powered by goodbeer.dk
Øl: Frokost
Bryggeri: Fur Bryghus
Land: Danmark
Dato: 29/04-2009
Bruger: Teejay
Alkohol : 2.60 %
 
Bitter Pale Ale. Fur Bryghus har arbejdet meget med at skabe en øl som kan være meget smagfuld, men samtidigt også kan indeholder mindre alkohol. Baggrunden er, at mange af vore kunder har efterlyst en øl som har den gode smag af øl,men som samtidigt også kan sikre at man efter indtagelse kan varetage jobbet efterfølgende.
Der er 5 anmeldelser til denne øl
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
1
26/06-2016
Farve / udseende: rav
Anmeldt af reneac
En ok lav % øl, men for gennemtrængende smag af malt, som gør den lidt for sød
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
2
15/05-2012
Farve / udseende: Ravrød
Anmeldt af Teejay
Meget tillokkende duft af blomster og karamel. Smagen er ligeledes fuld af karamelmalt og en humle som signalerer blomst, forår og fylde. Karboniseringen er lidt hård, men ikke på en overdreven måde. Den er nok lidt maltsød for typen, men det faktum at den samtidig er lav på alkohol holder den helt sikker oppe. Jeg tror det er den første lavalkoholdige danske øl jeg smager, hvor smagsindtrykkene samtidig er så høje som tilfældet er. Det er rigtig dejligt øl.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
3
03/04-2012
Farve / udseende: gylden
Anmeldt af tux
En lavprocent-øl der holder hvad den lover. Nemlig at kunne bruges til frokost. Den er skarp, og pilsneragtig i det. Den er ikke så god alene, men sammen med det klassiske danske frokostbord er den til gengæld god.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
4
14/01-2012
Farve / udseende: Rav
Anmeldt af Ulrik

En yderst behagelig øl.
Den lave alkohol har ingen betydning for oplevelsen som er maltet og velhumlet.
Den flotte ravfarve og det høje skum er i kontrast til alt hvad jeg ellers ved om alkoholsvage øl.
Et godt valg til frokost bordet!

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
5
25/07-2009
Farve / udseende: Rød Rav
Anmeldt af Sarek

Kraftigt skum på en flot rødlig øl. Meget maltet duft der går igen i smagen. En let humlet finish giver en smule bitterhed til at afslutte en øl som er lige for sød igen.

Men som letøl er den virkelig smagfuld og mættende! Flere klasser over de gængse letøl fra de danske bryggerier.

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:

I Databasen: 11441 Anmeldelser af 226990 øl fra 246 lande og 12106 bryggerier. Billeder: 88390


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!