powered by goodbeer.dk
Øl: Stout
Land: Danmark
Dato: 07/01-2007
Bruger: gbjensen
Alkohol : 7.20 %
 
Citat bryggeriet: "En mørk, næsten sort, overgæret øltype inspireret af irsk tradition.Den er stærk, med nogen sødme, stor fylde og en meget behagelig ogkrydret smag og et flot hvidt skum. Midtfyns Stout er brygget på byg-og rugmalt og med tre forskellige ristede malttyper. Malten og de tohumletyper, der også er anvendt, giver den behagelige, krydrede smag ogmørke farve. Man mærker grundigheden og kan smage de bedste råvarer,der kan købes for penge. Brygmesteren udtrykker det kort: Her er nogetder smager. Prøv den til en natmad."
Der er 3 anmeldelser til denne øl
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: brunsort
Anmeldt af Paulaner
"God og imødekommende stout, som jeg gerne anbefaler andre at prøve". Slutter Teejay sin anmeldelse. I tillid hertil serverede jeg Midtfyens Stout som en af 6 på vores ølaften. Som Stout er den så absolut både imødekommende og nuanceret. Dertil er den rund, lækker cremet og anstændig også over for folk, der for længst har givet tabt i forhold til fx Limfjordsporteren bastante angreb på følsomme smagsløg. Den leverer ikke hele paletten, idet smagsindtrykkene primært er kaffe (god kaffe), ristet malt, engelsk lakrids og et strejf af chokolade - men ikke meget af den sædvanlige røgsmag som ellers er i typen. Hertil bitterhumle - selvfølgelig - men i begrænsede afmålte doser i forhold til de øvrige smagsindtryk. Også sødmen og fylden stod sig godt hos de 5 smagstestere. Summa summarum: Godt bryggerhåndværk, hvor der er kælet for både nuancerne og helheden. Det giver 8 glas og god kredit for et godt råd til Teejay herfra.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: mørk
Anmeldt af tux
En godt brændt stout. Den smager meget af noget brændt, chokolade, lakrids og bitter.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: Sort
Anmeldt af Teejay

Bør serveres ved 10-14 grader siger etiketten. Jeg tror det passer meget godt med temperaturen på mit lager, som i virkeligheden kun plejer at rumme 20-30 øl. Det lyder nok så voldsomt at kalde det et lager, for det er ikke kasser op og ned af væggene jeg beskæftiger mig med!

Nå, men for at gøre plads til nogle øl jeg skal dele med min fiskeven Gert ved en fiske-buffet i næste uge, så skal jeg skaffe plads på lageret og derfor faldt valget på denne stout, som egentlig har overskredet udløbsdatoen med en uge. Den skummer dog meget flot alligevel og aromaen er kaffe/lakrids. Smagen er delvis engelsk lakrids og en meget delikat kaffe. Blød, fyldig og utrolig velsmagende. Meget cremet mundfølelse og lidt strejf af mørk chokolade. God og imødekommende stout, som jeg gerne anbefaler andre at prøve.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:

I Databasen: 11720 Anmeldelser af 250404 øl fra 247 lande og 12532 bryggerier. Billeder: 95720


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!