powered by goodbeer.dk
Øl: Poppo
Bryggeri: Jelling Bryghus
Land: Danmark
Dato: 17/12-2007
Bruger: gbjensen
Alkohol : 5.40 %
 
Citat bryggeriet: "Da Poppo kom til Danmark varslede en ny tid, og Poppo skiller sig ud, blandt øl fra Jelling Bryghus, ved at være en overgæret øl. Poppo overraskede sin samtid ved at bære jernbyrd. Poppo fra Jelling Bryghus overrasker ved sin rige duft og smagsfylde. Poppo er nænsomt krydret med eksotiske smage fra sydens klosterhaver.
Poppo er overgæret og er klar 5-6 uger efter brygningen. Alkohol ca. 5.4% vol.
Nyd Poppe ved 10-12°C til krydrede retter eller blot alene som en eftermiddags-øl på terrassen."
Der er 2 anmeldelser til denne øl
Nr:
Bryggeri / Øl
Dato
Farve / udseende: diset lys brun
Anmeldt af Paulaner
Jelling Bryghus' Brown Ale faldt desværre ikke i min smag. Poppo fremstår diset og lysebrun i glasset under det lyse beige skum. Øllet dufter af gær og krydrede sødlige karameltoner. Smagen har lidt vandige indtryk af mørk karamel, ristet malt med et strejf af kandis – kort sagt lidt over i Bock præget. Men overgæring spores hurtigt i gærsmagen.  Gær, masser af gær, alt for meget gær. Gærtonerne bliver sødlige og slår hos mig over i en lidt kvalmende fedme, der bliver for meget allerede efter et halvt glas. Humlingen fremtræder meget lig den, som bryggeriet bruger i Doppelbocken Tanmarker But. Grannålebitterheden er - skønt behersket - for mig i sit udtryk forkert og disharmonisk i denne type.
Anmeld Øl
Se anmeldelser af:
Farve / udseende: gylden/rødlig
Anmeldt af tattooz
Ølsmagning med spisning på Jelling Bryghus vil jeg anbefale alle der som jeg lider af en ubændig trang til godt og entuisiastisk ølhåndværk.Jelling Bryghus kan bare det, at kombinere det gode håndværk, og skrue en god ølsmagning sammen med god mad, som iøvrigt er marineret i deres øl

Popo er en liflig og smagfuld lækker øl, som vil få de fleste til selv med det argeste stoneface, at trække i mundvigen og nikke, så budskabet ikke er til, at tage fejl af. Det er en nydeøl som har en rigtig god mundfylde og smager yderst delikat. En lækker øl som selv mor Karen vil være begejstret for. Alle kan være med her. Her er der også rester i flasken da den eftergærer, og når kapslen skal knappes af, er det en god idé, at fare frem med lempe, og lige trække lidt forsigtigt i kapslen, da der ellers godt kan være bagslag i flasken.

Det er en flot øl som skummer moderat, og der svirrer en liflig duft fra glasset. En rigtig sjæler, med pondus, som gør en blød om hjertet. Og smagen byder på en fint repetoire af god malt frugt og humling, og eftersmagen er rigtig god og behagelig i den blide ende.

Kan varmt anbefales!!!!!!

Anmeld Øl
Se anmeldelser af:

I Databasen: 11403 Anmeldelser af 225455 øl fra 246 lande og 12068 bryggerier. Billeder: 87760


Hvis du ikke kan huske dit login, f.eks dit password, så kan du få dit brugernavn og passwordtilsendt via e-mail. Skriv den email adresse du brugte da du oprettede din profil:
email:

Bliv medlem af www.goodbeer.dk

www.goodbeer.dk er et online mødested for alle der elsker en god øl og gerne vil dele øloplevelsen med andre.
Et medlemskab er er gratis og alle kan oprette en profil, både de glade ølelskere, ølbryggere med mere.

Men for at det skal virke i praktis, er der nogle fælles regler som alle skal overholde.

For at kunne komme med inputs, af den ene eller anden art skal du lade dig registrere / oprette en profil som indeholder:

 • Dit navn: Kun synlig for webmaster
 • Din adresse: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Din email: Kun synlig for andre brugere, hvis du giver din tilladelse.
 • Personlig beskrivelse: Kun synlig for andre brugere
 • Det er kun dit brugernavn, der er synligt for alle.

Alle, der respektere den til en hver tid gældende husorden, kan melde sig ind, og skrive nye ølanmeldelser, nyheder, bruge ølforum'et osv. så snart at de har oprettet en profil og aktiveret den. ( for at kontrollere at email adressen findes udsendes der en aktiverings email med et link.

Der er ingen smag eller holdning der er bedre end andre, om du er til den ene eller anden type øl, har ingen betydning for medlemsskabet. Men vær saglig og skriv i et pænt sprog (så din mor vil være dig bekendt).

Nedlad ikke andres indlæg, men kom med din egen vurdering i stedet for.

Som medlem af sitet www.goodbeer.dk kan du have en af følgende statuser og dermed følgende muligheder

 • Guest: endnu ikke optaget medlem. Kan ikke komme med indlæg af nogen art.
 • User: Optaget medlem, kan skrive nye ølanmeldelser og nyheder, komme med indlæg i ølforum
 • Super: Kan det samme som en User + oprette bryggerier, øl og uploade billeder. Som super bruger kan du også rette i øl og bryggeri data som en anden bruger har oprettet, f.eks. tilføje nye billeder.
 • Master: Kan opgradere, eller degradere andre brugere, rette og slette indlæg der ikke lever op til denne her husorden.

Alle brugere (fra User til Master) kan rette i egne indlæg (ølanmeldelser, ølforum indlæg og nyheder)

Hvis du ønsker at skifte bruger level, så skriv en kort email om hvorfor.

Hver gang du kommer med et nyt indlæg får du tildelt nogle point, afhængig af din indsats:

 • Ny ølanmeldelse: 25 point.
 • Upload af et nyt billede: 25 point.
 • Nye øl eller bryggerier: 10 point.
 • Nyheder, indlæg i ølforum: 5 point.
 • Rettelser til ølanmeldelser, øl, bryggerier mm.: 5 point.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret de af brugerne oprettede bryggerier, øl, billeder, anmeldelser mm. bl.a. fordi at goodbeer er en relations database og data kan ofte ikke fjernes uden at får indflydelse mange steder.

Goodbeer.dk forbeholder sig ret til at slette og redigere anmeldelser der strider imod denne husordens øvrige regler om sobert sprogbrug og/eller nedgørelse af andre anmeldere og/eller anmeldelser. Redigering og sletning af anmeldelser kan ellers kun blive foretage af den oprettende bruger, med mindre forhold som ovenfor beskrevet gør sig gældende.

Venlig hilsen

webmaster / Lars Jensen

10 Glas: Uha! Det er jo den øl, jeg vil kalde en perfekt øl. Vi taler altså om total nydelse - eller som Monrad og Rislund ville sige: "En oral orgasme!" Jeg har smagt øl, der kan få mig til at miste opmærksomheden med alt andet i en tid, for mine smagsløg stjæler den.

9 Glas: Giver jeg en øl der er over al forventning. Grænsene til det perfekte.

8 Glas: Gives til en meget god øl. Vi har fat i en med karakter og ånd. Den er mere end bare en øl. Den har en lille oplevelse med sig. Det er den man lige skal smage igen, FØR man sætter glasset ned. Her smiler jeg også gerne. Den køber jeg helt sikkert igen. Den skal andre prøve, for det er en øl efter min smag.

7 Glas: Gives for en der vil lidt mere. Den har karakter og ånd. Den har det der skal til, men kunne godt yde mere. Jeg vil med sikkerhed lade andre smage for at høre deres mening. Den får gerne et anerkendende nik.

6 Glas: Gives for en øl jeg godt vil smage igen. Den er ikke dårlig, men den savner spændingsmomenter. Det kan være en lidt kedelig øl, uden de store udfordringer, eller det kan være en øl, der faktisk ikke er god i helhedsindtrykket, men har gode momenter.

5 Glas: Gives for en øl, der falder igennem. Den vil jeg nok ikke investere i igen sådan lige foreløbig. Den er ok, og den skal ikke længere ned end 5, fordi det kan være min smag eller situationen, der fælder den - f.eks. hvis man har spist krydret mad eller lige har ædt en Piratos.

4 Glas: Gives en øl, der faktisk ikke smager godt. Den har bare et eller andet over sig, der gør, at den ikke dumper. Det kan være duft, smag, udseende el.lign. Jeg vil bestemt ikke anbefale en der får 4. Men selvfølgelig er smagsløg jo forskellige.

3 Glas: Gives til en øl, jeg kraftigt vil fraråde alle at købe. Det er mere end en skuffelse. Det er spild af penge i den grad. En øl der burde tages af markedet, da den er en skændsel.

2 Glas: Uha! Det er ikke godt. Her har jeg måtte stå af, spytte ud eller noget der er være.

0-1 Glas: Gives til en øl der ikke er der! Hvordan kan det lade sig gøre? Jo altså ud over dem man sidder og venter på forgæves, så er der faktisk øl på markedet, som koster noget, har kapsel på og kan drikkes, men bagefter er man i tvivl om det bare var et fatamorgana/en drøm. Nej den skinbarlige sandhed er at man er blevet snydt og har betalt for vand med alkohol!