powered by goodbeer.dk
115 Ølanmeldelser
Side 1 af 12 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: mahoni
Anmeldt af reneac
humlet duft og frisk humlet, men ikke en juleøl, og vi var flere der ment det var den samme som deres alm gluteen fri ipa, den er ihverfald meget tæt på at det kun er ediketen der er ændret

men god glutee free øl


reneac's ølanmeldelse nr. 800
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørkerød
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Min ølfestival 2019 havde jeg denne gang ikke forberedt hjemmefra. Derfor havde jeg ingen plan lagt på forhånd, for jeg havde besluttet at være spontan med mine ølvalg. Når jeg nu sidder tilbage med mine notater og skal omformulere dem til ølanmeldelser ser jeg et tydeligt mønster. Min ølfestival 2019 kom i stor grad til at handle om frugtøl - både spontangærede, lambic og andre øltyper brygget med frugt. Denne øl er diset mørkerød med let skum. Den har en tung og heftig aroma af hindbær og smagen byder også på fyldig sød smag af hindbær. Mod slutningen har den lidt syrlighed som balancerer helhedsindtrykket på fin vis og giver en dejlig og frisk øl som vil passe glimrende som aperitif på en lun sommerdag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Smagt på ølfestivalen 2019. Selvom jeg ikke kender smagen af Yuzu frugt, så tror jeg at denne spontangærede øl smager tydeligt af Yuzu. Den har let skum, syrlig aroma og smag af mandarin og måske lidt fersken. Ingen humlet afslutning og en forfriskende, tørstslukkende og dejlig frugtøl med halvtør eftersmag.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lyserød
Anmeldt af Ceejay
Lille let skumkrone og rigtig god duft af syrlige hindbær, man er i hvert fald ikke i tvivl at det er hindbær der er i denne øl.

Smagen af hindbær trænger også igennem lidt syrlig i det der er også noget smag af ristet kaffe bønner.  

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rød
Anmeldt af Teejay
Fantastisk velduftende øl. Blid moderat skumkrone. Aromaen er modne hindbær med lidt syrligt islæt. Smagen er utrolig lækker og har naturlgvis stor fyldig smag af hindbær. Berliner Weissen lette syrlighed ligger i baggrunden og giver en læskende og meget velsmagende fornemmelse. Spontangæringen har givet den et lidt vildt præg, hvor den ligesom sprænger sine egne fysiske rammer for hvad man kender som øl. Den er hverken Berliner Weisse eller frugtøl, men derimod sin helt egen velsmagende og meget lækre kreation som begejstrer mig rigtig meget. Den bærer navnet Coffee Berliner, men kaffepræget kan jeg ganske enkelt ikke smage. Det skuffer mig ikke så meget, for som nydeøl er den helt i top. Jeg er meget begejstret og tildeler endnu en topkarakter til Mikkeller.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gul
Anmeldt af Teejay
Meget forfriskende witbier med aroma og smag af hyldeblomst, lemon, citrusfrugter, gær og hvedemalt. Let syrlig smag dominerer hele smagssprektret og det en klassisk Wit med tydelig anstrøg af førnævnte elementer. Perfekt sommerøl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
Let syrlig smag so langsomt overgår til lidt honning sødet maltsmag med tydeligere smag af passionsfrugt og smag af frisk korn fra hvedemalten. Humlen er diskret og medvirker til lang eftersmag. Det er en glimrende sommerøl og en øl som er tørstslukkende og let drikkelig.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Teejay
En dejlig velsmagende pilsner med flot vedvarende skum og en behagelig aroma af bygmalt med frugtige noter. Smagen er som en vanlig pilsner med let smag af ananas og passionsfrugt. Den er velhumlet og måske på kanten til at opfattes som en pale ale. Som pilsner er den lidt anderledes end vanlige pilsnere, men på en varm sommerdag tror jeg den vil være helt perfekt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Orange
Anmeldt af Teejay
Flot og velduftende pilsner brygget i amerikansk stil. Aroma og smag er let karamelmalt med fin balance til det bitre modspil af citrus og bitter appelsinskal. Eftersmagen er tør og langvarende. Uden at vide det tror at der er anvendt amerikansk Cascade humle på grund af dens dominerende citron og grapesmag, men det er blot et gæt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Diset gylden
Anmeldt af Teejay
Stabil hvid skumkrone og god aroma af koriander, citrus og hyldeblomster. Samme smagsnuancer findes i øllet som afslutter fint med en halvtør eftersmag præget af amerikanske humler. Meget velsmagende Wit.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 12 : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

I Databasen: 11327 Anmeldelser af 218953 øl fra 246 lande og 11987 bryggerier. Billeder: 85858


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!