powered by goodbeer.dk
53 Ølanmeldelser
Side 1 af 6 : 1 2 3 4 5 6
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: kobber
Anmeldt af reneac
Dufter lidt af blomster, let sød smag af honning, og den er let humlet, ikke en øl der gå helt amok men dejlig mild og balanceret 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Brunlig
Anmeldt af reneac
En dejlig brown ale, stor smag med en hvis sødme, og en god humle profil som spiller god op til sødmen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
En dejlig påske øl der fortælle at nu kommer det god varme vejr en dejlig øl, i tiden mellem vinter og sommer
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk, rødbrun
Anmeldt af gbjensen
Min kæreste har givet mig denne øl, da hun besøgte Esrum kloster i sommers og bragte nogle af Skands bryg med hjem til mig.

Nyder den nu efter aftensmaden, af et Corsendonk Pater glas, og finder den tro mod kloster øl traditionen.

Smagen er maltet med godt med karamel og let syrlige frugter (blommer og æbler), holder længe og afsluttes let syrligt med et stref af bitterhed. Er uden humle aroma men med fin frugt smag i stedet for (ikke overdøvende, men let afdæmpet)

Nå ja så glemte jeg at sige at den dufter let af sherry eller anden hedvin.

Fin øl, er bestemt 8 glas værd!

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af gbjensen
Ny Anmeldelse: Tænkte lige at jeg ville melde mig på banen med min nye status af alm. bruger på goodbeer.dk. Den øl der så lå først for i køleskabet havde jeg så bare anmeldt før som webmaster.

God sommerøl, her på en dag hvor solen endelig skinner ned på os. Smagen er let maltet med et stref af citrus, sikkert fra humlen, afsluttes tør og let humlet, først sent melder der sig en egenlig bitterhed. Er så absolut blandt mine favoritter inden for danske lagerøl! Ser ingen grund tila t ændre min point tildeling.

Gammel anmeldelse:

En dansk pilsner med Chekkiske kvaliteter, for det er tydeligt at den ikke er brygget for at være "let drikkelig" Humlefryd er derimod fyldt af humlet bitterhed, der passer fint til pilsner- og karamelmaltens sødme, der bliver hold fint på plads, og giver en Øl med en fin tør smag og en krop af middel fylde. Finish er tør og humlet, som en pilsner skal være !

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af Munken
Genanmeldelse her i januar 2015:
Det som adskiller de belgiske klassikere fra de danske efterligninger er balancen. De danske hobby-bryggere propper ofte for meget i øllet. Denne her er for overlæsset med krydret sødme. Det bliver simpelthen for klistret og gumpetungt. Måske mangler der alkohol, måske ville det ikke have hjulpet. De tunge belgere har bare mere elegance og finesse, og jeg må sætte dette ellers rimelige forsøg i genren tung juleøl ned fra 8 til 7 glas. Og så har jeg vist endda været flink.

20/12-2011:
Glimrende forsøg. Der er både den belgiske frugtighed og den fede dunkle bock-smag i denne juleøl, der for mig smager som et vellykket eksperiment. Havde den været billigere, ville den måske have været min foretrukne standard-juleøl i år. (8 glas)

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys
Anmeldt af reneac
7,5 % let krydret, med passe varme i smagen, en god øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
kornduft, fyldigbærsmag noget sød
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
Fedme i duft og smag meget fylde
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk rav
Anmeldt af reneac
En spændne øl, som er af rundet med rum, og smager af rigtig meget lagring
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 6 : 1 2 3 4 5 6

I Databasen: 11441 Anmeldelser af 226847 øl fra 246 lande og 12106 bryggerier. Billeder: 88374


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!