powered by goodbeer.dk
Øl: Leffe de Noël
Bryggeri: InBev Belgium
Land: Belgien
Dato: 01/10-2010
Bruger: Paulaner
Alkohol : 6.60 %
 
Leffe leverer nu også en juleøl!
Der er 6 anmeldelser til denne øl
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: Rødbrun
Anmeldt af Teejay
Kraftigt grovdsporet skum og en aroma af mørk karamelmalt og letristet malt. Smagen er sødlig med mange noter af tørret frugt. Endvidere har den en lille smule smag af kaffe og også lidt røgmalt. Der har ingen tydelig smag af de velkendte julekrydderier og i helheden er det en noget samenrodet øl med en udemærket smag. Jeg kunne godt savne lidt nuanceret bitterhumle i eftersmagen for at balancere sødmen.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af reneac
Dejlig øl, smager som leffe man er ikke i tvivl om hvad der er i glaset men samtidigt er der lige skruket lidt op for det hele
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødlig
Anmeldt af Munken
Ja, en udmærket sag med pænt skum, der lige mangler det sidste i at være i eliten af belgiske juleøl. En sikker investering, som de fleste Leffe..
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af tux
En belgisk juleøl der ikke smager som de fleste danske juleøl. Den har en høj sødme, og en lav bitterhed. Stor fylde og en belgisk smag af gær.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: rødbrun
Anmeldt af Paulaner
En industribelgier med Leffes umiskendelige fingeraftryk i gærsmagen. Duften er frugtig og gærpræget, skummet flygtigt lysebrunt, tæt og pænt. Malten er fremtrædende i den sødligt frugtige smag, men lidt mudret i form af ubestemmelig mørk og tørret frugt. Humlingen er lidt enstonig skarp, men balancen vinder ved at lade øllet temperere. Jul? Tja, der er vist lidt nellike og pomerans, men ikke noget, der stikkr specielt frem. Øllet er pænt fyldigt men rodet og underligt grønsagsræget i smagsindtrykkene. Det kan i sit industripræg samenlignelig med Grimbergens juleøl, men særdeles skuffende i sammenligning med fx Abbaye des Rocs, Gouden Carolus, St. Feuillien, Scaldis Nöel, Corsendonks juleøl m.fl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Mørk cognac-rav farvet
Anmeldt af Ulrik
Et besøg i Belgien giver mulighed for flere varianter end Coop gør i Danmark.

Selv om vi er midt i juli så er det altid tid til en juleølSmile
Skummet er flot men langt fra vedvarende, altså det falder hurtigt.
Dufter af ristet malt og man smager mørke søde frugter som afsluttes af alkohol på den gode måde.
Ikke juleøl som vi kender det i danmark, men en dejlig øl.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:

I Databasen: 11720 Anmeldelser af 250402 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95714


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!