powered by goodbeer.dk
33 Ølanmeldelser
Side 1 af 4 : 1 2 3 4
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af reneac
Flot cremet skum, duft er der ikke meget af men lidt kaffe, smagen er kraftig af alcohol og kraftig kaffe, der en lang dyb eftersmag fra snapsen

smager meget mere af snaps og mindre røg på fad end på flaske-

skal ikke drikkes for kold hvis man vil havde smagen af snaps med

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Aromaen er citrus og tropiske frugter. Smagen har lidt maltsødme som mest smager som hvedemaltens typiske smag af friske korn. Endvidere smager den delikat af citrus, mango og fersken. Den har en dejlig dyb fyldighed hvor citrus og humlesmagen giver en lang og god eftersmag. Meget fint balanceret NEIPA.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
dufter kraftig af kakao, river lidt i halsen og næsen, sød eftersmag af kakao, men det er den stærke chilli der vil plag en bagefter
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af reneac
Dufter af mango, smagen er meget humle, meget fugtig, en god ipa, med frugt noter 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys grumset
Anmeldt af reneac
står godt 9,7 på etiketten, men ihverfald en stærk og sød sag, frugtig duft og kraftig smag af honning
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
dejlig sort mild blød og rund
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
Et samarbejdsbryg mellem Fanø og Howling monkey mest tydelig er Fanø DNA, da de er kendt for disse mørke kraftige øl,det er mørkristet IPA stout, der smager dejligt, og smager lidt hen af en god rom, der er virkelig meget smager
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødgylden
Anmeldt af Sarek
Jeg hr oprettet øllet som en dobeltbock selv om det nærmere er en tripelbock eller endda qaudrobock. Eller som Fanø selv siger: En Imperial Bock.

 

En bock skal være sød uden meget bitterhed fra humlen. Problemet er når man skruer op for volumen så riskere man at få noget voldsomt sødt stads der føles som at sutte på et sukkerknald.

Men det er lykkedes for Fanø at skrue et monster af en bock sammen. På hele 10 %, men den er slet ikke sprittet. Faktisk skal man lade noget af øllet ligge på tungen for at frnemmealkoholstyrken.

Smagen er karamel med en anelse ristede hasselnødder.Endiskret humling der holder sødmen på plads.En sammeligning med de andre danske "imperial" bock, Hancocks Old Gambrius Dark og Light.. Farvemæssigt placere Fanø sig mellem de to.  Og smagsmæssigt ligeledes mellem Lights let spritethed og Dark´s vinøse fylde.

Købt i Sønderborgs førende ølbutik 6step-up på Kastanjealle.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rav, gylden
Anmeldt af gbjensen
Endelig en pilsner der hæver sig over det almeindelige med en godt malt smag og en tilpads humlet bitterhed, med lidt blomter citrus duft, afsluttes som en god pilsner skal tør og humlet , men ikke uden spor af maltsødmen der lige melder sig til sidst.

Var langt bedre end forventet.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af reneac
En anderledes øl, der med tilsøttelse af laktose få en meget mølke agtig smag, er ikke helt sikker på om jeg syntes om det
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 4 : 1 2 3 4

I Databasen: 11690 Anmeldelser af 249250 øl fra 247 lande og 12512 bryggerier. Billeder: 95414


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!