powered by goodbeer.dk
14 Ølanmeldelser
Side 1 af 2 : 1 2
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
Håbede jeg kunne finde en alkoholfri øl, altså en køreøl, som kunne bruges når familien skal i skoven (med far bag rettet).
Men nej. den er tynd, sur og direkte træls. Ikke meget godt Jever over den!
Lidt bedre end deres Fun, men det siger så nærmest heller ingenting.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
Fun?? Hm... håbede jeg kunne finde en alkoholfri øl, altså en køreøl, som kunne bruges når familien skal i skoven (med far bag rettet).
Men nej. den er tynd, sur og direkte træls. Ikke meget godt Jever over den!
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
en pilsner ud over det sædvanlige. den er meget tør og humlet, ikke frugtagtig som IPA, men bare tør læskende og rigtig god.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: lys gylden
Anmeldt af Munken
Enig med Paulaner. Fuldkommen uden maltsmag, bitter og læskende - og bitter igen. Mange vil elske den. Jeg vil helst undgå den. Om lidt går turen til rema 1000 efter Warsteiner
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Bleg, gylden
Anmeldt af Ulrik
Når det skal være pilsner og tysk så er dette altså en rigtig dejlig frisk pilsner. Kan godt lide den humlede eftersmag.
En forfriskende tørstslukker som smager af pilsner, rigtig godt og meget oven i købet Smile
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: bleg lys gylden
Anmeldt af Paulaner
Flygtigt hvidt Pilsner skum og skarp lidt ubehagelig humlepræget duft. Smagen er (især i starten) afgjort til den humlede side: skarp og bitter men uden at være decideret besk. Malt-siden gør bestemt ikke meget væsen af sig, og jeg er faktisk ude af stand til at spore nogen som helst smagsindtryk her - altså bortset fra en minimal knastør fylde. En ret typisk humlet nordtysk Pilsner - en type der ofte vækker mindelser til den tjekkiske Pilsner. Typer som jeg nok aldrig rigtig lærer at værdsætte - i den grad lykkelig gift med de sydtyske øltyper som jeg er. Men smagsindtrykkene er da rene og klare, og øllet er bestemt læskende.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys gylden
Anmeldt af Teejay
Absolut en pilsner der hører til blandt de bedste på markedet. Den har udpræget tør eftersmag som følge af dens humlebitterhed der er noget høj for pilsnertypen. Hvis man kan sætte sig ud over den gængse opfattelse der er til en vanlig pilsner, så byder Jever på en helt ny og velsmagende oplevelse. Humleprofilen er det mest markante man opdager, men den har også en lidt sødlig og flot afstemt maltkararter i begyndelsen. Den er tørstslukkende og noget tør i eftersmagen. Perfekt pilsnerøl der passer til stort set alt.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys Gylden
Anmeldt af Roland

Den bedste tyske Pilsner jeg har smagt, og der er et godt stykke ned til nummer to på listen. En god humlet øl uden råfrugt og andet overflødigt, med en smuk og vedvarende skum. En meget ren smag af malt og humle, og har absolut ingen bi-smag af hverken metal eller majs. Kulsyren er lige i skabet, og sjældent har der været så gode proportioner i en tysk pilsner.

Jever Pilsner bør nydes kølig eller kold, og det er øllet der fuldender din lune sommeraften..


Roland's første ølanmeldelse
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Gylden
Anmeldt af gbjensen

Nu står øl fra Jever mit humlehjerte nært, og derfor er jeg spændt på hvordan at de har "strikket" denne her sammen. En Bock plejer jo ikke at være særlig humlet.

De lever godt på til deres humlede images, men om det passer ind i øltypen det er jeg nu ikke helt sikker på. Den fremstår som en luksus lagerøl uden de normale Bock dyder med en god malt dybde og aroma, humlen er lige lovlig dominerende synes jeg. Under det bitre kan jeg ane lidt maltet sødme men nuancerne er svære at skeldne fra hinanden. Finish er som helheden humlet.

Hvis jeg ser bort fra at det er en Maibock, så er det en ganske god øl, men den følger ikke stilen for øltypen, og det trækker ned.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Sarek

Jever er kendt for en fremragende anderledes pilsner med markant humleprofil, så en Maibock er absolut interessant at prøve.

Men det er en skuffelse. Sødme er der i øllet, dog ikke sådan som jeg forbinder med bock-typen og Jever´s kendertegn humlebitterhed er også en mangelvare. Øllet smager mest som en om end fyldigere udgave af en dansk guldøl.

Den lave karakter skyldes dels at dette ikke er en maibock, dels at det ikke er en "Jever" i min mund.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 2 : 1 2

I Databasen: 11720 Anmeldelser af 250402 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95714


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!