powered by goodbeer.dk
25 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af Paulaner
Meget svagt flygtigt hvidt skum og svag krydret humlet duft. Smagen virker lidt kraftløs med sin flade karbonisering og udtværede karamelnuancer i den sødlige og let til middelfyldige maltside. Humlingen trækker op, idet den fremstår både saftig og nuanceret, omend bitterheden lige er en tand for meget hos mig. Råvarerne virker sådan set udmærkede, men en nuanceret humling gør det ikke alene. Bad Elf 4.5% er den svageste i Elfserien, jeg hidtil har smagt. Men den smager af noget og virker velafbalanceret på egne præmisser. Bad Elf 4.5% er bedst til julefrokost, hvor bitterheden vil stå fint til de fede retter, og de lave procenter giver plads til en snaps eller to. Her vil jeg absolut foretrække den frem for Snebajeren.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk gylden
Anmeldt af Paulaner

Hamster of Doom har beige skum og blid sødlig karamelduft. Det er en blid aromatisk humlet Brown Ale, som er velafbalanceret og rund feminin i sit udtryk. Malten har toner af mørk sirup, brun karamel og lyst rugbrød afbalanceret af en behersket aromatisk krydret humling. Alle indtryk klinger ligeværdigt ud i en middellang eftersmag. Mundfølelsen er let til mediumfyldig og sødlig. Udmærket blid Brown Ale, der har fine lækre nuancer. Bedre end Newcastle Brown Ale men uden decideret at vælte borde og stole.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af reneac
En sort sag, som ikke rigtig passer til man spisser til jul men mere til bagefter, en dejlig sag med mange noter af brændthed, og lidt humle i baggrunden
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: nøddebrun
Anmeldt af reneac
Sjov etiket. syntes ikke den smager som det jeg forbinder med en brown ale, lidt for spids i smagen
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af tux
En frisk humlet smag, men overraskende lidt tynd i kroppen, hvilket gør man kan drikke noget mere, og det er vel også en kvalitet
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
Lidt tør i det, nøddesmag i eftersmag 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af tux
Mere humlet end en normal barleywine, med noter af kandis og citrus. En rigtig nydeøl her i julen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brun
Anmeldt af tux
cognac i smagen, let sprit, ikke meget humle.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af tux
Frugtagtig porter med en del sødme fra malten. Karamel i eftersmagen 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af tux
En kraftig øl der har en stor maltet sødme. Jeg har fået den til ost hvilket den passer godt til da den tager den skarpe smag fra osten.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11327 Anmeldelser af 219121 øl fra 246 lande og 11989 bryggerier. Billeder: 85936


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!