellige festivaler, så er det sjældent lykkedes. Her fandt jeg omsider en i standen for Det belgiske Hus. Derfor ingen ros, idet jeg allerede på sidste festival konstaterede, at Det belgiske Hus ofte lader øl entusiasterne gå forgæves. Det var i den grad også tilfældet på denne festival lørdag, hvor jeg flere gange kikkede og spurgte til øl, jeg havde noteret fra programmet. De dukkede aldrig op, i hvert fald ikke mellem kl. 11 og 17, hvor jeg holdt øje. Da det drejede sig om hele fire spændende højtratede øl, synes jeg det er utroligt dårlig stil. Jeg efterlader derfor denne bandbulle for at holde festivaldeltagerne, som stiller op med forventning fra programmet, for nar.

Til øllet, som var den ventede spøjse oplevelse i form af et sammensurium af stærke smagsindtryk med fuldt blus på alle kedler. Den mest dominerende nuance var stjerneanis, men derudover var der foruden den sædvanlige belgiske gær og mørke karameltoner fx lakrids, chili, røg og vanilje. Sammensuriet, som egentlig er mere spøjst end disharmonisk, ledsages af en varmende høj alkoholprocent, som sætter blæselampen yderligere under krydderifyrværkeriet. Tja, festlig og fornøjeligt uden at være decideret folkeligt. Til gengæld ikke en øl man lige glemmer med det første. Gad vist om den ikke ville stå fint til brune kager, gløgg og æbleskiver op mod jul {#emotions_dlg.rolleyes}.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestival 2017: Kulsort og svagt skummende stout med let røget aroma og massiv duft af hårdtristet malt. Smagen er intens af både chokolade, kaffe, lidt tørrede bærfrugter og en lille skarp alkoholsmag mod slutningen. Eftersmagen er behersket humlet og holder længe. En meget velsmagende imperial stout.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11687 Anmeldelser af 249180 øl fra 247 lande og 12508 bryggerier. Billeder: 95358


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!