powered by goodbeer.dk
33 Ølanmeldelser
Side 1 af 4 : 1 2 3 4
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: rødlig
Anmeldt af reneac
En dejlig ale, der er godt med mild humle til sted, og den meget balanceret rigtig lækker øl
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
En meget typisk engelsk ale, ikke ret meget kulsyre, og en meget tydelig malt profil, og lidt humle i baggrunden, måske ikke lige for danske ganer en typisk juleøl, men egentlig dejligt med en god æl der ikke er for sød som mange dansk, og så taler de lave %, jo for at man kan smage lidt flere.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødgylden
Anmeldt af baaj
frugtig og maltet duft med et svagt hint af whisky

Hvidt skum som dog ikke holder længe

Røget whisky smag

Røget whisky eftersmag

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødbrun
Anmeldt af baaj
Maltet svagt humlet duft

Groftporet skum som ikke holder længe

Alkoholen bidrager markant til smagen i denne øl (lidt som i en jule-ren fra Thisted)
Prikker tungen med en pikant krydring

Lang varmende eftersmag som ender i en svag humle bitterhed

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: sort
Anmeldt af tux
En mørk smag af lakrids og lav bitterhed 
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødligr
Anmeldt af tux
Den er næsten helt over i noget IPA, godt øl!
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af tux
let brændt smag, og en humle der næsten ikke er der. Der er dog en hvis humle i eftersmagen efter et stykke tid
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brunsort
Anmeldt af Paulaner
Forholdsvist svagt beige skum, ret blød karbonisering og maltet duft af kaffe og chokolade. Smagen er blød og meget blidt humlet med et lille skarpt bjæf til sidst. Her er både fylde og en del bløde cremede indtryk i form af kaffe, lidt lakrids og chokolade plus en meget tydelig frugtig tone, der minder meget om god solbærsaft. Helhedsindtrykket er helstøbt og lettilgængeligt. En meget behagelig Stout, der bestemt skal regnes til de mere søde af slagsen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk gylden
Anmeldt af Paulaner
Dejlig krydret maltet duft og dermed for mit vedkommende slet med herlighederne. Skummet er off-white. Smagen er vandig med noter af brun karamel. Nuancerne, var der nogen overhovedet? I så fald forsvandt de i hvert fald for mig i en enstonig malurtpræget bitterhumling, der skubbede alt andet til side. For lidt alkohol, for lidt maltfylde, for meget bitterhed og for dyr. For mig er den som en Newcastle Brown Ale med overdoseret bitterhumling.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af Paulaner
Flot hvidt holdbart tæt skum og røget whiskyduft. Smagen er som en fortyndet middelrøget whisky (det staves whisky, når den er skotsk som her og whiskey, når der er tale om irsk whiskey eller fx amerikansk bourbon). Frisk fyldig og røget, men med en maltside, der er lys og let sødlig med lette bolsjeagtige lyse karameltoner og en blød karbonisering. Lidt bitterhumle blander sig med det røgede afslutningen. Noget af en specialitet, som man umiddelbart studser over, men efter et par slurke finder smagsløgene balancen. Guf for en single malt entusiast.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 4 : 1 2 3 4

I Databasen: 11441 Anmeldelser af 226847 øl fra 246 lande og 12106 bryggerier. Billeder: 88374


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!