powered by goodbeer.dk
Øl: Exclusive
Bryggeri: Thisted Bryghus
Land: Danmark
Dato: 02/08-2007
Bruger: gbjensen
Alkohol : 7.80 %
 
Citat fra etiketten: "Ovalen i firkanten er tegnet specielt til Thisted Bryghus af vor berømte kunstner Bjørn Nørgaard. Temaet kan vist næsten kun være kærlighed - ifølge brygmesteren formentlig til øllet.
Specialøl brygget af bygmalt, humle tilsat antioxidant E300, E223 og det gode vand fra thy."
Men det siger jo ikke meget om hvad for en øl det er!
Der er 6 anmeldelser til denne øl
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af reneac
ikke noget særligt uden ret meget smag men en rimelig øl til prisen, er lidt intetsigende
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af Munken
Smagte den forleden dag. Tør ikke give den mindre, for måske er det bare mig og Thisted. Pakningen er smart, slægtskabet tydeligt: de er alle bittersure i et eller andet omfang, der ikke behager mig. Denne her er vel deres svar på en normal guldøl. Alkoholen er tydelig, men den smager da bestemt også af noget. Efter Paulaners ord om lakridser, kommer jeg desværre til at tænke på en FFer ovenpå et gajol-shot. Drikkelig, ikke mere.

Munken's ølanmeldelse nr. 10
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rødbrun.
Anmeldt af Paulaner

Sparsomt offwhite skum og en lidt mentolskarp maltduft. Smagen er ret tør, let syrlig og maltpræget med karamelnoter og brændt sukker. Humlen er let skarp og som duften lidt mentolpræget, og alkoholen spores let sprittet. En skarp mentol maltbolsjenote og en enstonig humlebitterhed dominerer i eftersmagen - mest af alt minder den faktisk om smagen af en Gajol. Smagspaletten er begrænset og nuancerne glider ubestemmeligt mudret over i hinanden som i en gryderet, der har kogt for længe. Jeg synes, øllet mangler personlighed og nuancer. Efter at gajol indtrykket havde sat sig fast, havde jeg svært ved at få andre associationer. Nok lidt uretfærdigt over for øllet, men man kan af gode grunde kun anmelde på egne vegne.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Rød rav
Anmeldt af Sarek

Denne øl kan ofte fåes i Fakta til 13 kroner for en halv liter. Er også set i Rema 1000 med en anden etiket til 10 kroner for en 33 cl. Der er altså tale om en "discount-øl"{#emotions_dlg.tongue-out}.

Flot skum på en rigtig flot rød øl. Fin humleduft og god maltsødme stiger op fra glasset. Det samme gør sig gældende i smagen. Egentlig en ganske fin dobbel-bock, men jeg har smagt den lige fra den kom frem, og nu er det lige som om den mangler det markante præg at være bedre (mere eksklusiv) end andre som den havde først.

God øl til prisen, men den er jo også faldet en del siden øllets premiere.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Brun
Anmeldt af Teejay

Aromaen er karamelagtig. Smagen er let karameliseret og typemæssigt ligner den meget en bock. Den har bockens sprøde karakter af maltfylde og humlebitterhed. Mod slutningen opstår en umiskendelig syrlig bismag der virker som brygfejl. Evt. en uren flaske som har bevirket infektion. Den smager bestemt ikke godt.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: brun
Anmeldt af baaj
Grovporet skum som ikke holder længe.
Ikke megen kulsyre, men det er kun behageligt.
Den høje alkoholprocent kan tydeligt kendes.
Maltet smag som afløses af en behagelig bitterhed som bliver hængende lidt på tungen.
Mon den er brygget á la juleren?
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:

I Databasen: 11380 Anmeldelser af 224312 øl fra 246 lande og 12042 bryggerier. Billeder: 87534


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!