powered by goodbeer.dk
75 Ølanmeldelser
Side 1 af 8 : 1 2 3 4 5 6 7 8
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: lys rav
Anmeldt af Paulaner
Pænt højt og middelholdbart hvidt skum og sødlig humlet duft. Smagen er trods de deklarerede 3 malte ikke videre nuanceret på maltsiden omend rund, ret fyldig og tydelig præget af gode råvarer. Det er den tilsatte aromatiske Cascade humle, der giver det let sødlige blide øl karakter. Hertil kommer krydderi og en snert af citrus og Althea/Bergamotte duft (de kendte gammeldags gule bolsjer), der giver smag på karameltonerne. Resultatet er en meget blid øl der på sin egen måde sender signal af sol og sommer.  God men ikke fremragende, det er som om, der mangler lidt boost på alle tangenter. Derudover virker prisen på over 30 kr. for høj for denne øloplevelse.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Kastajne
Anmeldt af Teejay
Moderat skummende ale med fin aroma af hårdt ristet malt. Smagen er maltsød med noter af karamel, rosin, svesker og tørrede bærfrugter. Mundfylden er tyk, cremet, god og fyldig. Man smager knap nok dens styrke på 9.4% alk. I etfersmagen, som er delvist humlet, finder man en spændende krydret smag af kanel, nelliker og brændt malt blandet med små doser af citrusfrugt. Den har endvidere en blød og meget velafbalanceret karbonering som sætter alle smagselementerne i fokus. Meget velbrygget og fin juleøl som vil passe perfekt til enhver julefrokost. Dog skal man nok være lidt påpasselig med hensyn styrken hvis man også vil have en akvavit til maden og samtidig holde sig oprejst til osten!
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
3
10/12-2018
Farve / udseende: diset lys brun
Anmeldt af Paulaner
En Lager, som de fleste nok ville kalde en Classic med dens brunlige farve og maltede krydrede duft. Den har lidt mere af det hele både på en maltside med gode ristede toner, en del brun karamel og en humling med gode nuancer, der lige føjer en ekstra dimension til den normale Pilsner. Karboniseringen er meget blød i den engelske stil, men øllet er ret fyldigt og meget velsmagende. Kroppen er ret rund og maltsødmen højere end typens gennemsnit. En fin øl, hvor prisen på de 40 kr. dog forekommer i overkanten.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brun
Anmeldt af reneac
kvalmende varmel duft, og meget sød maltet smag, uintresant
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brunlig
Anmeldt af reneac
En ok øl, men ikke noget at skrive hjem om og jeg var skuffet og alt for dyr i forhold til prisen.

Smagt igen syntes,faktisk den er bedre end først antaget, men er en brown ale og ikke en lager

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af reneac
En skuffelse, sur duft, og smage, med meget kraftig malt profil

 

en meget sød øl, men de får poing for at forsøg

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
sød duft, smager sødt med en smule kant fra malten af
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rav
Anmeldt af Teejay
Flot grov og vedvarende skum. Aroma er lidt frugtig og humlet. Smagen har god karamelmaltet sødme, lidt tørret frugt og en nænsom humlet eftersmag. Der er smag af karamel, lidt lyst rugbrød og lidt udefinerbart frugt. Fylden er middel og eftersmagen er halvtør. Jeg savner lidt kant, enten i form af en mere markeret maltfylde eller markeret humle. Begge dele er ligesom nedtonet til en øl der i længden bliver anonym og lidt kedelig. Karboneringen er blød og fastholder de svage smagsnoter den har. Alt i alt en noget kedelig øl, men til et godt dansk frokostbord vil den sikkert passe fint og kan med fordel sagtens ledsages af en akvavit.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
9
26/06-2016
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
En ok lav % øl, men for gennemtrængende smag af malt, som gør den lidt for sød
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Lys rav
Anmeldt af Teejay
Flot fyldig skumkrone og en delikat aroma af frugt og koriander. Smagsmæssigt byder den på friske frugter, bl.a. lidt hindbær, fersken og abrikos. Krydringen er koriander, lidt honning og lidt lys karamel. Fyldigheden er meget tilpas og dens lette og bløde karbonering gør den knap så tung som mange af de belgiske trippel. Den kan vel nærmest kaldes en 'tripel medium-light'- og her er min sammenligning Duvel, som er lidt mere pågående i sit udtryk. En utrolig dejlig trippel der passer meget fint til fiskeretter og måske især skaldyr. Som aperitif er den velsmagende og meget harmonisk i sin sammensætning. Afslutningen er mest til den søde side, og her kunne jeg måske ønske bare lidt mere humle som kunne erstatte sødmen og give længere eftersmag af de gode frugtige indtryk. Den efterlader en pæn portion sødme i munden, og det skal ikke trække den ned, for som helhed er den en vældig god tripel ale der er både velbrygget og velsmagende.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Side 1 af 8 : 1 2 3 4 5 6 7 8

I Databasen: 11441 Anmeldelser af 226847 øl fra 246 lande og 12106 bryggerier. Billeder: 88374


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!