powered by goodbeer.dk
25 Ølanmeldelser
Side 1 af 3 : 1 2 3
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
Havde håbet på noget andet dette kunne lige så godt være en dk mainstream, den er meget maltet, og smager som de fleste andre stærk øl, ikke lige mig, mangler en profil
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
Smager af en lille smule honning, kan ikke smage at det er så mangeprocenter i.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
Let syrlig, og ikke den store belgiske smag, men ellers ok øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
ikke meget at råbe hurra smager ikke af noget særlig havde nok forventet lidt mere
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af tattooz
En ikke særlig spændende stout. Hvis det er de briller man ser det med. For helt en stout er det ikke. Den er nu mørk, men brun og ikke sort som en stout normalt er.

Ser man så bort fra det, så er det da en udemærket øl, som smager okay. Den er dog ikke så tør i smagen, men sødlig pga. rørsukker og maltningen. HUmlen er ikke udpræget skarp i den. Men alt i alt en øl der har lidt smag at byde på. Man skal bare ikke forvente en typerigtig stout. 

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brun
Anmeldt af baaj
Brunligt skum og maltet duft.

Selve øllen er også brun.

Den har en maltet/sødlig lidt syrlig smag og er uden megen kulsyre.

Ikke megen humle at spore, måske lige en snert på tungen og en anelse bitter eftersmag.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: pink
Anmeldt af baaj
lyserødt skum og lidt sødlig duft.

Lidt syrlig smag, overhovedet ikke humlet.

Hvis man har sat næsen op efter en færøsk øl, så er skuffelsen stor. Der er ikke meget ølagtigt over denne.

Men nu er den smagt.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af Sarek
Ved et besøg i Voldby ved Aarhus købte jeg en kasse bl. juleøl for 100,-. Deri blandt var nogle færøske julebryg.

Jöla Bryggj er en guldøl i klassen lige over Tuborg. Lidt mere smag, men ellers ikke noget personligt præg. Nyd den påFærøerne og ellers lad være med at betale mere end 5,- for den. Med mindre du er færing.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rød rav
Anmeldt af Sarek
Juleøl fra Færøerne. Kan det være godt?

X-mas 1888 er af bocktypen. D.v.s. masser af sødme og moderat bitterhed fra humlen. Sødmen er på samme tid både kraftig og spinkel. Mundfylden er god samtidige med at øllet føles let.

Har mere karakter end en Tuborg snebajer, men hvilken øl har ikke det? Vil sikkert passer på mange frokostborde, men mangler lidt personlighed efter min smag, men skulle jeg til julefrokost på Færøerne, ville det glæde mig at få den til bords.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
10
27/12-2010
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux

Mange øl bliver bare bedre når man smager dem "on sight". Jeg har ikke været på Fæøerne (desværre), men her i 2010 har jeg stået udenfor i næsten 40cm sne og drukket den . Det må da nærme sig de nord-atlantiske forhold.

Den har smagen af guldøl, den skarpe smag, let spritet, og godt humlet. Den er bedre humlet end mange andre guldøl, den er mere rundt og fyldig i smagen.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 3 : 1 2 3

I Databasen: 11687 Anmeldelser af 249180 øl fra 247 lande og 12508 bryggerier. Billeder: 95358


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!